Woke!1!

B81

22. jul 2007
36.913
10.487
113
Mislim, da ob treba uzakonit wokerske pravice, nekaj v smislu da woker te lahko napade, če si v šali kakorkoli prizadel njegova čustva.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Napadalec? Woke aktivist. A to te mede? Da napadalec po tvoje ni woke in je zato to fake news?

Daj citiraj že no kaj je tist ta sporen del, zaradi česar mi očitaš lepljenje fake newsa, valda ni to tako težko :D
Čakam da najdeš zakaj je on woke aktivist. Al zato ker piše na iNteRNetU

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.725
15.773
113
Čakam da najdeš zakaj je on woke aktivist. Al zato ker piše na iNteRNetU
Ne, ne piše na iNteRNetU ampak sem to woke oznako dodal jaz po tistem, ko si ti pisal o trans aktivistu.

V članku, ki mi ga očitaš kot lepljenje fake newsa pa piše samo to, da je bil Chapelle napaden na odru (nič o tem kdo ali kaj naj bi bil napadalec) po tistem, ko je že imel težave z woke aktivisti, ki se jim ne dopadejo Chapellove šale na račun trans ljudi. Malo nižje pa se navaja celo, da je bil napadalec njegov oboževalec (fan) kar pa jasno ne drži (upam, da mi ni treba razložiti zakaj).

Še enkrat torej - na podlagi česa mi očitaš lepljenje fake newsa? Kaj je tisto, kar ne drži / se ni zgodilo? Lepo prosim citiraj, da bo bolj jasno, IMHO pač vse drži, hvala.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.725
15.773
113
Mislim, da ob treba uzakonit wokerske pravice, nekaj v smislu da woker te lahko napade, če si v šali kakorkoli prizadel njegova čustva.
Daj ne kliči hudiča oz. ne dajaj idiotom idej. Nekateri že zdaj mislijo, da te lahko povsem upravičeno fizično napadejo v kolikor imaš za njih nesprejemljiva mišljenja.

• Haha
Reactions: B81

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Ne, ne piše na iNteRNetU ampak sem to woke oznako dodal jaz po tistem, ko si ti pisal o trans aktivistu.

V članku, ki mi ga očitaš kot lepljenje fake newsa pa piše samo to, da je bil Chapelle napaden na odru (nič o tem kdo ali kaj naj bi bil napadalec) po tistem, ko je že imel težave z woke aktivisti, ki se jim ne dopadejo Chapellove šale na račun trans ljudi. Malo nižje pa se navaja celo, da je bil napadalec njegov oboževalec (fan) kar pa jasno ne drži (upam, da mi ni treba razložiti zakaj).

Še enkrat torej - na podlagi česa mi očitaš lepljenje fake newsa? Kaj je tisto, kar ne drži / se ni zgodilo? Lepo prosim citiraj, da bo bolj jasno, IMHO pač vse drži, hvala.
Tako je napisano kot da ga je napadel zato ker je bil proti transom. Zakaj ni naslov samo Dave Chapelle napaden na odru....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.725
15.773
113
Tako je napisano kot da ga je napadel zato ker je bil proti transom. Zakaj ni naslov samo Dave Chapelle napaden na odru....
Ne, ni tako napisano. Napisano je, da je bil napaden na odru ter da je prej v LA zaradi svojih šal na račun transformersov že imel težave z woke aktivisti.
Chappel niti ni proti tranformerjem (to izveš, če ga malo poslušaš) ampak pač rad zbija šale na njihov račun.

In kaj je pol s fake newsom česar lepljenje si mi očital? Ni ga. Vse navedeno drži tako kot to, da je sedajle zunaj dan z izjemo tega, da ga res ni napadel oboževalec ampak nekdo, ki ima nekaj proti Chapellu in tu je bolj verjetno da gre za nekega netolerantnega woke aktivista, ki od drugih zahteva toleranco (do transformersov) ter ne za koga, ki ima s Chapellom kakšne druge osebne račune za poravnat.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.725
15.773
113
Čist iskreno - v bistvu mi dol visi za to kaj točno se podi po glavi idiotu, ki na odru napade stand up komika, važno mi je zgolj to, da sva prišla do ugotovitve, da nisem nalepil fake newsa kot si mi očital eno stran nazaj.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Ja ne res nisi. Zdej vidim ka sm glupo prebral.
Kar je več kot očitno da je tako naslov napisan. Ubistvu pa vse skupaj nima veze s transi

• Wow
Reactions: XXXL

B81

22. jul 2007
36.913
10.487
113
Ne vem ce jih nima tvoja vera vec, kot njegova... sicer pa res, to ne pase v woke temo.