WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

tonek

Pripravnik
3. dec 2011
210
0
16
prosi jancha prek ZS
smile-1.gif

lp

MouFou

Zelenc'
2. dec 2012
2
0
1
Lep pozdrav. Zanima me postopek glede prenašanja priljubljenih točk iz navigacije garmin na WayteQ x960BT +iGo , če je to sploh mogoče hvala za odgovor in če sem falil temo se opravičujem.

miki2

Zelenc'
1. dec 2012
6
0
1
Pozdravljeni

Na x960bt sem naložil slo update. Delal sem po navodilih, ampak po restu ko se je naložol update nisem ravno razumel kaj pomeni tisti križec na sredini in sem ga nekaj premikal. Po vklopu se naprava obnaša čudno. Če se hočem spustiti dol moram vlečt s prstom po diagonali dol. Ikone pa se odpirajo čisto drugače. Kot, da bi zmešal ekran. Poskusil sem s povnitvijo, ampak ko pritiskam YES se okenček samo podvaja v nedogled. Kaskšna rešitev?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.477
840
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Temu se reče kalibracija zaslona! To je pač potreben postopek po vsakem updatu. Glede na napisano, si zdaj itak zafural, zato je najbolje, da še enkrat spustiš skozi isti update, nato pa ko se ti ponovno pojavi križec, skalibriraš zaslon tako kot je treba!

torej:
ko se ti pojavi križec s prstom klikni v njegov center in drži prst toliko časa, da se ne prestavi v naslednji kot. Nato spet pritisneš in držiš prst v centru križca, dokler ne gre v naslednji kot...in tako dalje do konca! Potem se nastavitev shrani in zadeva je rešena.

miki2

Zelenc'
1. dec 2012
6
0
1
Uh, jebela sem se namučil. Pri povrnitvi sem moral dobesedno klikat po zaslonu na slepo, da sem našel kje je pravo mesto za klik. Jaz sem namesto, da bi tapnil na križec in počakal, da se sam premakne, ga sam vozil po ekranu.
bonk.gif

Samo mi je pa kar vroče
redface-1.gif
ratal, ko sem videl kaj mi je uspelo naredit z napravico, ki sem jo ravnokar vzel iz škatlice

miki2

Zelenc'
1. dec 2012
6
0
1
Hvala Janch, sem medtem pogruntal kaj sem naredil. Pa sam, da si tukaj, mi je že lažje
priden.gif
, ko vidim, da bdiš nad nami

MouFou

Zelenc'
2. dec 2012
2
0
1
Kupil novi wayteq 960 bt potreboval bi use kar je potrebno naložiti po možnosti z kamijonskimi zemljevidi ter navodila hvala lepa .

miki2

Zelenc'
1. dec 2012
6
0
1
Katere nastavitve moram vnesti zax960bt (imam Mobitel), da mi bo deloval DUN internet preko bluetootha. Vnesel sem tole:

Name: Mobitel GPRS
APN: internet
*99#
Username: mobitel
Password: internet

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ali ta zadeva dejansko dovolj polni? Imam namrec probleme, ko mi avtomobilski usb polnilnik (nobeden izmed treh razlicnih) niti telefona ne polni dovolj ce imam vkloplneno navigacijo, kaj sele tablico...

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Ti verjetno uporabljaš adapter iz 12V na USB. Ta na USB-ju zmore le 500mA (ali malo več), kar pa ni dovolj za polnjenje in delovanje nekatirih naprav.

miki2

Zelenc'
1. dec 2012
6
0
1
Kater vrste datotek moram naložiti, da jih lahko odprem z programom E-knjige? In pa kako je z pregledovalniki za word, excel, pdf...na Win ce 6.0 v raziskovalcu, se da kaj naložit?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
res je nobena izmed wayteq naprav se ni zmožna nafilat preko USB-ja.

Am... sigurno?

Jaz ga izpraznjenega pustim par urc na usb portu na računalniku in mi potem kaže, da je poln, pa tudi avtonomija mi na pogled deluje čisto ok.

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
res je nobena izmed wayteq naprav se ni zmožna nafilat preko USB-ja.

Am... sigurno?

Jaz ga izpraznjenega pustim par urc na usb portu na računalniku in mi potem kaže, da je poln, pa tudi avtonomija mi na pogled deluje čisto ok.

Malo si šel mimo teme.
Šlo se je za delovanje in polnjenje naprave v avtomobilu. To pa mnogi avtomobilski adapterji ne omogočajo, ker imajo prešvoh izhod in celo ne omogočajo normalnega delovanja naprave.

Drugo pa je samo polnjenje naprave - pustiš priključeno, pa se bo lepo napolnilo.