WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.827
132
63
Vsi števci kažejo 4-5 km/uro več, kot je dejanska hitrost. Pa dimenzija gum tudi vpliva na prikaz hitrosti.

B99

Zelenc'
22. avg 2012
21
0
1
Sem 100% da naprava.Sem pred kratkim imel MIO-ta na posojo in sta Mio in moj števec kazala enako.Pa še po raznih radarjih na drogovih,ki jih uporabljajo kot opozorilo o prekoračeni hitrosti, sta moj števec in izpis na radarju enaka.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 474

Smola, naprava kaže točno, števec v avtomobilu je tisti ki laže...
Imam več navigacij (960, Garmina 760, Garmin 60c ter Sygic, Navigon, iGo ter Waze na Androidu. maximalno odstopanje med navigacijami je +/- 1km/h.

Meni števec kaže 140 km/h, GPS pa točno 130 km/h. Na cesti se VEDNO zanašam na GPS in še nisem dobil kazni, kljub prevoženim številnim radarjem...

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.484
846
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
tudi meni števec laže 5km/h+ (hvala bogu)
grin1.gif

B99

Zelenc'
22. avg 2012
21
0
1
Ja, saj to se mi pa tudi čudno zdi,da dve različni navigacijski napravi kažeta 5-7km/h različno vrednost.Kajti to razliko v km/h med števcem in X960 BT sem omenil samo zato,ker mi je druga navigacija kazala točno toliko kot moj števec.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Tudi jaz sem testiral in primerjal s tablami za merjenje hitrosti na drogovih in vedno mi je navigacija kazala isto!
zmaga.gif

ahladi

Pripravnik
13. nov 2009
43
0
6
Jst lahko potrdim, da ko se s kamionom po ac peljem 89 km/h (tempomat), mi tudi navigacija kaže 88-89 km/h!

Še enkrat pa sprašujem, če je že kdaj komu na Primu 2.0 kar naenkrat Kaja/Katja prenehala govoriti?

LpA

Anonim

Pripravnik
12. nov 2007
66
0
6
Citat:
Uporabnik ahladi pravi:
Jst lahko potrdim, da ko se s kamionom po ac peljem 89 km/h (tempomat), mi tudi navigacija kaže 88-89 km/h!

Kolikor mi je znano, imajo vozila s tahografi (kamioni, avtobusi...) precej bolj natančne števce kot osebna vozila.

B99

Zelenc'
22. avg 2012
21
0
1
Jaz sicer nisem naredil prav veliko kilometrov,ampak glas Kaje mi ni nikoli prenehal delovati.

ahladi

Pripravnik
13. nov 2009
43
0
6
Katero verzijo Igo Prima 2.0 pa imate?
Jst poznam tri primere, ki se jim to dogaja, meni ni problem zadevo poresetirat in na novo vse ponastavit, imata pa isti problem dva malo starejša šoferja, ki preden jima razložim kaj naj storita, traja skoraj eno uro.

b92

Zelenc'
19. jul 2012
15
0
1
V x990, v Nav Path zamenjam pot do programa
\ResidentFlash\PRIMO\mobilenavigator.exe (ki je Primo 1.2)
s potjo \ResidentFlash\PRIMO\Primo2.exe.
Ko poženem navigacijski program le-ta crkne.
Kaj je potrebno še spremeniti da bo deloval Primo2?

Priponke

• 1565559-brisigps.doc
    388,5 KB · Ogledi: 204

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.484
846
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Kva delaš ti?
smile-1.gif

Če prav berem, imaš v isti PRIMO mapi 2 exe fajla in sicer mobilenavigator.exe (za Primo 1.2) in Primo2.exe (za primo 2) ? No fakin way!
ne-ne-1.gif
Vsaka verzija ima svojo strukturo pogonskih datotek (data.zip, branding.zip in .exe file), zato tega ne moreš mešat križem kražem. Torej Če hočeš imeti na napravi Primo 2 potem moraš prejšnjo verzijo v kompletu izbrisat in naložit Primo 2 v kompletu. A ti nisem jaz tega že pošiljal pred kratkim?

b92

Zelenc'
19. jul 2012
15
0
1
@Janch
Hvala za pojasnilo.

Tega nisem vedel, sicer ne bi spraševal neumnosti. Predvideval sem, da je vseeno kateri program prikazuje zemljevide na ekran.
Zaradi pomanjkanja izkušenj se pa ne upam kaj veliko drezat po napravi. Naprava sama se kar naprej resetira tako da moram
kar naprej obnavljati nastavitve. Mogoče se bo iz bilo kakega razloga naprava kdaj stabilizirala (upam).

Trenutno imam na napravi zemljevide NQ_2011.Q3. Poleg teh zemljevidov bi si rad namestil še zemljevide za vzhodno Evropo.
Ali je mogoče to izvesti, da imam obojne zemljevide?

Na napravi ne deluje mikro SD kartica.

Nič nisi pošiljal, ker še nisva debatirala o tej temi.

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Ko ti bo uspelo in bo naprava začela brat kartice, se da zelo enostavno zrihtat tudi da imaš na vsaki kartici svoj komplet zemljevidov in samo zamenjaš kartico. program in ostalo imaš na napravi, na kartici pa samo zemljevide in poi, tako da ti priljubljene vedno ostanejo iste.

b92

Zelenc'
19. jul 2012
15
0
1
@ popotnik

Poizkušam s karticama
Kingston 16 Gb class 4 in Platinet 16 Gb class 4.
Očitno bo za poizkus potrebno nabaviti še tretjo kartico.