Vse vrste seksualcev kmalu z istimi pravicami

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Vedno bo zmagu v igri: "Moj ati je močnejši kot tvoj".
smirk-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Jaz bi pa izpostavil še eno stvar, ki bi jo bilo potrebno upoštevati. Kaj bo, ko bo otrok enkrat v pubrteti in se bo začel zavedati, v kakšni družini živi? Kaj, če se mu bosta ati in ati gravžala? Če ju ne bo mogel gledat, ker bo pač normalno usmerjen? Spraševati se bo začel, zakaj ima on to smolo, da ima 98% prijateljev atija in mamo, on ima pa dva atija. Kar lahko hitro pomeni krizo identitete, razdvojeno osebnost, duševne motnje ipd.

Dva homoseksualca dvomim, da bosta posvojila punčko. Kako pa jo naj vzgojita, če sama nimata pojma o ženskah? Če pa bosta posvojila fantka, je velika verjetnost, da mu z vzgojo vsilita to homoseksualnost in če jo bo otrok sprejel, je to v bistvu umetno širjenje istospolne usmerjenosti.

Prihodnost bo vsekakor kaotična. Premešani bomo iz vseh strani, polno bo črncev, muslimanov, azijcev, gledali bomo moške, ki se poljubljajo na cesti in vzgajajo otroke ... Če to funkcionira ali ne, nam lahko najbolje pokaže ZDA.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
V današnjem Delu si lahko prebereš članek, kako je slovensko sodišče potrdilo posvojitev hčerke, ki sta jo posvojila v ZDA. Kolikor sem razumel, imata oba dvojno državljanstvo in sta želela hčerko vpisati tudi v slovensko matično knjigo.

Torej je teorija o spolu posvojenca/ke samo tvoj predsodek. In ne vem, zakaj moški ne bi mogel vzgojiti deklice. Obstajajo enostarševske družine, kjer mame vzgajajo fante in očetje hčere - pa gre, kar zrastejo!

Če ti pa ne paše gledati moških, kako se poljubljajo na cesti, pa lahko pogledaš vstran. A kako se poljubljajo punce, bi pa gledal?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Nigel ko bi ti bil strpen tok še do nas tardečih bi tud sedl. Če pač vidš debato o rdečih se pač obrneš stran

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Jaz sem popolnoma strpen to tardečih, tazelenih, takodrlajsatih - ne poznam pa nobene strpnosti do zločina in zločincev. In tukaj se vedno zahaklava - ta tebe je poboj nekaj 10.000 ljudi upravičeno dejanje, za mene je zločin - vedno, ne glede na žrtev.

In tudi tisti link, ki ga imaš v podpisu sem jaz pripopal na forum. Škoda da ne pripopaš obeh linkov, ki sem jih podal v istem postu. Kdo se sedaj obrača stran.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Jah u lajfu se ne:D Nikoli nisem reku da je upravičeno dejanje , jst sem reku da je razumljivo dejanje pa tud to po eni strani.

Drzgače pa kar se teme tiče mi je čist vseen ubistvu. Bo že družba poskrbela da bo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Sodišče naredi tisto, kar zakonodaja dopušča. Če je "pravično", ni stvar sodnika. Meni osebno se punca smili. Tako se z otroci ne bi smeli igrati.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Dejstvo je, da bodo razlike med odraslimi otroki, če jih vzgajata dva geja, kot pa če odrašča v povprečni družini, oboje ni ne nujno pravilno ne nujno napačno. Poznamo primere sirot, ki odraščajo v hudem pomanjkanju in so danes uspešni ljudej, nekateri celo zvezde.

Jaz bi raje videl statistični podatek, ki mi bo pokazal koliko časa so skupaj gejevski in koliko ostali pari. Namreč moja teza je, da so gejevski pari občutno manj časa skupaj, upam da se motim.

Imeti uravnovešen (še posebej gejevski) par je pojem, sploh če je v igri veliko denarja. Vsekakor je potreben strožji nadzor nad tovrstnimi pari, ker se gre za otroka, ki je bil dan v okolje, ki ni nujno dobro za njega, je dobesedno poizkusni zajček.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Zapičil si se v nepomembnost. To, da bosta homoseksualna raje posvojila fantka kot punčko, je pač moja logična predpostavka. Glede na to, da imajo nekateri homoseksualci v osnovi že zaničevalen odnos do žensk in glede na to, da sta že tako dva moška v igri, ki se zraven še "ljubita".

Sicer pa ne vem, jaz ne znam razmišljat kot oni.

Vem pa, da resnično ne bi rad videl, da bi bila moja starša dva moška, ki bi se držala za roke po mestu, hihitala, božkala, cartala ...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ti si napisal, da dvomiš, da bosta dva homoseksualca posvojila punčko. Sam se ti takoj odgovoril s konkretnim primerom, sedaj pa praviš, da sem se zapičil vnepomembnosti. Kdo bi te razumel?

In še nekaj opažam - vsi nasprotniki homoseksualnih družin se zgražate predvsem oz. samo nad morebitnim moškim parom. Kaj pa ženski pari? A ti si pa ne zaslužijo vašega zgražanja?

Sicer pa je v Sloveniji že kar nekaj homoseksualnih družin (z otroki iz prejšnje zveze ali umetno oploditvijo) - nič ne opažam kakšnih hudih travm.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pravim ti, da si se zapičil v nepomemben del posta.

Začel bom sumiti, da si tudi sam homoseksualec, ker se nihče od nas ni zmožen tako poistovetiti z njimi kot ti. Poznaš kakšno homoseksualno družino? Kako funkcionira? Jaz ne poznam nobene in priznam, da me je kar malo stresla tale "Sicer pa je v Sloveniji že kar nekaj homoseksualnih družin (z otroki iz prejšnje zveze ali umetno oploditvijo)". Nisem vedel, da smo že tako daleč.

