WWDC13

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Ja maš prav. Sem pozabil na ta airdrop, samo kaj ko je uporabn samo na ios napravah. Android dela verjetno tut na wp8, če ta ima wifi direct sploh?!

android se ne zna pogovarajt z wp8 preko nfc. Ker nokia za prenos vklopi BT, android pa WiFi.
Pri iOS7 pa bo vrjetno problem, da bo znal prenašat samo določene datoteke(v opisu je že nekaj bilo napisano slike in kontakte). Kje pa je video, muska, zip....

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Res je. Še danes je skoraj 2much za povprečnega uporabnika.
smile-1.gif
zato je 3.5 inča dovolj , pa jasno ios7 me mika sprobat, pa precej drugačen je, tak da nebo takega občutka dolgočasnosti oz. že videnega.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Sem pravkar gledal iOS 7 na iPhone 4 in zadeva ni niti približno gladko delovala (beta gor ali dol) . Če jim je gladko delovanje tako zelo pomembno, potem pač naj ne podprejo telefonov, ki tega ne zmorejo.

bonk.gif

iPhone 4 ze na iOS 6 ne deluje gladko tako da tudi na iOS 7 ne bo, jebiga telefon je zastarel.

Sorry, ampak če ne bi šel pred 2 mescema iz i4 (ne i4S!!) na i5 (seveda oba ios6, bi ti morda verjel. Tako pa ...
Je pa res, da je ios brez JB neuporaben.

Sem pa zadnjič, preden sem se zmebil iphona4 prižgal S in SII iz časov, ko sem že imel iphone4 (ta mi je v bistviu zamnjal galaxy S, dvojka je vmes slučajno prišla. Tega se pa res ne da primerjat, iphone 4 (tudi z ios6) je boil daleč hitrejši. Ampak res nobene primerjave. Če kdo ne verjame, imam galaxy S še vedno, nekdo naj pa iphone4 prinese (tega in galaxySII sem se vmes znebil), pa da vidimo ... Ne boj, mesarsko klanje ...

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Jaz sem prav tako zamenjal i4 za i5 in za svojo izjavo stojim. Tudi vsi kolegi z i4kami mi zadnje čase tarnajo o zatikanju, počasnosti, neodzivnosti ipd.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
iPhone 4 dela hitreje kot S1, to je dejstvo,, kot S2 na 4.1.2 JB programski opremi pa ne
smile-1.gif
Je pa res da je treba primerjati i4 in S1, ker sta bila vzporedno na trgu. Se pa pri i4 potem tudi že pozna podhranjenost na iOS6 ampak to nimaš kaj. FW-ji so vedno večji in vedno bolj zahtevni, ker imajo vedno več funkcij.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
ksz

med i4 in i4S je precejšnja razlika v hitrosti delovanja, kar se najbolj opazi pri navigacijskih programih in odpiranju večjih datotek. i5 je velik korak naprej.