KomikKomik Marko Žerjal zaradi skeča s telebajski prejel ovadbo na policijo zaradi spodbujanja pedofilije.
KomikKomik Marko Žerjal zaradi skeča s telebajski prejel ovadbo na policijo zaradi spodbujanja pedofilije.
Dobro veš kaj je fake news tu ...Kaj točno je fake news? A ta napad?
Dave Chappelle: Man charged over on-stage attack with replica gun and knife
Police charge a man who tackled US comic Dave Chappelle to the ground with a dummy gun and knife.www.bbc.com
Ne, ne vem. Daj napiši no, bova tako lažje in brez ugibanja ugotovila kaj je na stvar.Dobro veš kaj je fake news tu ...
Napadalec? Woke aktivist. A to te mede? Da napadalec po tvoje ni woke in je zato to fake news?Kakšen trans activist točno je bil ta tip?
Čakam da najdeš zakaj je on woke aktivist. Al zato ker piše na iNteRNetUNapadalec? Woke aktivist. A to te mede? Da napadalec po tvoje ni woke in je zato to fake news?
Daj citiraj že no kaj je tist ta sporen del, zaradi česar mi očitaš lepljenje fake newsa, valda ni to tako težko
Ne, ne piše na iNteRNetU ampak sem to woke oznako dodal jaz po tistem, ko si ti pisal o trans aktivistu.Čakam da najdeš zakaj je on woke aktivist. Al zato ker piše na iNteRNetU
Daj ne kliči hudiča oz. ne dajaj idiotom idej. Nekateri že zdaj mislijo, da te lahko povsem upravičeno fizično napadejo v kolikor imaš za njih nesprejemljiva mišljenja.Mislim, da ob treba uzakonit wokerske pravice, nekaj v smislu da woker te lahko napade, če si v šali kakorkoli prizadel njegova čustva.
Zaenkrat mi je to še samo smešnoDaj ne kliči hudiča oz. ne dajaj idiotom idej. Nekateri že zdaj mislijo, da te lahko povsem upravičeno fizično napadejo v kolikor imaš za njih nesprejemljiva mišljenja.
Tako je napisano kot da ga je napadel zato ker je bil proti transom. Zakaj ni naslov samo Dave Chapelle napaden na odru....Ne, ne piše na iNteRNetU ampak sem to woke oznako dodal jaz po tistem, ko si ti pisal o trans aktivistu.
V članku, ki mi ga očitaš kot lepljenje fake newsa pa piše samo to, da je bil Chapelle napaden na odru (nič o tem kdo ali kaj naj bi bil napadalec) po tistem, ko je že imel težave z woke aktivisti, ki se jim ne dopadejo Chapellove šale na račun trans ljudi. Malo nižje pa se navaja celo, da je bil napadalec njegov oboževalec (fan) kar pa jasno ne drži (upam, da mi ni treba razložiti zakaj).
Še enkrat torej - na podlagi česa mi očitaš lepljenje fake newsa? Kaj je tisto, kar ne drži / se ni zgodilo? Lepo prosim citiraj, da bo bolj jasno, IMHO pač vse drži, hvala.
Ne, ni tako napisano. Napisano je, da je bil napaden na odru ter da je prej v LA zaradi svojih šal na račun transformersov že imel težave z woke aktivisti.Tako je napisano kot da ga je napadel zato ker je bil proti transom. Zakaj ni naslov samo Dave Chapelle napaden na odru....
Velika večina pedofilov je med tvojimi pedri. Tako da do kar sem spadaKaj ma to veze z woke?
Odpri si novo temo o pedofilih. Začenši s tvojo vero