Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
ti ločiš med skuto , mehkim sirom in trdim sirom ?
povej ti meni, kakšne vse kemikalije vsebujejo siri iz hoferja ?
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
....glede kvalitete dejansko ne vemo za nobeno znamko0 ali je OK ali ni
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
in kljub temu nabijaš, da je Hofer/Lidl zanič
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
No, kot zanimivost lahko povem, da je na ZPS testu okoli mletega mesa, najboljšo oceno doseglo mleto meso iz lidla. Pa so bili vsi "main playerji" zajeti.
zakaj pa potem trdiš, da je hoferjev sir poln kemikalij ?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne vem kaj, ker ne piše. Zakaj ni zakonsko določeno, da mora pisati pa ne vem. Zato pa bolj zaupan sirom brez konzervansov.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
glej izhajam iz logike...ce neka surovina nekaj stane...potem ne more bit koncni izdelek iz te surovine cenejši...torej izhajam iz tega da je več verjetnosti da ima hofer lidl zanič stvari kot drugje kjer je pac cena sorazmerna z osnovno surovino...
polek tega ne hodim v hofer in lidl, ker se mi ne da prerivat med socialci, cigani, upokojenci...itd...polek tega se mi ne da metat nakupljene robe v vozicek in dalje, pri hrani sem zahteven in imam rad dosti izbire in se rad sprehajam med urejenimi policami kjer ni vse nametano po paletah in rad imam da mi klobase narežejo po mojem okusu iz meni ljubega (bog ne daj f. Krainerja) proizvajalca klobas.....vse za to da bom na koncu prisparal 20 €
edino kar kupim v hoferju li lidlu (nisem ziher kateri je bil) je Lichi in s to takrat ko je cisto svez, ker ponavadi Lidl hofer klientela niti ne ve kaj je lichi, vedno ostaja dolgo na policah
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
res si hepan
samo da nekaj nabijaš
bravo
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
glej izhajam iz logike...ce neka surovina nekaj stane...potem ne more bit koncni izdelek iz te surovine cenejši...torej izhajam iz tega da je več verjetnosti da ima hofer lidl zanič stvari kot drugje kjer je pac cena sorazmerna z osnovno surovino...
polek tega ne hodim v hofer in lidl, ker se mi ne da prerivat med socialci, cigani, upokojenci...itd...polek tega se mi ne da metat nakupljene robe v vozicek in dalje, pri hrani sem zahteven in imam rad dosti izbire in se rad sprehajam med urejenimi policami kjer ni vse nametano po paletah in rad imam da mi klobase narežejo po mojem okusu iz meni ljubega (bog ne daj f. Krainerja) proizvajalca klobas.....vse za to da bom na koncu prisparal 20 €
edino kar kupim v hoferju li lidlu (nisem ziher kateri je bil) je Lichi in s to takrat ko je cisto svez, ker ponavadi Lidl hofer klientela niti ne ve kaj je lichi, vedno ostaja dolgo na policah
stari, maš resne težave s svojo samopodobo. Rajši daš 20€ več in se počutiš kralj. Take trgovci rabijo. Daš jim občutek, da so vredni nekaj več, zraven pa jih izmolzeš.
ok, tvoja teorija glede surovin. Gledam navadne ovsene kosmiče. V lidlu jih maš po 0,7€, v Mercatorju pa so 2x dražji. In ti valda takoj pomisliš, da je z lidlovimi nekaj narobe.
pa upam, da greš po lichi zgodaj zjutraj ali pa 2 minute pred zaprtejem, da te slučajn folk ne vid, da kupuješ med reveži.
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
nabijaš s tem, da ker je ceneje je večja verjetnost, da je zanič.
Tukaj mislim, da je osvnovni problem tvoje logike, ker enačiš višjo ceno z višjo kvaliteto. To da imata Lidl in Mercator zelo različne ostale stroške, ki vplivajo na prodajno ceno, pa nekako ne igra vloge? Tvoja surovina stane v mercatorju X zato, ker ima Mercator visoke stroške, ne zato ker bi dobavitelj zanjo dobil toliko.