Starejša železnina verjetno ne bo šla na W8?
Imam Canon Lide20 skener in sem se že v W7 64bit namučil, da je začel bliskati...
Imam Canon Lide20 skener in sem se že v W7 64bit namučil, da je začel bliskati...
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Comshop ima neko omejeno akcijo za windows 8 pro - 60 €.
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Sem videl na letaku od comshopa danes. Je pa še zmeraj ugodna cena proti tistih 110 € vse povsod.
ne...tisto o čemer govoriš ti je bla akcija za lani(ali letos- nevem ker nisem kupil) kupljene windows 7 in stane nadgradnja 15€Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Ja, če si kupil po nekem določenem datumu, Box je pa 110 € naprej, Saj tako oglašujejo trgovine, itd.
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Jaz imam v službi v uporabi laser HP P1006, ki ni tako zelo star, ampak v win8 (še) ne dela.
Še danes ne morem verjeti.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Cena 30€ je kot razumem za nadgradnjo. Se pravi, moraš imeti Windowse že prej na računalniku. Če jih imaš, potem je seveda 60€ drago. Če jih "imaš" po slovenski navadi (beri nelegalne), so sicer še vedno lahko 30€, ampak načeloma bi moral kupiti na novo, za kar pa je 60€ OK cena.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik N560 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Total Commander uporabljam
Mi lahko poveš, katero verzijo Total Commanderja uporabljaš, ker sem moral predhodno verzijo, pri nadgradnji na W8 izbrisati? Hvala!
So pa to relativne zadeve, ker mi je pisalo za nerota, da ne bo delal pa kljub temu dela.
Pa ACDsee da ne bo delal pa normalno dela.
Nekaj pa sem posodobil kot je svetoval čarovnik.
Lepo delajo win8.
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Starejša železnina verjetno ne bo šla na W8?
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
a kdo uporablja nlb klik in si je naložil windows 8 in kako je iz certifikatom?