Windows 10

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Leon2007 pravi:
@ bizi, ta program se jaz vrgel čez, vendar meni ni nič pomagal. Tako da sem šel po tem postopku.

Program je iz postopka, ki si ga nalimal. Tudi ti verjetno nisi uporabil administrativnega command prompta.

Ne, tega postopka nisem nalimal, sem ga pa samo omenil, po tistem ki sem ga pa nalimal sem pa zrihtal.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Glej, nalimal si tole, ali ne? Za tiste, ki ne znajo ali upajo šariti po registru, je na koncu strani program, ki to sam naredi. Da ga snameš, moraš biti prijavljen.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Glej, nekaj razjasniva, ker me nisi prav razumel, pa brez zamere. Po tistem postopku (post #2304700), ki sem ga nalimal sem zrihtal računalnik, po tistem ki sem ga pa samo imenoval (post #2305006) in si ga ti nalimal (post #2305192) za @kolimero-ta, mi pa ni deloval. Res je, da sem ga lahko dobil (tistega, ki si ga ti predlagal) sem se pa moral registrirati in sem ga tudi potegnil dol, vendar meni ni pomagal, mogoče pa res zato, ker ga nisem zalavfal z administratorskimi pravicami. Toliko v pojasnilo.

P.S. Pa tudi po tem postopku, ki sem ka jaz nalimal mi je po nekajkratnem restartu spremenilo reg ključ nazaj na prvotnega.

Nazadnje urejeno:

Kolimero

Pripravnik
22. apr 2013
185
0
16
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Kolimero pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Tu imaš programček, ki ti bo popravil register. Zip datoteko razširi v neko mapo, nato pa, glede na Windowse, ki jih imaš, dvakrat klikni na ustrezno .bat datoteko. Po restartu mora biti problem rešen.

https://db.tt/7hoQa1GP

Žal ni sprememb. Mogoče malo off topic. Glede na to, da so Windowsi 10 nadgrajeni iz win 7, me zanima kje se vidi ključ
za aktivacijo win 10?

Poskusi s tem programom. Pri instalaciji pazi, da boš izbral Custom možnost in odkljukal sranje, ki ti ga dodatno ponuja.

Hvala za vse. Dobil ključ.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Leon2007 pravi:
Tudi ta program ni dober. Sem najprej inštaliral program, potem razvrstil ikone kot morajo bit in po ponovnem zagonu so sicer bile ikone razporejene po celem namizju, vendar so bile zopet razmešane med sabo.

Desni klik z miško, "Save desktop" da si zapomni pozicijo.
Naslednjič ko bodo ikone razmetane pa narediš desni klik in "Restore desktop".

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Ampak jih ta program razvrsti po svoje, ne pa tako kot sem jih jaz razvrstil in dal SAVE Desktop. Naslednjč ko prižgem laptopa se postavijo ikone zopet v levi kot, dam RESTOR Desktop, jih razvrsti po svoje, pa ne morem ugotovit po katerem ključu.
Sedaj sem šel po tem navodilu od @sas46 na "tenforums"-u. Zaenkrat je še v fazi preizkusa in javim kaj se bo dogajalo tekom dnevov.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Pozdravljeni fantje, eno vprašanje bi imel, kje se vpiše varnostni ključ za wifi.
Prosim če mi lahko napišete pot; Nastavitve > Omrežje internet>> naprej pa ne najdem.
Hvala za odgovore in pomoč.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Če se prvič prijavljaš v podani povezavi, se ti bi moralo odpret okno za vnos ključa.
V nastavitvah omrežja za Wifi klikneš na povezavo, se ti zopet odpre okno za vnos ključa.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Bom napisal postopek, zamenjam geslo za wifi v modemu.
Vklopim pc in mi ne pokaže takoj vnos varnostnega ključa, na win 8.1 je takoj zahtevalo vnos var. ključa, na win 10 pa po nekaj klikih na povezavo, nimaš pa nikjer, da bi direktno vnesel ključ...

Probaj spremeniti geslo na modemu za wifi, pa boš videl, da ne zahteva takoj vnos ključa.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Kaj pa če bi ga najprej zbrisal iz seznama že nekdaj seznanjenih, počakaš da ga znova zazna in potem vidiš al bo ponudil takoj vpis gesla. Za to varianto, da bi spreminjal geslo pa še nisem razmišljal.

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
kaku za vraga naj si v win 10 dodelim administracijske pravice? neki sm jih odstranu po neumnosti sedaj pa nikakor se ne morem logirat kot administrator da bi si dodelil administracijske pravice na moje ime....ve kdo?
ne morem nobenega program zagnati ker me sprašuje vnesite administracijsko geslo...nimam ga nikjer vnest...niti gumb YES je onemogočen. nič ne morem...vse sem že probal..

Nazadnje urejeno:

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
A si probal z microsoftovim računom
sprasujem se.gif

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
Sem vse probal vendar ne deluje se...nic ne morem spreminjat..nic me ne spusti naprej..niti novega uporabnika ne morm ustvart.