Vse vrste seksualcev kmalu z istimi pravicami

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Kaj pa ko nekdo krsti otroka, a to pa ni proti volji otroka, človekove pravice so človekove pravice, o tem se ne bi smelo niti pogovarjati, samo sprejeti zakon!

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Poslušaj ti [cenzura] , z živalmi smo si podobni, pa če to zanikaš ali ne. Dejstvo je, da gremo evolucijsko vsi po isti poti in da je med tabo, sibirskim tigrom in belim morskim psom instinktivno ter telesno precejšnja podobnost. Vsi imamo praktično enako zasnovo in tudi enak način reagiranja. Živali so tako edina legitimna bitja, s katerimi lahko iščeš podrobnosti. Če je homoseksualnost med živalmi normalen, običajen pojav, je povsem logično, da je tudi med ljudmi. Sam sem ves čas tretiral homoseksualce kot bolnike, napako narave, to pa lepo dokaže, da je homoseksualnost prisotna med vsemi živimi bitji. Čedalje bolj se kaže, da je tega več, kot si mislimo, kot je navzven razvidno, zato bi bilo neomogočanje enakih pravic tem ljudem kršitev temeljnega načela enakopravnosti.

msenjur,
nalepljen je bil link o homoseksualnosti med živalmi. V nemškem živalskem vrtu sta dva homoseksualna mladiča posvojila jajce, ki ga
Homoseksualnost je bila še dolgo časa tretirana kot duševna motnja v medicinskem svetu in verjamem, da jo prb. tretjina populacije še vedno tako obravnava.

V glavnem, čedalje bolj lahko vidimo, da je v bistvu res treba ponuditi tem ljudem enake pravice, ker se drugače krši načelo enakopravnosti, načelo enakih pravic za vse. Koliko se bo pa to potem dejansko izvajalo v praksi, je pa druga stvar.

ps.
3 dni dopusta

Nazadnje uredil moderator:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Upam, da te moderatorji ohladijo za nekaj dni, ta zaljivka je neprimerna celo za tebe, ki nimas nivoja. Povej, kako dolgo si rabil, da si sestavil to zaljivko? Se mi zdi, da od takrat, ko sem ti zrihtal titulo. Pristoji ti.

Jaz verjamem, da si ti naceloma iz zivalskega vrta ter da je pri tebi doma normalno, da se pred spanjem ocistite zajedalcev, a naj ti poskusam razloziti. Nisem ekspert, zato se ne bom delal pametnega. Pisem tisto kar sem se ucil v srednji soli ter prebral nekaj liteature, ki pa ni omembe vredna.

Vsekakor imamo podobnosti. Zival reagira zato, ker je ogrozena in ne zato, ker bi imela slabo mnenje. Zival ni sposobna sproducirati "zlo". Ti kot normalna odrasla oseba bi moral lociti kaj je slabo in kaj je dobro, tega zival ni sposobna. Ti kot "solan" clovek si sposobne brati ter pisati moje sestavke, razumevanje lahko preskocis. Nase medkulturno razumevanje jezikaje nekaj kar zivali ne zmorejo. Za primer, ti lahko razumes Santa Barbaro kar je absurd svoje vrste. Imamo vzravnano hojo, ki je konstantna. Nasi mozgan se razlikujejo v gostoti ter velikosti. Lahko bi ti neskoncno nasteval zakaj mi kot "ljudje" ne moremo povzemati obnasanja zivali, smo na vrhu prehranjevalne verige, zato ne vidim zakaj bi mi bile zivali za vzor.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
... , ta zaljivka je neprimerna celo za tebe, ki nimas nivoja.

Jaz verjamem, da si ti naceloma iz zivalskega vrta

A to pa je žalitev z nivojem
sprasujem se.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Jaz menim, da je zakon negativen za druzbo. Ti morda ne vidis nicesar negativnega, jaz pa ne vidim, da nekaj umsko zaostalim ljudem podarimo pravice, ki se jih ne ticejo v nikakrsnem pomenu.

Meni se pa zdaj nekako ze zdi, da zakon nikakor ne more biti slab, ce gre tako na jetra ljudem, ki so podedovali nazore o spolni usmerjenosti in dusevnih bolezni se iz casov dr. Mengeleja.

lp

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

Samo tole bom rekel in NE mislim lepovičit, tko , kot je navada pri nekaterih....

"Lani je bilo med 45 prepoznanimi primeri okužbe z virusom HIV 34 moških, od tega sta se le dva okužila pri spolnem odnosu z žensko" , vir: Žurnal

Torej, ko se pedri ne bodo več po domače žgali med sabo, bom pripravljen mogoče spremeniti mišljenje, dokler je pa HIV bolezen pedrov( v veiki večini), pa no-go! In mi naj jim damo otrroke??!!! Kje je tu morala?

Kje so tu pravice otroka v primeru, da dobi HIV (kar ni nobenega problema, če je eden od staršev HIV+) ??
Okej, imamo sistem, kjer se lahko testiraš če si +, pa se v veliki večini(spet) ne testirajo. Zakaj ne, še stroka ne ve! A ni čudno, res je treba biti "đajiæ", da veš zakaj se ne testirajo...

In vi bi dali pravice pedrov(napisano namenoma), pred pravice otroka...
stupid-1.gif

over and out
lp

Nazadnje urejeno:

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Aha, tale aids argument je izredno dober, nisem pomislil nanj. Sčasoma se bodo našli tisti, ki bodo rekli, "jah bomo pa kondome obvezno uvedli oz. jih že zdaj uporabljamo, ker pazimo...", pustmo kontrolo glede dosledne uporabe, argument malce izgubi vrednost. Ampak ko pokažemo statistične podatke bodo pedri in njihov "varen" sex argument pogoreli. Še enkrat pridemo do zaključka, da tako družba, kot pedri niso še pripravljeni na takšne spremembe.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.524
7.043
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
.

