a je kaksna moznost da iz drugega računalnika prenesem user profile na tega? pa potem probam uredit pravice...
Citat:
Uporabnik blazpoglavc pravi:
a je kaksna moznost da iz drugega računalnika prenesem user profile na tega? pa potem probam uredit pravice...
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Imam en problem: zaradi nepazljivosti se mi je naložil neki kitajski program, verjetno trojanec. Antimalware in kaspersky ga ne zaznata.
Tega kitajca se z uninstal ne da zbrisati. Tudi v mapi, kjer bi se naj naložil datotek programa ni več, je pa očitno razpršen po sistemu.
Rešitev vidim v resetiranju sistema na dan pred nalaganjem tega programa. Bi to bilo dovolj ali se je ta p.rekleti kitajc dokončno zasidral? Kako se naj torej lotim zadeve, da bo škoda uspešno sanirana? OS je win 10.
Hval in lp
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Update v Windows 10 je res posiljen. Mene je grozno motilo, da se je sam odločil, kdaj bo začel vleči popravke. Ker na isti parici in slabi povezavi sobiva več ljudije to silno sitno. Zato sem uporabil tale trik in sedaj dobim samo obvestilo, da je popravek na voljo. Če je linija prosta (in trenutno delo to omogoča), pač posodobim zadevo, sicer pa počaka na boljše čase.