Win8

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik nightfire pravi:
ste pa res hitri

Še dobro, da si kaj napisal o tem
bonk.gif

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
ksz
Ta koda, ki jo bomo dobili na mail za Media Center dela tudi za PRO verzijo, ce sem prav razumel?
Ali je kje drugje fora?
Pa ne razumem tega, da bi bil Microsoft tako zabit in dajal licence zastonj.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Pa ne razumem tega, da bi bil Microsoft tako zabit in dajal licence zastonj.

Ker se jim gre za tržni delež. Če ga imaš na računalniku je večja verjetnost, da boš tudi telefon kupil s W8. Sigurno niso spregledali takšnih lukenj, promovirat pa jih tudi ne morejo.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Kolegi ali mi na win8pro bo delal špil Gradprix Legends in Richard Burns Rally seveda s Forcefeedback podporo za Logitech MOMO volan?
smile-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Kolegi ali mi na win8pro bo delal špil Gradprix Legends in Richard Burns Rally seveda s Forcefeedback podporo za Logitech MOMO volan?
smile-1.gif

Če ti dela na Win 7, potem bo najverjetneje tudi na Win 8. Navadno igre celo bolje delujejo na Win 8, saj je malenkost bolj optimiziran.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz sem jo dobil po nekje 48 urah. Najprej aktiviral Win 8 pro s pomočjo enega KMS serverja (drugače ne moreš namestit Media Packa), potem pa ga namestil in sedaj imam (vsaj upam da) legalne Win 8.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nisem, ker sem že prej dal gor Win 8 Pro. Je pa v piratskem zalivu verzija, ki je prilagojena tem ključem in bi naj delovala 'direktno'.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Kaj pa, če si butneš gor mpro z mediapackom in potem direkt ta ključ gor?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Od avtorja torrenta:

The Technical Stuff

This was created by using dism to upgrade Windows 8 Professional x64 to ProfessionalWMC, and then integrating a data.dat file produced by using the method developed over at mydigitallife.info.

This will install either without a key at all, or using the trial ProfessionalWMC key from MSDN, or - more importantly - using YOUR WMC upgrade key. If you do the latter, and have an active network connection, you'll end up at a fully activated desktop ready for use
smile-1.gif

Tak da po moje kar tako direktno ne gre.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Najlazja opcija:
potegnes dol z partisa ali piratebaya verzijo, ki ima vkljucen Media Pack, pri instalaciji le to oznacis in nato pri aktivaciji vpises kodo, ki si jo zastonj dobil na mail od Microsofta.
Deluje odlicno ampak se je treba navadit na nov look.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Najlazja opcija:
potegnes dol z partisa ali piratebaya verzijo, ki ima vkljucen Media Pack, pri instalaciji le to oznacis in nato pri aktivaciji vpises kodo, ki si jo zastonj dobil na mail od Microsofta.

Ja pol pa ne vem zakaj se je tisti model zafrkaval s urejanjem datotek, če je tako enostavno
tongue-1.gif
A ti si sprobal to metodo ali pišeš samo na pamet?

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Najlazja opcija:

Ja pol pa ne vem zakaj se je tisti model zafrkaval s urejanjem datotek, če je tako enostavno
tongue-1.gif
A ti si sprobal to metodo ali pišeš samo na pamet?
Sprobal, tole pisem z Win8 Pro.