Win8

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Govora je o Media Pack ključu.
Kaj te zdaj zanima?
Z partisa sem potegnil win8 pro ki ima moznost ze preinstalacije media packa, v control panelu vnesel kodo, ki jo je microsoft zastonj poslal na mail in to je to. Aktivirano vsaj pomoje trajno.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mene je zanimalo ali deluje ključ s uradno (nedotaknjeno) Media Pack instalacijo, ali mora biti prirejena, da prime.

Jaz sem namreč dal opis enega iz piratskega zaliva kjer piše, da je en predelal instalacijo da primejo ti brezplačni ključi.

Ker če namestiš preko Pro verzije (kot si ti in tudi jaz), moraš imet najprej aktivirane Pro, potem šele lahko nadgradiš na Media Pack s prejetim ključem.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Mislim, da ga ne razumes (ali pa ga jaz ne). Po moje je mare92 nalozil na racunalnik win8proff z medpro (se pravi v paketu, ne posebaj) in sele nato prvic aktiviral winse z kodo, ki jo je dobil na mail. CE pa zelis dati naknadno medpro na win8proff, morajo le ti ze biti aktivirani. V tem primeru medpro ne potrebujes nic prilagajat (ne razumum zakaj bi). Win8proff so nekateri prej aktivirali z nekimi kodami, vendar to ni bilo trajno aktiviranje (baje max 270 dni).

I

Izbrisan uporabnik 3287

Mislim da se motis. Medpro je dodatek in ne samostojna zadeva. Ti (pri nadgraditvi), se vedno "ostanes" na win8proff le, da imas se medpac gor. Lahko da se motim, a jutri se bom poigral z to zadevo od nule na par nacinov.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Piratska verzija že deluje dovolj za normalno uporabo al naj si 7ko dam gor?
smile-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Nisem bral cele teme, veš.. Ta teden formatiram par računalnikov, bo šla pač 7ka gor. In ja, za študenta je 30€ kar nekaj denarja.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah

off: MicrosoftŸ Office University 2010
Includes 2010 versions of: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher and Access

€99.00
Quantity:
Add To Cart

Še malo pa mi bo microsoft všeč :D

Nazadnje urejeno:

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Kot ti je rekel Alijen...pojdi na MSDNAA - v petih minutah imaš izpolnjeno vse potrebno, in že downloadaš Win8 Pro zastonj
wink-1.gif

Preverjeno deluje
cool-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Hm, zatakne se pri verifikaciji. Vpisno številko iz študentske kartice mi zavrne, druge pa ni gor.. Verifikacijske kode seveda nimam, ostane samo še preko šole.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.175
490
83
Za msdnaa se kolikor spomniš registriraš preko mail naslova, ki ga dobiš od fakultete. Sam vem da nisem vpisoval nobene številke kartice.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Nič nisem dobil od faxa. Zanimivo pa tudi, da mojega faxa sploh ni na njihovem seznamu.
confused-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.175
490
83
Sej ne dobiš nič od faxa, sam moraš pisati administratorju, da ti dodeli naslov. Verjetno kaj piše na strani fakultete. Je pa možno, da ne dobijo vse fakultete zastonj microsoft izdelkov.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Sej ne dobiš nič od faxa, sam moraš pisati administratorju, da ti dodeli naslov. Verjetno kaj piše na strani fakultete. Je pa možno, da ne dobijo vse fakultete zastonj microsoft izdelkov.

Definitivno ne dobijo vse fakultete te opcije. Feri in fri jo imata, kaka ekonomska, pravna in podobne družboslovne fakultete pa pač ne, verjetno.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
OK, iz prve roke, ker sem administraor na MSDNAA. Naročnino lahko za male pare kupijo fakultete, ki imajo vsaj en predmet v zvezi z računalništvom. Študente se pa lahko registrira na različne načine. Jaz uporabim kar vpisno številko. Tiste fakultete, ki imajo naročen MSDNAA imajo to gotovo napisano na spletni strani, skupaj z navodili za dostop.