Citat:
Uporabnik rider pravi:
S primo ver 1.2 nisem ravno zadovoljen,ker ima par napak:Najbolj me jezi ker ne morem nastavit višine,je počasnejši od prejšnje verzije,tudi v zeleni poti mi ne izračuna cene goriva.A ve kdo rešitev,ali ga bom zamenjat za prejšnjega.??
L.P.
Citat:
Uporabnik AIDS pravi:
@Janch, kjra bedna fora ... :-/
Ime fajla je važn.
Europe_NASA.dem = ne prikazuje višine
Jaz nisem nič spreminjal imena .dem datoteke. Le hitrost prenosa sem postavil na 19200, pa mi višino prikazuje pravilno, no približno pravilno. Je pa točnost prikaza višine itak problem vseh GPS-ov.
Europe_83_NASA_071128.dem = prikazuje točno višino
No, bo kdo poskusil mapo tako preimenovati (AIDS)?Citat:
Uporabnik Janch pravi:
ugotavljam, da tudi v poimenovanju ne more biti problem, saj recimo CARU enkrat dela, drugič ne dela, pa ima datoteko poimenovano Europe_NASA.dem. Torej ne more biti problem v nazivu, kar je tudi nekako logično, saj programa ne zanima, kako je poimenovana datoteka .DEM, le da je v pravi mapi iz katere srka dem podatke. Torej četudi jo preimenujemo recimo: car_je_postar_kurac_mu_je_ostar.dem (seveda brez šumnikov) bi primo/iGO moral znat uporabit to datoteko...
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Torej četudi jo preimenujemo recimo: car_je_postar_kurac_mu_je_ostar.dem (seveda brez šumnikov) bi primo/iGO moral znat uporabit to datoteko...
Spremenil sem na 9600, grem en krog, da vidim, kako bo! Mogoče bo našlo tudi kaj več satelitov?Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Evo pravkar sem sprobal, kaj je zdaj s to višino na moji old school napravi. Meni jo prepozna in tudi lepo prikazuje, ne glede na naziv datoteke, tako, kot sem predvideval. Tukaj je mogoče res fora v baudu, druge ni..jaz imam 9600, deluje tudi na 57600. Testirano na primu 1.1. in 1.2.