Hja, Pikec hvala, res nisem vedela za ta podaljšan levi klik, sem poskušala z desnim klikom vsepovsod na strani, da bi dobila priljubljene (stare navade). Sicer je OK, je pa problem pri meni, ker imam priljubljene urejene v mape in podmape in tako, tukaj je pa samo en nepregleden trak.
Bližnjice imam povsod in kako se dodajajo v metro ali na namizje, mi je sedaj jasno. Moti me pa to, da če že nekaj brskam po internetu recimo na namizju. Potem pa vmes skočim na kako drugo aplikacijo, recimo word - na metroju seveda, ker to ima zelo po mojem okusu narejeno. Potem pa želim nazaj na explorer imam dve možnosti:
- kliknem bližnjico na metroju in odpre se mi novo okno explorerja in nikjer ni videti kaj sem brskala prej na namizju
- grem prej ali slej nazaj na namizje in od tam nazaj v explorerja, da nadaljujem od tam, kjer sem prej končala
Kako lahko naredim bližnjico na metroju, da me bo poslalo v Explorer na mesto, kjer sem prej končala, pa čeprav je bilo to na namizju. Explorerja se obnašata, kot da ne gre za isti program. To me blazno moti, ker moram kar naprej skakati med metrojem in namizjem in memorizirati, kaj sem počela na namizju in kaj v metroju. Upam, da sem zdaj bolj jasno napisala. ker tole je pa res moteče.