In ja, tudi ženski pari si zaslužijo zgražanje. Meni lezbijke niso zanimive, imaš občutek, da si jim povsem odveč in da na moške gledajo kot na nekakšne kosmate omejence. Spet, tak je moj občutek. In tudi privlačijo me ne.

( Zdaj grem pa ven, tako da ti do večera ne bom mogel odgovorit. )

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ti kar sumi, me nič ne moti. Kaj pa če ti s svojo sveto jezo zatiraš svoje skrite želje? Velikokrat se je že izkazalo, da najbolj goreči nasprotnikov homoseksualcev tudi sami radi občutijo moško ljubezen.

Ne poznam nobene homoseksualne družine, vendar sem zasledil nekaj tovrstnih primerov že pred leti, ko je šlo za referendum o oploditvi z biomedicinsko pomočjo (BTW: ta referendum je bilo edino glasovanje, katerega se nisem udeležil). Sicer pa, kaj naj bi pomenilo, da smo že tako daleč. A ni to super. Imamo nekaj homoseksualnih družin in to ni nič takega, da bi se vlačilo po časopisih in TV, kako otroci trpijo in podobne traparije.

Jaz pa priznam, meni so pa lezbijke zanimive in če se dve ženski zalizujeta, me to rajca. Yebat ga, tak sem - zalozovanje moških me navdaja z rahlim nelagodjem - si ne morem pomagati, tako je. Je bilo pa prav zanimivo, ko sem bil leta 1987 na Mykonosu - pri nas se je o pravicah homoseksualcev začelo šele govoriti - no tam je bila povsem drugačna zgodba.

Glede kosmatih omejencev imajo pa deklice (ne nujno samo lezbijke) še prevečkrat zelo prav.

PS: Ni problema, saj je jutri še en dan.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Jaz sem za. Ne vem zakaj ne bi bila. Kdo pa pravi, da otrok rabi mamo in očeta? Po moje otrok rabi nekoga, ki mu bo dajal ljubezen, ga znal dobro vzgojiti, mu dajal občutek varnosti... Pa naj bo to samo mama, samo oče, mama in oče, dve mami, dva očeta, mogoče babica in dedek... kakorkoli obrnemo...otrok potrebuje nekoga zrelega in odgovornega, ki mu pomagal postati zrela in odgovorna oseba. Zato ne vem zakaj bi delali razlike med komerkoli.

Kar se pa zasmehovanja in zmerjanja tiče bom pa rekla, da današnji otroci trpijo zaradi marsičesa in to najbolj banalnih stvari...najbrž vsi veste za koga, ki so ga zmerjali, ker nosi ''no name'' obleke, ker nima najboljšega računalnika, ker mu ušesa štrlijo, ker je njegov oče ''le'' delavec, ker mama ni lepotica, ne? Kdor hoče, bo vedno našel kost za glodanje in norčevanje, preprečevanje homoseksualnosti in vsega, kar pride za njo, je po moje potrata časa in omejevanje svobode. Itak se bo vedno nekaj našlo, kar bo šlo nekomur v nos.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:Jaz bi raje videl statistični podatek, ki mi bo pokazal koliko časa so skupaj gejevski in koliko ostali pari. Namreč moja teza je, da so gejevski pari občutno manj časa skupaj, upam da se motim.
Pred kratkim sem bral, da je tvojo domnevo potrdila tudi ena znanstvena raziskava.

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Če bo od malega živel z dvema atijema mu bo to verjetno normalno. Drugače pa moj prijatelj je gay pa je reko, da gre prvi na referendum in obkroži proti.
Po moje hočejo samo iste pravice, posvojili pa bi le redki. Sicer pa sem kar nekaj homoseksualnih tipov srečal in moram rečti, da niso ravno sposobni za otroka skrbet.
Drugače pa če je nekdo sposoben skrbet za otroka, zakaj pa ne.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
Kdo pa pravi, da otrok rabi mamo in očeta? Po moje otrok rabi nekoga, ki mu bo dajal ljubezen, .

142562.jpg
?

In kaj bi rad povedal s sliko? Če bi se tadva odločla za otroka, misliš da ga ne bi imela rada?

Pa tut ti Simon, le še naprej s takimi homofobičnimi in otročjimi komentarji.

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
1. se strinjam....glede na količino, jih ni veliko...zakaj že?

2. vem, da tudi pri sesalcig obstajajo homoseksualci....pa so uspešnejši od nehomoseksualcev? Ne pozabi, kako je v naravi, velja pravilo močnejšega...

3. Ste, kar ste, stranski izdelek narave, oziroma ste plod slabega dneva narave. Pa ne mi tukaj sedaj o nadrasi o zaničevanju le tega...

4. Upam da vlada tega ne sprejme, ko boste homoseksualci povedali, argumentirali zakaj je bolje , da ima otrok dva atija ali dve mamici, sem pripravljen spremeniti mišljenje. Do takrat---no-go.
lp

1. Res jih ni veliko ampak to ne pomeni da so kaj slabši. Narava obstaja že malce dlje, kot par tisoč let od kar je na zemlji prisoten človek, in bo verjetno še dolgo po tem, ko nas več ne bo.

2. Pravilo močnejšega?
hysterical-1.gif

3. "plod slabega dne narave"
stupid-1.gif

4. Še en kretenizem
stupid-1.gif
Zaradi spolne usmerjenosti, bi po tvoje morali homoseksualci izpostavit zakaj so boljši? Saj se ne gre za to da so boljši od hetero parov ampak da se jih končno izenači z njimi in se neha delat razlike zaradi spolne usmerjenosti. Ne gre se za boljše ali slabše ampak za to da imajo enake možnosti.