Praviš da so moški, ki se identificirajo kot ženske in posledično nosijo krila definitivno nevarni otrokom?moški, ki nosijo krila so definitivno nevarni otrokom
Praviš da so moški, ki se identificirajo kot ženske in posledično nosijo krila definitivno nevarni otrokom?moški, ki nosijo krila so definitivno nevarni otrokom
funkcionalne pismenosti zadnje čase nisi srečal?Praviš da so moški, ki se identificirajo kot ženske in posledično nosijo krila definitivno nevarni otrokom?
A ferdova izjava? Ne, ne zdi se mi ok.Pa se ti zdi to ok?
Definitivno si uspel dokazati, da za veliko besedami stoji majhen um.Hja... Napisal si, da "moški, ki nosijo krila so definitivno nevarni otrokom" in iz tega se razbere, da so nevarni otrokom duhovniki, trdicionalno obleečeni Škoti, pripadniki trans skupnosti, ki se identificirajo kot ženske a v resnici pa so moški, ki nosijo krila oziroma kot si napisal (vsi) moški, ki nosijo krila. Opazil sem, da je spodaj omenjeno neko posilstvo s strani nekega duhovnika a vseeno s tvoje sttrani nisem vajen takšnega nerealnega oz. krivičnega posploševanja, sovražnega govora even saj otrokom definitivno niso nevarni vsi moški, ki nosijo krila in to ne glede na to kakšno slikico se nalepi pod tako izjavo.
njega sem vprašalA ferdova izjava? Ne, ne zdi se mi ok.
Dejmo samo tole povdariti.
This occurred in California in 2021, not in Chicago.
"I", kot ID10TKoga pa ti predstavljajo, katero crko?
Ker je S&M cloveska lastnost, ne stanje duhaS&M furryji. Saj res, zakaj S&M kratic ni med LQBTQIAII++?