I
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jap, telefonov z windowsi ne bo več...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
In to veš....? Ne nabijaj.
Žal ne bo držalo. Sem na produkcijski verziji na 950ki in določene stvari delujejo počasneje kot na 925-ki na 8.1, stabilnost je pa tudi slabša.Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Tukaj se pritozujejo (-mo) ljudje na insider paketu. Release verzije so delujoce.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
No, L925 lahko pohvalil glede stabilnosti
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
L925 ima dober fotoaparat, ki je povsem nadomestil fotoaparat, lepe barve. Fotoaparat je super odziven, vklopiš z gumobm na ohišju in praktično tako je berajt za delo (ne z lumia fotkičem, ampak stock MS).
Sem videl posnetke od teh, ki jih naštevaš pa ni neke bistvene razlike, daleč od tega da bi bil impresioniran.
Sem pa videl od Nokie 1020, ki ima 20mio oz 40mio. Tisto je pa res lepo za pogledat.
Je pa sicer w8.1 pravi balzam, praktično nikoli ne teži za popravki, dela gladko in brez sesuvanj.
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nasprotno, celo x86 programe naj bi bili zmožni poganjati:
Microsoft is planning to bring x86 emulation for ARM64 on Windows 10 with Redstone 3
http://bit.ly/2fmxM1s
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
L925 ima dober fotoaparat, ki je povsem nadomestil fotoaparat, lepe barve. Fotoaparat je super odziven, vklopiš z gumobm na ohišju in praktično tako je berajt za delo (ne z lumia fotkičem, ampak stock MS).
Sem videl posnetke od teh, ki jih naštevaš pa ni neke bistvene razlike, daleč od tega da bi bil impresioniran.
Sem pa videl od Nokie 1020, ki ima 20mio oz 40mio. Tisto je pa res lepo za pogledat.
Je pa sicer w8.1 pravi balzam, praktično nikoli ne teži za popravki, dela gladko in brez sesuvanj.
Kaj pa vem, imel sem tudi 930 in čas, ki mine na teh telefonih od dolgega pritiska na foto tipka in do takrat, ko dejansko naredi sliko, je nekaj sekund. Na soniju je podobno, ampak S7 pa dvakrat pritisneš glavno tipko in pritisneš na ikono fotoaparata. In tudi pri slabi svetlobi je slika v trenutku, nobenega izostrevanja not ven, testiranja fleša in podobnega, kar se mi je dogajalo na vseh do sedaj. Stvar samo useka in slika je spravljena. Pa ne verjamem, da je 925 kaj hitrejši od 930? Ko smo nazadnje imeli debato, sem tudi sam gledal hitrost vklopa (ja original foto) in vseeno stvar ni trenutna...
Aja, s popravki ti pa ne teži, ker jih ni več.
Jernej