Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne bo držalo - manjkajo odpiralni časi, tv spored, sitraffic, ebay, dmss, pa še nekaj appov.
Po nekem updatu jih ni več možno naložiti, tudi iz knjižnice ne.
Ebay je tudi mene močno presenetil, sem bil prepričan, da ga ne bom dobil nazaj, pa sem ga. Škoda mi je odpiralnih časov. Kakšna je že zadnja kratica WP programov, da pogledam po netu če ga kje najdem. Mislimna ali com, apk.
Surface phone neboš dočakal nikoli.. Tudi to so že zdavnaj povedali. MS ne dela več na telefonih, ker so po njihovem mnenju smart phoni "mrtvi".
Je v zgornjem članku vse napisano kaj načrtujejo.
Zelo mozno da bo telefon. Tudi, ce ga ms ne bo delal, ga bo kdo drug. Saj pise - continuum in ostalo. Ali bo manjsi od 5" je pa vprasanje. Vsi rinejo proti velikosti tablic.
Je pa zelo verjetno, da ga bo delal tudi MS, ampak bo namen poslovna raba in s tem verjetno tudi visja cena.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.