WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

heckler

Pripravnik
3. feb 2011
106
0
16
Novo mesto
Zadnje mape (zemljevidi), ki preverjeno brezhibno delujejo so Navteq 2012 Q3. Uncle Google jih najde hitro (0,40 sek), še hitreje pa jih najdeš, če v iskalno vrstico na pomežiku
rolleyes-1.gif
vpišeš navteq.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.476
839
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Še en všečen meni za WayteQ in ostale naprave z resolucijo 800x480:

shello.jpg

omogoča zagon do 4 različnih navigacij! tudi RAM-u je s tem shellom zelo prizanešeno!

prenos

1. Odpakiraj in vse mape skopiraj na Flash disk (TFAT)
2. V osnovnem meniju vašega wayteqa preko "nav path" ikone določite pot do \ResidentFlash\RTNavi\mobilenavigator.exe in hkrati potrdite samodejni zagon navigacije

navpath.jpg

Ta shell ne deluje na modelu x850 z resolucijo 480x272!

Kovacic

Zelenc'
1. dec 2011
19
0
1
Sem malo bolj na laični strani (ok, kar precej :p), pa iz zadnjih 10 strani nisem uspel razbrat, če obstaja kaj novejšega od Primo 2.0 ter naslednjih map za Slovenijo in Hrvaško:

Croatia_R3_TomTom_2011.06_110829
Slovenia_R3_Monolit_2011.07_110815

Bi bil zelo hvaležen za odgovor. Naprava je sicer Wayteq x950BT-HD.

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
A je mogoce kdo ze kdaj delal kaj na tem, da bi povezal kamero s katero od Wayteq GPS naprav? Rad bi dal kamero na zadnji del vozila, pa bi sliko imel na Waytequ. Verjetno bi to slo najlazje z X960BT, da bi kamera in naprava komunicirali preko Bluetootha? Samo bi pa verjetno lazje dobil program za prikaz slike za Android kot za winCE? Je pa se ena tezava, kamera bi bila na zadku avtobusa, tako da je razdalja med kamero in GPS-om 12m. Mislite da bi se dal kaj takega zrihtat?

heckler

Pripravnik
3. feb 2011
106
0
16
Novo mesto
Preberi prvi post na tej strani ob tem pa tako, kot ti je krimec svetoval, preberi post na njegovem linku, kjer je opredeljena tudi kompatibilnost map,

mirkop

Pripravnik
13. mar 2008
103
0
16
Prosim za pomoč: ob zagonu FM transmiter izgubim zvok, kar je normalno. Se mi pa zvok NE pojavi nazaj tudi če izključim FM transmiter (pobrišem kljukico in shranim).

A je kakšna fora, kako se pravilno ugasne FM transmiter?

tonek

Pripravnik
3. dec 2011
210
0
16
No pa je le eden ki ima teževe kot jaz( najbrž primo 2.4) , primo pomanjšaj (obcija ob izklopu- da se ne zaganja ponovno), nato na napravi probaj vklopit izklopit FM. Bi moglo it, se začuje značilno klikanje naprave..
lp

mirkop

Pripravnik
13. mar 2008
103
0
16
Ne vem ce je problem v Primu, saj mi izgine zvok tudi v meniju naprave (recimo glasba se ne slisi, ceprav je FM kao izkopljen)

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
V primo programu imas tudi funkcijo FM transmiterja. Kolikor sem jaz ugotovil, ima ta prednost pred tistim v osnovnem meniju navigacije. Ko sem ga vkljucil v meniju navigacije in pogledal v program Primo, tam ni bil vkljucen, ko pa sem ga vkljucil in izkljucil se v Primu, se je izkljucil tudi v osnovnem meniju
smile-1.gif
Na zalost pa trenutno nimam navigacije pri sebi, da bi preveril ce slucajno pisem bedarije. V glavnem, poglejte se nastavitve v Primu. Upam, da sem kaj pomagal.

mirkop

Pripravnik
13. mar 2008
103
0
16
Iščem, iščem pa ne morem najti te funkcije (FM Transmitter) v Primu :-(

Kje se nahaja?