Woke!1!

sajkek

Guru
16. mar 2008
34.924
10.334
113
:evil:
1718880197943.png
 

Vadim

Guru
2. jul 2020
4.742
6.172
113
In potem Disney poturi 180 milijonov v roke lezbijke, katera bo zadolžena za posneti novo sezono Star Wars tv serije.

 

hermann

Guru
19. mar 2014
9.577
6.377
113
jaz ne vidim problema...zadeve laufajo, ljudje derejo v kine gledat disneyeve mojstrovine, disney služi bale denarja, delničarji so srečni itd., itd.
:nazdravje:
 

Steve

Guru
13. avg 2007
9.947
1.838
113
Če je Zokigrad "liberalen", mi zaostali na vzhodu nimamo ravno tolerance do mavric.

Pojavila se je ena sama zastava, koliko sem opazil in je cela drama


Torej ena liberalna kura se je odločila, da bo tukaj širila geotermalno religijo. Slaba ideja, še vedno se je slabo končalo pravi naša zgodovina.

" So pa ogorčene nad odzivom policista v patrulji, ki je dva dni prej ob ponovni prijavi jasno sugeriral, da k nasilju prispevajo same z izobešeno zastavo ter naj jo snamejo. Zoper odziv policista se bodo pritožile, obvestile so tudi urad predsednice republike in nekatere predstavnike ministrstva za notranje zadeve. "

Ponosen na naše mladiče, ki ne podležejo intenzivnemu pranju možganov:

"Policijska patrulja se je prav takrat, ko smo bili v četrtek tam, sicer peljala z vozilom po ulici gor in dol. A nekoliko pred tem se je znova ponovilo, da sta mimoidoča mladeniča rekla: "Ubij pedera." "Take provokacije izjavljajo mladi, dijaki. Pred tem je šel mimo eden, ki ga je nekoliko več skupaj, in je že klical nekoga. In že vidiš, kam to lahko pripelje,"

In komentar psihologa. Vsaka mu čast in vsaka čast Večeru da to objavi

""Dejanja nestrpnosti zoper 'mavrice' ni mogoče videti onkraj ideološke polarizacije kot rezultata vse bolj grobe institucionalne konfiguracije toksičnega individualizma, utilitarizma, tekmovalnosti, ekonomske polarizacije ter fragmentacije javnega. Na to se lepi tudi vse bolj impotentna politika, ki namesto da bi govorila nadideološki jezik razumevanja in de-eskalacije, govori jezik 'ene pravilne poti'," izraze nasilja, kakršnega so deležni pri Mariborki in kakršno se je dogodilo že lani na Paradi ponosa v Mariboru, v širši družbeni kontekst postavlja in komentira sociolog dr. Rudi Klanjšek z Oddelka za sociologijo Filozofske fakultete Univerze v Mariboru.

Nadalje pravi, da ima politika leve, liberalne sredine še obenem pokroviteljsko-arogantno držo "ničelne tolerance", "ki daje vedeti, da jeza drugih ni le nesprejemljiva, temveč tudi, da ne gre investirati naporov v razumevanje njenih ozadij". Klanjšek nadalje še pravi: "Jezik, ki drugače misleče pokroviteljsko dojema kot 'nerazgledane kmetavze', 'fašiste' ipd., ki si ne zaslužijo razumevanja, bo nakopičeno jezo, ki ima prej omenjena strukturna ozadja, pognal do točke, da bo vodila do še bolj toksičnih dejanj. Ljudem ni mogoče zaukazati, kakšni bi morali biti, kako bi se morali počutiti. Slednje je mogoče spremeniti le preko jezika razumevanja in spreminjanja strukturnih ozadij. Kar pomeni tudi kritično preizpraševanje, ne le 'stare religije', ki jo progresivna struja dojema kot disfunkcionalno oviro na poti do 'končne svobode', temveč tudi 'nove religije' progresivnega liberalizma. Rezultati slednjega, kljub ideološki veri vanj, namreč niso tako enoznačno dobri, kot hočejo verjeti njeni (na žalost vse bolj nestrpni) zagovorniki," še meni dr. Klanjšek."

Torej zabačen vzhod vsaj zaenkrat ostaja dokaj woke free cona.
 
  • Všeč mi je
Reactions: trance0

dask

Majstr
21. sep 2023
404
437
63
No ja, tudi po kakšnih zabačenih vukojebinah (kjer recimo živim jaz) se še uspešno upiramo temu pranju možganov. Otroc še znajo razmišljat s svojo glavo in vidjio, kje je meja med zagovarjanjem enakosti in pravic ter obsedeno norostjo.
 

jezek

Guru
24. jul 2008
3.206
1.346
113
Ni treba do Mb in ostalih zabacenih vukojebin, že par metrov naprej od table (konec) Lj je dober, varen stari svet....
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.399
15.371
113
Saj ni res, pa je - za woke lef.tarde so očitno čustva pomembnejša tudi od osnovnega znanja branja, pisanja in računanja:

Oregon again says students don’t need to prove mastery of reading, writing or math to graduate, citing harm to students of color​

Oregon high school graduates won't have to prove basic mastery of reading, writing and math until at least 2029 after the state Board of Education voted unanimously to pause the requirement.
 

brane_new

Guru
10. feb 2008
15.914
2.501
113
Pussy-i ti hitro nabijejo kazen rekoč: kaj si provociral.
Zastava ni provokacija?
Parada ponosa ni provokacija?
Lahko se drogiraš z iglo, ne smeš pa scat!
 
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N