Woke!1!

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.543
4.679
113
Pri nas so parklji letos pretepli kar nekaj otrok in par odraslih, prestrašili mimoidoče sprehajalce s psi, ki so čisto ponoreli, ustavili kup avtov, jih tudi poškodovali, opraskali, utrgali brisalce. Pri kolegu je enemu uspelo pasti na domač avto s škarpe in razbiti vetrobransko steklo, narediti luknjo v havbo, itd.

Od hiše do hiše jih je hodilo 20 in folk se je pošteno zapiral, ker niso upoštevali nobenih prošenj, plezali čez ograje, zbijali po vratih, gledali čez okna, skratka več ali manj teror cele vasi.

Meni to ni normalno, ker so večinoma močno podprti z alkoholom in neke samokontrole nimajo.

B81

22. jul 2007
37.286
10.658
113
Pri nas so parklji letos pretepli kar nekaj otrok in par odraslih, prestrašili mimoidoče sprehajalce s psi, ki so čisto ponoreli, ustavili kup avtov, jih tudi poškodovali, opraskali, utrgali brisalce. Pri kolegu je enemu uspelo pasti na domač avto s škarpe in razbiti vetrobransko steklo, narediti luknjo v havbo, itd.

Od hiše do hiše jih je hodilo 20 in folk se je pošteno zapiral, ker niso upoštevali nobenih prošenj, plezali čez ograje, zbijali po vratih, gledali čez okna, skratka več ali manj teror cele vasi.

Meni to ni normalno, ker so večinoma močno podprti z alkoholom in neke samokontrole nimajo.
Fak kje si te ti doma...to je za policijo.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.238
1.375
113

Oprosti, ampak kot sem ze napisal. Imate manijake pod maskami, to nima veze s parklji.

• Všeč mi je
Reactions: 8888
2. jul 2020
5.257
6.785
113
Dobesedno, kot v nemčiji leta 42 :valjamse:

• Haha
Reactions: delavec44

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.238
1.375
113
Vtikali se bojo v sole? Glavo odtrgam, ce se pojavijo v nasi soli.

Sledita diskriminacija transspolnih mladih pri uporabi prostorov, kot so slačilnice in sanitarije, in pa problematika (ne)uporabe zaimkov. Zelo pogost primer zadnjega je, da čeprav mladostnik v spremstvu staršev obišče šolo, učitelji še vedno ne upoštevajo želje učenca po uporabi zaimkov.

Navid

Majstr
3. dec 2007
275
270
63
No, v šoli našega tamalega (srednja šola) so imeli na obisku dva LGTB aktivista, da sta jim v času šolskega pouka predavala njihovo agendo. Tamal se s tem ni strinjal, nazadnje je enega od akterjev poslal v 3pm ter odšel iz razreda. Epilog - ukor po ravnatelju.

• Všeč mi je
Reactions: jest5, B81 in kajn

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.238
1.375
113
To pomeni, da ima hrbtenico to tvoje dete. Bravo.

Sicer pa.. ce se z otrokom ukvarjas, ni variante, da ga zj*bejo s temi bedarijami.

Hahahah nespostovanje zaimkov hahahaha. Saj pa mora it vse v tri krasne.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.142
3.812
113
No, v šoli našega tamalega (srednja šola) so imeli na obisku dva LGTB aktivista, da sta jim v času šolskega pouka predavala njihovo agendo. Tamal se s tem ni strinjal, nazadnje je enega od akterjev poslal v 3pm ter odšel iz razreda. Epilog - ukor po ravnatelju.
Učitelj ne ve, da je otrokov oče bradat in v 7/8 hlačah?

• Haha
Reactions: Navid

erikson

Guru
25. avg 2007
22.506
6.274
113
Medtem pa poljski osnovnošolci ...

• Všeč mi je
Reactions: B81