Woke!1!

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.490
2.411
113
Pomurje
Parklji so izključeni, Miklavž zaenkrat bo.

Poglej priponko 95196

Za potezo smo se odločili zato, ker so parklji na prireditvi Miklavževanja v preteklosti prestopili mejo dobrega okusa. Pri miklavževanju se gre, da so parklji v ozadju in trkajo na vest otrok, če so ti bili »poredni«. To, kar se je dogajalo na prejšnjih prireditvah, ni bil ne kulturen in ne do otrok prijazen dogodek, kar pa miklavževanje je. Ne želimo otrok pomehkužiti, želimo, da jim Miklavž ostane v lepem spominu na otroštvo, in ne travma, ki jo bo nosil s seboj celo življenje.
Parklji so v naših krajih šli tako daleč, da skoraj nikogar več ni bilo na Miklavževanje.
Letos so ob paradi postavili ograjo in jim zabičali, da naj ne tepejo preveč. Nekaj še je bilo tepešk.

• Wow
Reactions: Matey

B81

22. jul 2007
37.245
10.636
113
Isto pri nas...no tu so enega v potok namočili, ampak pubec je res bil žleht :evil:
Odrasel sicer v normalneža...današnji otrok bi imel fobije, starši bi ga peljali v tujino na zdravljenje in do konca bi bil na tabletah, pač manično depresiven... v starih cajtih se pač ni kompliciralo.

btw, pa nihče ni nikogar pretepal..., to prvič čujem.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.235
1.374
113
Ko sem bil se svoj cas parkelj in smo hodili od hise do hise, smo ob klicu starsev, s katerim so potrdili, da naj pridemo k njim, dogovorili se, kako dalec lahko grejo parklji. Ali lahko samo stojijo in se vmes oglasijo, toliko da miklavz rece "parkelj mir", ali pa lahko kaj skocis proti otroku, se pokleknes pri njem, opazujes kako moli itd. Kdo bi koga tepel za bozjo voljo.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in jonny77

tomi

Guru
1. sep 2007
18.645
9.859
113
40
MB
Še vidni profesor s FDV ma poln kufer vsega. Woke gre z letom 2025 v pozabo. Upam, da tudi v EU in slo.

ma dobro mi smo vseeno malo ... posebni.

pri nas woke vodi državo.

tak da še bo nekaj let trajalo.

• Všeč mi je
Reactions: Viper_XxL in B81

erikson

Guru
25. avg 2007
22.497
6.254
113
Jernej Kuntner o woke sinhronizaciji risank in "DEI hire" zahtevah Američanov (od 40:25 dalje).

Težave imajo z iskanjem predstavnikov raznih ras (črncev, Arabcev, Južnoameričanov), ki bi govorili slovensko.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.988
1.870
113
Jernej Kuntner o woke sinhronizaciji risank in "DEI hire" zahtevah Američanov (od 40:25 dalje).

Težave imajo z iskanjem predstavnikov raznih ras (črncev, Arabcev, Južnoameričanov), ki bi govorili slovensko.

Še sreča da gredo te dei neumnosti naslednje leto s prihodom Trumpa na smetišče