Windows 10

Eden

Pripravnik
27. apr 2014
85
4
8
Citat:
Uporabnik blazpoglavc pravi:
a je kaksna moznost da iz drugega računalnika prenesem user profile na tega? pa potem probam uredit pravice...

Prepričan sem, da bi ta čas,ko se matraš z vsem tem, že imel na novo naložene windowse.
wink-1.gif

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
res je ja...sej si pripravljam že pa podatke shranjujem..
sm vseen sprašujem tko če je še kakšna moznost da si uredim...

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Mam en problem. Sem naložil na novo Windows 10, pa pred tem je lepo delal net, ko sem mel starejši windows, zdaj pa sploh več ne dela net, ko sem ga posodobil z 10. Na prenosniku to ... ne dela ne preko wifija pa ne preko kabla, sem na novo zbrisal gonilnike za lan pa wifi, pa nič ... povezave mi na wifiju najde, ampk neta ne spusti.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Kako lahko izključim, da se mi ne bo samodejno restartal zaradi updatov in podobno? Defer upgrades sem že dal, pa še vedno dela po svoje... vsake toliko časa se zgodi, da mi hudič restarta računalnik kadar me ni za njem.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Update v Windows 10 je res posiljen. Mene je grozno motilo, da se je sam odločil, kdaj bo začel vleči popravke. Ker na isti parici in slabi povezavi sobiva več ljudi
cool-1.gif
je to silno sitno. Zato sem uporabil tale trik in sedaj dobim samo obvestilo, da je popravek na voljo. Če je linija prosta (in trenutno delo to omogoča), pač posodobim zadevo, sicer pa počaka na boljše čase.

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
467
27
28
44
MB
Note: This solution will work on Windows 10 Education, Pro and Enterprise, but not on Windows 10 Home.

Če imaš home verzijo ne bo šlo..

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Sem si ga potegnil s te strani in v zgornjo mapo, sem kliknil in je normalno odprlo in sem nastavil in zaprl, ter pognal Windows update, da je sprejel nastavitve.

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Imam en problem: zaradi nepazljivosti se mi je naložil neki kitajski program, verjetno trojanec. Antimalware in kaspersky ga ne zaznata.
Tega kitajca se z uninstal ne da zbrisati. Tudi v mapi, kjer bi se naj naložil datotek programa ni več, je pa očitno razpršen po sistemu.
Rešitev vidim v resetiranju sistema na dan pred nalaganjem tega programa. Bi to bilo dovolj ali se je ta p.rekleti kitajc dokončno zasidral? Kako se naj torej lotim zadeve, da bo škoda uspešno sanirana? OS je win 10.

Hval in lp

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Poskusi pogooglat kako se odstrani program. Verjetno nisi prvi, ki je dolpotegnu ta program in verjetno so kakšni napotki za odstranitev.
Kater program pa je sploh to?

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Tudi to sem že probal, ampak prekleti kitajci imajo program v pismenkah, ki jih ni mogoče kopirati, da bi jih lahko vnesel v google.
Ko hočem skopirati in označiti ime programa, imena sploh ne pobarva, pač pa se pojavno okence programa pomika tako kot pomikam miško.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Imam en problem: zaradi nepazljivosti se mi je naložil neki kitajski program, verjetno trojanec. Antimalware in kaspersky ga ne zaznata.
Tega kitajca se z uninstal ne da zbrisati. Tudi v mapi, kjer bi se naj naložil datotek programa ni več, je pa očitno razpršen po sistemu.
Rešitev vidim v resetiranju sistema na dan pred nalaganjem tega programa. Bi to bilo dovolj ali se je ta p.rekleti kitajc dokončno zasidral? Kako se naj torej lotim zadeve, da bo škoda uspešno sanirana? OS je win 10.

Hval in lp

Tvoja rešitev skoraj gotovo ne bo v redu. Če imaš legalnega Kasperskega, poskusi z njegovim Live CD diskom. Če pa imaš napravljen backup sistema, pa Windowse lahko restavriraš.

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Meaning what: restore sistema na tovarniške nastavitve verjetno? Kako to narediš v win10? Škode k sreči še ne bi bilo neke.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ker sistemske slike diska verjetno nisi še napravil, bo zate najboljša prva opcija.
2318024-Restore.PNG

Priponke

• 2318024-Restore.PNG
    2318024-Restore.PNG
    67,8 KB · Ogledi: 382

Schime

Guru
22. nov 2008
1.994
776
113
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Update v Windows 10 je res posiljen. Mene je grozno motilo, da se je sam odločil, kdaj bo začel vleči popravke. Ker na isti parici in slabi povezavi sobiva več ljudi
cool-1.gif
je to silno sitno. Zato sem uporabil tale trik in sedaj dobim samo obvestilo, da je popravek na voljo. Če je linija prosta (in trenutno delo to omogoča), pač posodobim zadevo, sicer pa počaka na boljše čase.

467716-post_slo.gif

Tole je bilo tudi meni samo wtf.
uf-1.gif