WWDC13

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
V ponedeljek ob 19.00 se začne ne?! Bo zanimivo videt, kaj so pripravli.
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
hejterji? anyone ?
smile-1.gif

Glih zaj sem preletel liveblog v par minutah, ker videa na uradni apple strani še ni. W T F

iOS 7 je spremenjen ravno prav, da me je zamikal
smile-1.gif

SDK
Over 1500 new APIs.
AirDrop from Activity sheet, UI Dynamics, Sprite Kit, iBeacons, Automatic configuration. MFi game controllers. 60fps video capture, New multitasking APIS.

O poceni iphonu pa nula in ga očitno res ne bo in cook pred tedni ni zavajal v intervjuvu, ko je rekel, da bo apple tržil samo en model iphona.
frown-1.gif

Ne vem, če nem razmislo o petki al pa vsaj 4s, samo bo kurb.a it nazaj na mini zaslon
evil.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Kaj pa je z lock screenom? Pa ja ni ki isti ostal? Pa notification centra tut ni na slikah?

Ikona za signal omrežja pa je
bonk.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Lock screen ma notification center pa control center omogočen, ostalo enako. Dialer je spremenjen, taki čudni krogci.
Drugače pa sem dobil občutek, da so par uspešnih tweakov iz Cydie implementirali. Vsekakor me je zamikalo, da bi kr beto gor vrgo. Na predstavitvi je delalo super smooth.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Na N9 so toggli na vrhu, en klik če se ne motim. Je pa zapiranje apliakcij s swipom od spodaj oz goraj ali strani. (To seveda s pridom koristim s tweakom Zephyr).

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
developer.apple.com je down. So developerji navalili gor. I want my beta now!

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
ksz...

Citat:
Air Drop support will be added in iOS 7, which allows for direct file-sharing between iOS and mac OS X devices over WiFi. Information like contacts or photos can be shared over Air Drop using an ad-hoc connection. "No need to wander around, bumping your phone," said Federighi.

Zgleda pri Applu res sovražijo NFC
grin1.gif