Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa kaj vam je nekaterim dejansko všeč, da je vse 'na glavo' obrnjeno?
Mogoče sem samo naveličan se učit novih fint vsakih XY let
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Torej tvoj prejšnji post ni bil sarkastičen? Bemti, morem radar dat servisirat
Meni se sicer ideja Metroja v osnovi zdi v redu, ampak kot piše v tistem opisu, je to odlično za začetnike, za nekoga, ki hoče kaj več kot FB in YT od računalnika, pa je moteče.
Sem že ob izidu Win 7 rekel zakaj Microsoft ne naredi dveh verzij, eno za začetnike, eno za 'profesionalce', navsezadnje bi naj bila verzija Professional namenjena temu.
Pa naj ima Home verzija Metro, poenostavljene nastavitve itd., Professional pa naj ima nek normalen desktop, ne pa da moraš sam najprej 2 dni proabit, da ga prilagodiš nečemu uporabnemu.
Zakaj preprosto ni gumba 'Turn Metro On/Off'?
Ja načeloma pusti vse programe in vse nastavitve. Stari sistem pusti fizično na disku v posebni mapi.Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Mam že nekaj tednov licenčni win8 na drugi particiji, pa ga praktično ne uporabljam. Zadeva je delana predvsem za toucscreene, tako da je uporaba z miško slaba na začetku.seveda pa se navadiš.Tudi na desktop brez start gumbka se navadiš
Všeč mi je, da je zadeva hitra, hitro se zažene, tudi lepa in moderna na pogleda, ampak dejansko ni razen metroja nič takega, kar pogrešam na win7.
Win8 ti povozi win7 in ostanejo vsi programi, če izbereš opcijo upgrade?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Total Commander uporabljam
Citat:
Uporabnik N560 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Total Commander uporabljam
Mi lahko poveš, katero verzijo Total Commanderja uporabljaš, ker sem moral predhodno verzijo, pri nadgradnji na W8 izbrisati? Hvala!