S tem se strinjam. Ko pa se aktivisti-wokisti začnejo vtikat v ostale ljudi in predpisovat, kaj morajo mulci brat v šoli (seks zgodbe v drugem razredu), srati po slovnici in uničevati ženski šport (s tlačenjem dedcev, ki se identificirajo kot ženske, v žensko kategorijo), se veselje neha.Ljudje so zaradi mene karkoli dokler ne škodujejo ostalim
Tole se mi še ne zdi tako "woke". Mogoče je ženska pač to uporabila kot razlog za to, da jih je prisilila v dovoljenje. Seveda je s tem povezano. Meni se zdi neumno že na splošno ženskam prepovedovati, da bi se kopale zgoraj brezKopanje zgoraj brez so dovolili vsem ne glede na spol
V nemškem mestu Göttingen so sprejeli uredbo, po kateri je v mestnih bazenih kopanje zgoraj brez ob koncih tedna dovoljeno vsem.siol.net
Tole se niti ne bere tako slabo ampak to je pač teorija, kaj vse se pa lahko potem zganja v praksi je pa nekaj drugega.The club is described as bringing 'together LGBTQIA+ and straight students to support each other, provide a safe place to socialize, and work together to improve school climate for all students, regardless of sexual orientation, gender, or identity expression.'