Windows 8.1

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43
Hvala vsem za odgovore.

Imam vse to, kar ste našteli, že naštimano, pa me zadeva še vseeno moti (ker je pač nekaj v ozadju).. Ne vem drugače razložit.. Moti me pač.. Saj se bom počasi navadil.

Še eno (morda malo offtopic) vprašanje.. Kater program za mail uporabljate.. Outlook-a sem se malo naveličal..

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Success pravi:
Hvala vsem za odgovore.

Imam vse to, kar ste našteli, že naštimano, pa me zadeva še vseeno moti (ker je pač nekaj v ozadju).. Ne vem drugače razložit.. Moti me pač.. Saj se bom počasi navadil.

Še eno (morda malo offtopic) vprašanje.. Kater program za mail uporabljate.. Outlook-a sem se malo naveličal..

Kupi si monitor z zaslonom na dotik, pa te Modern ne bo več motil
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Je že dal kdo gor w8.1 update 1? Predvsem me zanima če se splača dat že zdaj gor ali se rajši počaka na april ker bo itak potem potreba spet updejtat?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Kaj ti bo treba updajtat? comp se sam updajta, ti tačas delaš druge bolj uporabne stvari.

Matjaz2

Pripravnik
18. sep 2008
210
0
16
Razmišljam o win 7 ali 8, kako je z inštaliranjem če bi v kišti menjal MB? Zdaj imam še DDR 2 in brez USB3. Je možno licenčne še enkrat naložit na prenovljen pc ali je možna samo ena inštalacija?

gig

Pripravnik
7. apr 2009
684
11
18
Se da, odvisno od licence. Informacijo boš dobil na Microsoftovi podpori.

Qwer

Pripravnik
17. jan 2010
75
0
6
Zdravo!

Nekaj me zanima, pa vas bom vprašal kar tukaj.

Pred približno enim letom sem kupil računalnik, z licenčnimi Windowsi 8, ki so (bili) na Recovery disku. Ta disk sem (ne se mi smejat) po nesreči formatiral. Mudilo se mi je, nekaj sem želel dati na služben USB ključek, ki ga je bilo treba še formatirati, pa sem po nesreči v naglici formatiral Recovery particijo.

Kaj lahko naredim? Klical sem na HP podporo, pa pravijo, naj iščem odgovor drugje??? Wtf?

Na internetu rešitve nisem našel, vidim pa, da se zadeva ni zgodila samo meni, ampak kar veliko ljudem po svetu.

Prosim za pomoč in že vnaprej hvala lepa!

Lp, Qwer

gig

Pripravnik
7. apr 2009
684
11
18
Na HP podpori so ti najbrž rekli da se moraš obrniti na prodajalca oz. zastopnika.
Slikaj si nalepko na compu in poišči račun, pa ti morajo pri zastopniku zrihrtat DVD z windowsi 8 od HP, ki pa ni enak kot od MS.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Nazadnje urejeno:

Matjaz2

Pripravnik
18. sep 2008
210
0
16
Mojemu sinu se je zgodilo podobno z diskom, pisal je na HP v Ameriko in v nekaj dneh dobil DVD z recovery vsebino.

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Tiste recovery paticije sploh ne rabiš. Inštaliraj W8. Lahko to storiš bodisi z zadevami z pašnikov ali z originalnega MS downloada. verjetno imaš na podnu laptopa nalepko z key - jem. med inštalacijo vpiši in so licenčni winsi gor. Tiste recovery particije pa tak ne rabiš, ker je gor en kup bedastih prednameščenih programov ki ne služijo ničemer

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Kakor je meni znano ni več nalepk z key-em. Od windows 8 naprej so sam nalepke ''logo windowsa''. Sem jim zakompliciral na Microsoftu glede nalepke z key-em kot na Medion-u. Odgovor na Microsoftu je bil da nalepk z keyem ni več da pa je sam nalepka logo windowsa,na Medionu se pa niso prec spomnili kam so skrili (nalepili) nalepko.Ključ pa je shranjen v BIOS-u.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kako najceneje do win 8.1 pro, al kater je pač najjači? Za osebno uporabi bi imel.
Kolk sem na hitro pogledal je cena 140€. Se da kej ceneje dobit??
S home, student... verzijami se mi ne ljubi igrat, ker kolk imam sreče bom čez 14dni najdu neki kar mi ne bo delalo ravno zaradi tega.