WWDC13

tomi

Guru
1. sep 2007
18.693
9.913
113
40
MB
467716-post_slo.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113

grin1.gif

V iOS8 bodo pa prvi dodali revolucionarne widgete.
Aja ups so jih že v ikonci za uro in koledar.
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
@doto saj vem da ne razumes kaj je hotel povedat, zato lahko se jaz probam sreco. naredili so iste stvati, ki jih ima android ze lep cas in malo kozmeticno predelali. kake nove funkcije, ki je android recimo nima, tako kot je to bilo v navadi ko je se bil jobs, pa ni ne duha ne sluha.

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Jebiga, vsega nemoreš imeti. Saj android tudi nima kakšne funkcije ki je že od ios 1 prisotna pa kaj... itak 33% droid userjev uporablja 3 lete star sistem.
smile-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Jebiga, vsega nemoreš imeti. Saj android tudi nima kakšne funkcije ki je že od ios 1 prisotna pa kaj... itak 33% droid userjev uporablja 3 lete star sistem.
smile-1.gif

Saj iOS7 se je zdaj izenačil s temi 3 leta starimi sistemi, tako da takšni uporabniki še vedno niso na izgubi
tongue-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Ko se bojo še tanovi android sistemi izenačili z gladkostjo delovanja iOS bo tudi ene vrsta revolucija
grims-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Sem pravkar gledal iOS 7 na iPhone 4 in zadeva ni niti približno gladko delovala (beta gor ali dol). Če jim je gladko delovanje tako zelo pomembno, potem pač naj ne podprejo telefonov, ki tega ne zmorejo.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Sem pravkar gledal iOS 7 na iPhone 4 in zadeva ni niti približno gladko delovala (beta gor ali dol) . Če jim je gladko delovanje tako zelo pomembno, potem pač naj ne podprejo telefonov, ki tega ne zmorejo.

bonk.gif

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Ko zmanjka argumentov smo pa pri gladkem delovanju :lol Pa čeprav ni čist gladko :D

To je kot Honda, tudi če je počasnejša, še vedno zmaga :D lol

Moje mnenje : Apple je zaspal, že od predstavitve 4s ni kaj novega, Ios, sicer gladko dela, samo neki revolucionarnega pa ravno ni. Android je postal čist preveč hardversko zahteven in kar malo preveč "odprt" za 99% userjev, pravo mero mislimda je našu WP8. Čeprav mi pa tu zaprtost nekako ne odgovarja. Eh ... grem nazaj na Ericsson Ga 628 : D

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Nič od tega ni revolucionarnega. Samo te primerjave na slikah gor so pa že krneki. Večina novosti, je že itak obstajala tudi za ios že prej, samo da si za njih rabil jailbrake. Recimo toggle za bt in wifi sem jaz uporabljal na prvem iphonu, ko še androida sploh bilo ni. Vsaj kupiti se ga ni dalo. Isto podoben task changer sem uporabljal na 3gs, ko ios uradno sploh še ni podpiral multitaskinga.

Tako da ja, so kopirali, samo zelo malo od androida.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Sem pravkar gledal iOS 7 na iPhone 4 in zadeva ni niti približno gladko delovala (beta gor ali dol) . Če jim je gladko delovanje tako zelo pomembno, potem pač naj ne podprejo telefonov, ki tega ne zmorejo.

bonk.gif

iPhone 4 ze na iOS 6 ne deluje gladko tako da tudi na iOS 7 ne bo, jebiga telefon je zastarel.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
kaj zaj tu neko krivo vero siris? according to iVerniki, ios dela gladko. vedno. amen.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Daj naučita se brat. Napisal sem, da je razlika med beto in rc.Nikjer pa, da na i4 dela oz. bo delalo gladko.In ne vem kaj vam ni jasno pri tem izrazu gladko?!

Za mene to pomeni, da je slajdanje po straneh gladko, notification se odpre gladko, slajdanje po tekstu je smooth, imeniku, mp3jih.........In to še zna originalni iphone.Na androidih pa to ni blo oz. še vedno ponekod ni... Samo odpiranje appsov pa ne deluje instantno niti na ipad 4 recimo, kar pomeni za vas nekatere da delovanje ni gladko... potemtakem nobena mobilna naprava, noben pc, nobena tv itd... ne deluje gladko.

Eni res niste gladki
grin1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Za primerjavo galaxy s že ob izidu ni gladko deloval, kaj šele zdaj
hysterical-1.gif

Drugač pa tole sem prav zanalašč napisal, da piknem vse androidovce, ki se pridejo vžigat v apple temo in pišejo, da iOS 7 ni prinesel nič novega.
Js nisem ne vem kaj pričakoval in mi je iOS 7 kr dobra osvežitev, funkcije ki meni manjkajo pa si že sam naložim z JB (priznam pričakoval sem različne profile za več uporabnikov, ker razen za to nisem našel tweaka v cydii, ki bi deloval na iOS 6), sicer pa tudi brez JB shajam brez problema. Vsekakor za moje potrebe iphone po tem ko naložim vse tweake leti hitreje in dela stabilneje kot android, da brez JB sploh ne govorim. Ampak to je samo za moje potrebe, vsak posameznik pa ima svoje in zato je tudi toliko telefonov na trgu.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Res ja, tudi meni so bolj smešni android userjii v apple temi, se sekirajo kako iOS ni prinesel nič novega. Zakaj vam je tako mar ? Očitno je nekaj na applu, da vas tako zelo pritegne vse kar naredijo, pa čeprav nikoli ne boste nič uporabljali, glavno da se kritizira in hvali android =)

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Za mene to pomeni, da je slajdanje po straneh gladko, notification se odpre gladko, slajdanje po tekstu je smooth, imeniku, mp3jih.........In to še zna originalni iphone.

Pri vseh zadevah ki si jih naštel 4ka preprosto z iOS6 ni več tako smooth (se zna na momente tudi prav nesramno zatikat) kot je bila z iOS5, z iOS7 bo kvečjemu še manj (čeprav verjamem da še vedno na nivoju popvprečneg shitdroida). Zgleda da si ti pozabil malce kako smooth mora iPhone delovati odkar si lastiš S3.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Z iOS 6 je 4ka postala počasnejša, to je res, ampak mene to ni tolko motilo oz. niti nisem mel redno 4s ali celo 5ke pred sabo, da bi videl to razliko. Sgs3 pa ima problem z odpiranjem nekaterih native appsov, nato pa je delo v njih popolnoma gladko.Premikanje med kontakti, smsi, maili, mp3ji.Gladko kot puter in to na power save načinu.
Pri določenih opravilih je android/launcher pač blesav in počasn in zato tudi se med drugim rabi surovo moč, ki sicer nebi bila potrebna. hahah

Predlagam iOS vs. Android vs. WP sticky temo! FTW

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
5ka z iOS7 beta zaenkrat deluje popolnoma smooth tako da pomoje je pač iOS7 za 4ko zaključna zgodba, podobno kot je bil iOS4 za 3g-ja. Je pa potrebno priznati da je 4ka zelo lepo kljubovala zobu časa, konkurentov iz tistega časa (S1 in Desire) praktično več ne vidim nikjer.
smile-1.gif