Windows Phone 10

I

Izbrisan uporabnik #488

to ni ničemur podobno
smile-1.gif
ne hvala

imam pa 8.1, ne jajc od 10.0

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.681
113
in na čem bo to laufalo? Če ni več windows telefonov.
Nevem kak si ta Satya predstavlja to igro.
Do takrat ko bo to zunaj bo večina zdajšnjih uporabnikov na japki ali androidu. Težko bo folk nazaj potegnit spet.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jap, telefonov z windowsi ne bo več...
smile-1.gif

In to veš....? Ne nabijaj.

Ne nabijam, sedaj že 2 leti in pol čakam na "menjavo" Lumie 925 pa še kar niso naredili telefona.

Skromna paleta aparatov.

Kot je gornji napisal, ko bo crknilo ali se ne bo dal več delati, bo potrebno prestopiti k jabolki ali androidu.

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Že dve leti in pol si na Lumii 925, pa še kar jamraš...da crkneš...
Sam sem šel iz 1020 na 950 in sem zadovoljen v katero smer gre wp 10.
Skromna paleta aparatov, res je, ampak upam da bodo šli v smeri apple-a, ker poplava android jajc je tisto proti čemu se je nesmiselno boriti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne jamram nič, fajn fotoaparat, naprava ne teži z updejti in deluje, kar pač deluje.

Samo, ker sem prikrajšan z aplikacijami, bom primoran menjati.

WP10 sem imel gori in je bila zadeva porazna na l925, pa tud pa tam spremljam to temo in vidim, da je še vedno porazen polizdelek.

Kdo bo šel v smer izdelavi telefonom za windowse? Microsoft?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Tukaj se pritozujejo (-mo) ljudje na insider paketu. Release verzije so delujoce.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
tudi to ni res mr....
Na xl se kar pojavljajo reseti zadnje čase, pa baterija tudi ni več tako super kot je bila v štartu!

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.569
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Tukaj se pritozujejo (-mo) ljudje na insider paketu. Release verzije so delujoce.
Žal ne bo držalo. Sem na produkcijski verziji na 950ki in določene stvari delujejo počasneje kot na 925-ki na 8.1, stabilnost je pa tudi slabša.
Je pa še vedno občutno boljša kot na Androidu. Me po slabem letu ima, da bi Lenovo tablico vrgel v steno, pa ima nek quad core in ne vem kaj še vse procesor. Pa nimam gor nobenih igric in podobnega balasta.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jaz se vam že leto dni čudim, da se drkate s tem winP10, že za 100 strani imate problemov in rešitev.. ne vem a ste vsi sadomazo al prfuknjeni na novotarije in njihove probleme.

Jaz sem dal tastarim 920 in 930 se mi zdi, nobenih updejtov, 8,1gor al kaj je, mirna bosna, delujejo jim maili, fajsbuki, fotke, viberji, to je pa to za to klaso.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.321
151
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
No, L925 lahko pohvalil glede stabilnosti

To s fotoaparatom mi ni povsem jasno, ampak afaik se vse to skrije pred iphone 5SE ali več, samsungom S6 in več in LG G5... Jaz sem iz lumie 820 prešel na sony z3c, ampak ko sem primerjal odzivnost fotoparata pri samsungu S7 ni nobene dileme. Pa stvar je stabilna (no, tudi sony je bil oziroma je še), jaz telefona ne resetiram ali ugašam niti pod razno in se niti sony niti S7 še ni restartal sam od sebe. Tako da mi ni jasno, kako lahko vsi ti wp uporabniki na dve leti trajajočem razvoju W10 vsak dan nalagajo nove popravke in ne obupajo
wink-1.gif
. Pa saj mora človek tudi kaj narediti v službi in doma?

Jernej

I

Izbrisan uporabnik #488

L925 ima dober fotoaparat, ki je povsem nadomestil fotoaparat, lepe barve. Fotoaparat je super odziven, vklopiš z gumobm na ohišju in praktično tako je berajt za delo (ne z lumia fotkičem, ampak stock MS).

Sem videl posnetke od teh, ki jih naštevaš pa ni neke bistvene razlike, daleč od tega da bi bil impresioniran.

Sem pa videl od Nokie 1020, ki ima 20mio oz 40mio. Tisto je pa res lepo za pogledat.

