Eon Smart box

hdx

Guru
1. jun 2011
1.547
2.256
113
Na EON ne morem naložiti nobene aplikacije. Napiše da v napravi ni prostora, čeprav ga je 3GB. Mogoče kdo ve, kaj je težava?

jezek

Guru
24. jul 2008
3.641
1.531
113
Kako na Eon box spraviti zadnjo verzijo Kodija (9.2)? Na App storu ponudi samo 9.1, ki pa se mi sesuva. Z neta sem potegnil zadnjo verzijo, a je ne znam instalirati. Instalacijska datoteka ne gre na usb kljuc ker winsi ne vidijo v boxu formatiranega kljuca in obratno. Ali obstaja kak program za instaliranje (mimo Appstora)?

jetika

Pripravnik
2. jan 2019
37
1
8
Kako na Eon box spraviti zadnjo verzijo Kodija (9.2)? Na App storu ponudi samo 9.1, ki pa se mi sesuva. Z neta sem potegnil zadnjo verzijo, a je ne znam instalirati. Instalacijska datoteka ne gre na usb kljuc ker winsi ne vidijo v boxu formatiranega kljuca in obratno. Ali obstaja kak program za instaliranje (mimo Appstora)?
Kontaktiraj me private..

andyy

Pripravnik
17. avg 2007
48
5
8
Zadnje dni eon box stalno prekinja gledanje TV in (neuspešno) poskuša s posodobitvijo EON Experience. Imate kakšno rešitev?

Priponke

• IMG_20211004_194514.jpg
    IMG_20211004_194514.jpg
    64,2 KB · Ogledi: 160

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Zadnje dni eon box stalno prekinja gledanje TV in (neuspešno) poskuša s posodobitvijo EON Experience. Imate kakšno rešitev?
Men je zmanjkalo prostora sem v nastavitvah cache za youtube in nekaj igric, ki so jih mulci nainstalali pobrisal, potem pa je nadgradnjo normalno zaključilo

• Všeč mi je
Reactions: andyy

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ali lahko kdo pogleda, če ima EON Box v nastavitvah možnost za dodajanje BT slušalke? V Telemachovih navodilih je napisano kot BT Dodatna oprema, tehnik, ki je pri znanki inštaliral Box, mi je pa trdil, da te nastavitve ni. Znanka bolj slabo sliši in je brez slušalk mrzla.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.381
313
83
A to je kej novega ta EON Experience? Imam eon full pa še nisem ujel, me je pa ravno klical in prodajal neko nadgradnjo oz eon premium, da kdaj lahko tehnik pride če se odločim. A so novi boxi?

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.251
516
113
Prenehala je delovati "cast" funkcija.
En dan je delalo, naslednji dan ne več.
Ne da se gledati slik iz google foto, če na telefonu pritisnem ikonico za "cast"
Lahko pa pošljem yt video preko cast ikonce.
Probal z 2 telefoni, različna proizvajalca...
Ko pritisnem cast ikonco se pokaže ime EON boxa, pritisnem na ime, pa se ne zgodi nič.
Ja naprave so na istem omrežju. eon je na kablu, telefona na wifi-ju.

Kakšna ideja kaj bi bilo?

andyy

Pripravnik
17. avg 2007
48
5
8
Fusionn, preveri, če ni slučajno za to kriv telefon (update) - mogoče poskusiš še s kakšnim drugim. Sicer pa velikokrat pomaga kakšen reboot EON boxa, da pride malo k sebi. Pa seveda specificiraj, kateri box imaš.

Imam tudi sam s tem povezano vprašanje. Kaj za ene boxe trenutno dajejo pri Telemachu; za primer priklopa na coax oziroma optika?

Vidim, da so pri United Group njihovo floto naprav posodobili, kaj pa pošiljajo v Slovenijo? Upam, da zadnji dve različici iz gornjega linka, ker je vendarle sistem posodobljen na Android TV 12. Prosim nove naročnike, da preverijo na boxu in sporočijo! Nekje sem bral, da že sam eon box potem deluje kot wifi dostopna točka, tako da ima verjetno 1Gbit LAN in ne 100mbit kot ima (zastareli) KSTB6020.

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.251
516
113
Fusionn, preveri, če ni slučajno za to kriv telefon (update) - mogoče poskusiš še s kakšnim drugim. Sicer pa velikokrat pomaga kakšen reboot EON boxa, da pride malo k sebi. Pa seveda specificiraj, kateri box imaš.

Imam tudi sam s tem povezano vprašanje. Kaj za ene boxe trenutno dajejo pri Telemachu; za primer priklopa na coax oziroma optika?

Vidim, da so pri United Group njihovo floto naprav posodobili, kaj pa pošiljajo v Slovenijo? Upam, da zadnji dve različici iz gornjega linka, ker je vendarle sistem posodobljen na Android TV 12. Prosim nove naročnike, da preverijo na boxu in sporočijo! Nekje sem bral, da že sam eon box potem deluje kot wifi dostopna točka, tako da ima verjetno 1Gbit LAN in ne 100mbit kot ima (zastareli) KSTB6020.

čudno je, ker sem 2 različna telefona probal. definitivno imata različno verzijo androida....
sem pa potem kasneje še našel, da bi probal zbrisat cash in data od google play... Nisem še prišel do tv-ja, da bi probal.

Če ti kaj pomaga je ta model SDSTB02, na coaxu, pa morda pol leta star...

igi

Guru
13. okt 2007
5.636
1.224
113
Celje

14 dni nazaj so mi menjali starega, ker se občasno ni vklopil. Dobil sem novega kstb6020. Se pravi enakega "zastarelega".

alinko

Pripravnik
12. avg 2009
171
3
18
Katere boxe trenutno izdaja telemach stare ali že ta nove SDSTB02 in če ta ima WiFi? Trenutno sem še na conax kartici razmišljam pa da bi spremenil paket in istočasno vzel box. Hvala za odgovor.