WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

Seratna

Pripravnik
3. jul 2011
71
0
6
Kar sem opazil po sami simulaciji je bistveno glasnejše vodenje, obe Kaji 2 x preizkusil, da bi bila slabša kvaliteta nisem opazil, za kaj več bi pa moral v avtomobilu z vožnjo preizkusiti, ampak na simulaciji je glasnejša, upam, da bodo tudi drugi uporabniki podali svoje mnenje in tudi jaz bom še kaj napisal, bom danes se malo zapeljal naokrog, za sedaj Popotnik najlepša ti dala.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ja, vseh 373, na prvi pogled jih je zgledalo manj
smile-1.gif

Saj je samo 1,5h potrebno da jih vse editiraš.

Sedaj, če boste ugotovili, da se zadeva obnese, lahko še editiram Katjo in še ona dva za primo 1.2.

+6dB gre skozi, +9dB še glih za glih, vsaj na Pc se že sliši šum zraven, pri +12dB pa je šum že konkreten.

Če boste rekli, da je ta +6dB Ok, potem še lahko porihtam ostale.

bpangr

Pripravnik
7. jan 2013
57
0
6
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Evo zvok pojačan za 6dB Kaja

Jaz imam pa gor od žensk samo Katjo in Tanjo
frown-1.gif
.
A če Kajo enostavno naložim zraven ostalih dveh, bo to delovalo
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Seratna

Pripravnik
3. jul 2011
71
0
6
Naložil Kaja +9dB 2x in pri iskanju gps signala mi naprava zamrzne in je potreben reset, pri Kaji +6dB pa ni težav, kaj bi bilo lahko narobe pa ne vem, toliko z moje strani.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Tudi sam ne vem kaj bi bilo narobe, glede na to, da sem delal po istem postopku kot za +6dB, bom pa jutri naredil še enkrat skupaj za +9.

Kako se ti je obnesla v avtu Kaja +6dB, je bilo dovolj glasno ali je še vedno pretiho?

Seratna

Pripravnik
3. jul 2011
71
0
6
Bom danes sprobal,ker včeraj mi je žena vzela GPS in ključe od avta, ker se bala, da me bo zaneslo v kako ostarijo.

Seratna

Pripravnik
3. jul 2011
71
0
6
Sem danes ponovno preizkusil Kaja +9dB, za razliko od včeraj je gps signal sicer našel in kot sem ugotovil, da ko se dotaknem zaslona naprava zamrzne, verjetno je bil včeraj isti razlog, sem pa naložil Kajo +6dB in tu ni težav, zadeva deluje brezhibno in dovolj, dovolj glasno, je ravno na meji, ko se da začutiti, da bi lahko šlo v hreščanje tako, da +9dB ne bom niti dajal gor, ker je +6dB več kot dovolj, ker jih je še nekaj jamralo, da je glasnost nizka, upam, da bodo preizkusili zadevo in tudi podali svoje ugotovitve.

Nazadnje urejeno:

bpangr

Pripravnik
7. jan 2013
57
0
6
Tudi jaz sem danes stestiral zadevo(+6) na krajši vožnji in moram potrdit, da se mi zdi dosti boljše, saj sem kljub vključenem radiu tudi Kajo
cheer.gif
.

Seratna

Pripravnik
3. jul 2011
71
0
6
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Seratna pravi:
Bom danes sprobal,ker včeraj mi je žena vzela GPS in ključe od avta, ker se bala, da me bo zaneslo v kako ostarijo.
Welcome to the club!
nahrung002.gif
Je videla na napravi, da imam med priljubljenimi same gostilne in če ga imaš malo pod kapo se kar Kaji prepustiš, da te varno pripelje do kelnarc.