Je pa sicer w8.1 pravi balzam, praktično nikoli ne teži za popravki, dela gladko in brez sesuvanj.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.321
151
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
L925 ima dober fotoaparat, ki je povsem nadomestil fotoaparat, lepe barve. Fotoaparat je super odziven, vklopiš z gumobm na ohišju in praktično tako je berajt za delo (ne z lumia fotkičem, ampak stock MS).

Sem videl posnetke od teh, ki jih naštevaš pa ni neke bistvene razlike, daleč od tega da bi bil impresioniran.

Sem pa videl od Nokie 1020, ki ima 20mio oz 40mio. Tisto je pa res lepo za pogledat.

Je pa sicer w8.1 pravi balzam, praktično nikoli ne teži za popravki, dela gladko in brez sesuvanj.

Kaj pa vem, imel sem tudi 930 in čas, ki mine na teh telefonih od dolgega pritiska na foto tipka in do takrat, ko dejansko naredi sliko, je nekaj sekund. Na soniju je podobno, ampak S7 pa dvakrat pritisneš glavno tipko in pritisneš na ikono fotoaparata. In tudi pri slabi svetlobi je slika v trenutku, nobenega izostrevanja not ven, testiranja fleša in podobnega, kar se mi je dogajalo na vseh do sedaj. Stvar samo useka in slika je spravljena
smile-1.gif
. Pa ne verjamem, da je 925 kaj hitrejši od 930? Ko smo nazadnje imeli debato, sem tudi sam gledal hitrost vklopa (ja original foto) in vseeno stvar ni trenutna...

Aja, s popravki ti pa ne teži, ker jih ni več
wink-1.gif
.

Jernej

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.569
336
83
Kras
www.mtl.si
Zadeva dela odlično v primerjavi z Androidom, če si na produkciji. Žal je nekaj glitchev treba požret, ampak ni panike, ker mi ni za dajat 700 eur za telefon.
To kar bereš v tej temi so pa itak "navdušenci", ki imajo testne verzije gor in je normalno, da vse crkuje. Tako da to ni reprezentativno. Jaz,na produkciji dobim občasno kakšen update, ki se samodejno naloži, naredim ponovni zagon in to je to. Nobenega sranja, appi se mi pa tudi samodejno v ozadju posodabljajo.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.681
113
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jap, telefonov z windowsi ne bo več...
smile-1.gif

Nasprotno, celo x86 programe naj bi bili zmožni poganjati:

Microsoft is planning to bring x86 emulation for ARM64 on Windows 10 with Redstone 3
http://bit.ly/2fmxM1s

ja kateri so ti telefoni ki bi to naj bili zmožni poganjat. In kaj jiim pomaga to, če bojo v teh dveh letih še tistih par uporabnikov kaj nas je ostalo zgubili. Trenutno je kaj. HP in acer. od telefonov ki jih lahko kupiš. uuu cela dva telefona.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Kaj pa vem, imel sem tudi 930 in čas, ki mine na teh telefonih od dolgega pritiska na foto tipka in do takrat, ko dejansko naredi sliko, je nekaj sekund. Na soniju je podobno, ampak S7 pa dvakrat pritisneš glavno tipko in pritisneš na ikono fotoaparata. In tudi pri slabi svetlobi je slika v trenutku, nobenega izostrevanja not ven, testiranja fleša in podobnega, kar se mi je dogajalo na vseh do sedaj. Stvar samo useka in slika je spravljena
smile-1.gif
. Pa ne verjamem, da je 925 kaj hitrejši od 930? Ko smo nazadnje imeli debato, sem tudi sam gledal hitrost vklopa (ja original foto) in vseeno stvar ni trenutna...

Aja, s popravki ti pa ne teži, ker jih ni več
wink-1.gif
.

Jernej

Na L925 se fotokič vklopi iz "ugasnjenega" telefona, dobesedno v sekundi. Stisneš gumb, zabrni in ck...je že pripravljen za fotkanje.

Tako hiter je z MS aplikacijo fotoaparat, z lumio pa traja malo dlje.

Za fotko pa potem še enkrat stisneš in jo naredi. Brzina mi je kar pomembna, saj fotkam večinoma, ko sem vozim z motorjem, ustavim, iz tank torbice vzmamem fotkič in vse opravim z rokavico, ker ima fizični gumb za fotkič.

Skratka povsem sprejemljiva brzina, primerljiva z olympus SW 770, ki sem ga do sedaj za to imel.

S7 v trenutku odpade zame, če se ne da vse narediti s fizično tipko...

Fotke pa niso nič boljše, ko jih daš na net.