"Lani je bilo med 45 prepoznanimi primeri okužbe z virusom HIV 34 moških, od tega sta se le dva okužila pri spolnem odnosu z žensko" , vir: Žurnal

Koliko se jih je sploh okužilo s spolnim odnosom? To bi načeloma moral vedeti preden delaš kake hude zaključke na vzorcu 45 ljudi.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Res, le koliko? Verjetno so bili večina slučajno v bližini, ki je HIV+, ta pa spet slučajo pozna od svojega strica bratranca, ki je bil nekoč pri neki prostitutki....

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Torej, ko se pedri ne bodo več po domače žgali med sabo, bom pripravljen mogoče spremeniti mišljenje, dokler je pa HIV bolezen pedrov( v veiki večini), pa no-go! In mi naj jim damo otrroke??!!! Kje je tu morala?

Kje so tu pravice otroka v primeru, da dobi HIV (kar ni nobenega problema, če je eden od staršev HIV+) ??
1.) A heterosi pa se ne žgejo med sabo? Od kdaj? A sem kaj zamudil?
2.) Smrtno bolnim se ne daje posvojit otroka. Za to ne rabiš naci-fašistične diskriminacije, ampak zdravo pamet. Nekaj, česar gostilniški naci-faci najstniki očitno nimajo preveč.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Aja, med homosi je več _znanih_ okužih, mogoče zato,
- ker so bolj okuženi
ali pa mogoče zato,
- ker se heteroji ne testirajo spljoh.

Če je testiranih 100 ljudi, od tega 90 homo, pa ja 50 okuženih, pol je jasno, da bo večina okuženih homo, pa čeprav je pri njih incidenca 50%, pri hetero pa 90%.

Ampak naci-faci vaško-gostilnški najstniki še niso jemali statiske, I guess...

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Jaz menim, da je zakon negativen za druzbo. Ti morda ne vidis nicesar negativnega, jaz pa ne vidim, da nekaj umsko zaostalim ljudem podarimo pravice, ki se jih ne ticejo v nikakrsnem pomenu.

Meni se pa zdaj nekako ze zdi, da zakon nikakor ne more biti slab, ce gre tako na jetra ljudem, ki so podedovali nazore o spolni usmerjenosti in dusevnih bolezni se iz casov dr. Mengeleja.

lp

Duševno bolne so omejevali pri razmnoževanju še dooolgo let po propadu nacizma. V Veliki Britaniji recimo.

Če bi poznal kak par, kjer sta obadva umsko omejena in imata otroke, bi mogoče celo razumel zakaj.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:

Otroka ščitimo, on nima pravice izbire! NigelM je zapisal, da zakon ščiti šibkejšega in zato denimo ne moremo pedofilom omogočiti poroke z otrokom.

Par strani prej sem napisal da je to vSloveniji popolnoma mogoče brez kaznovanja.

Samo določeni etnični skupnosti moraš pripadati...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Citat:

lp

Duševno bolne so omejevali pri razmnoževanju še dooolgo let po propadu nacizma. V Veliki Britaniji recimo.

Če bi poznal kak par, kjer sta obadva umsko omejena in imata otroke, bi mogoče celo razumel zakaj.

Nisem pisal o tem.

Ampak o tem, da sem par postov visje spoznal enega, ki homoseksualnost enaci z dusevno boleznijo...

lp

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
... , ta zaljivka je neprimerna celo za tebe, ki nimas nivoja.

Jaz verjamem, da si ti naceloma iz zivalskega vrta

A to pa je žalitev z nivojem
sprasujem se.gif

Ne ni, ker jaz ne poskusam glumiti bodocega pravnika ter vsemogocnega intelekutalca za katerega se ima kloshar.

EDIT
Ce moderator meni, da je moje pisanje neprimerno, naj me tudi opozori, vendar mislim, da sem ravno prav zaljiv do nekaterih osebkov ter se ne spuscam na osebni nivo.

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Citat:

lp

Nisem pisal o tem.

Ampak o tem, da sem par postov visje spoznal enega, ki homoseksualnost enaci z dusevno boleznijo...

lp

Seveda, ker biti [censored] je zapisano v genih in se zato tretira kot nekaj normalnega. Se vedno trdim, da se homo ne rodis ampak postanes glede na vplive, ki jih konzumiras skozi odrascanje.

Pa se na tvoj prejsnji post. Zalostno je, da ta nesmiseln predlog zakona podpiras samo zato, da bi kljuboval drugace mislecim. To je zame najbolj zalostno. Zagret si za nekaj, samo zato, ker drugi nasportujejo taksnim butastim predlogom. Ne morem verjeti, da taksna rasa zivi v tej Dezeli.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Kaj bodo ti bolniki z otroci?
Kje pa so otrokove pravice ,da bo moral imet pedra za starše.
Sedaj se pa vi zagovorniki tisti ,ki niste pedri postavite v otrokov položaj.
Pa ne začet spet z tem ,da je bolje met starše homoseksualne kot pijance in podobno.
Kaj mislite ,da [censored]čine ne pretepajo otrok ne pijejo se ne drogirajo?
Ja se in je bolje ,če imaš očeta in mamo ,ki sta pijanca kot pa dva pedra ,ki sta pijanca.

Mislim ,da bi o tem morala odločat širša javnost.