Kaj pa ko nekdo krsti otroka, a to pa ni proti volji otroka, človekove pravice so človekove pravice, o tem se ne bi smelo niti pogovarjati, samo sprejeti zakon!
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
... , ta zaljivka je neprimerna celo za tebe, ki nimas nivoja.
Jaz verjamem, da si ti naceloma iz zivalskega vrta
Citat:
Jaz menim, da je zakon negativen za druzbo. Ti morda ne vidis nicesar negativnega, jaz pa ne vidim, da nekaj umsko zaostalim ljudem podarimo pravice, ki se jih ne ticejo v nikakrsnem pomenu.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
.
"Lani je bilo med 45 prepoznanimi primeri okužbe z virusom HIV 34 moških, od tega sta se le dva okužila pri spolnem odnosu z žensko" , vir: Žurnal
1.) A heterosi pa se ne žgejo med sabo? Od kdaj? A sem kaj zamudil?Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Torej, ko se pedri ne bodo več po domače žgali med sabo, bom pripravljen mogoče spremeniti mišljenje, dokler je pa HIV bolezen pedrov( v veiki večini), pa no-go! In mi naj jim damo otrroke??!!! Kje je tu morala?
Kje so tu pravice otroka v primeru, da dobi HIV (kar ni nobenega problema, če je eden od staršev HIV+) ??
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Jaz menim, da je zakon negativen za druzbo. Ti morda ne vidis nicesar negativnega, jaz pa ne vidim, da nekaj umsko zaostalim ljudem podarimo pravice, ki se jih ne ticejo v nikakrsnem pomenu.
Meni se pa zdaj nekako ze zdi, da zakon nikakor ne more biti slab, ce gre tako na jetra ljudem, ki so podedovali nazore o spolni usmerjenosti in dusevnih bolezni se iz casov dr. Mengeleja.
lp
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Otroka ščitimo, on nima pravice izbire! NigelM je zapisal, da zakon ščiti šibkejšega in zato denimo ne moremo pedofilom omogočiti poroke z otrokom.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Citat:
Meni se pa zdaj nekako ze zdi, da zakon nikakor ne more biti slab, ce gre tako na jetra ljudem, ki so podedovali nazore o spolni usmerjenosti in dusevnih bolezni se iz casov dr. Mengeleja.
lp
Duševno bolne so omejevali pri razmnoževanju še dooolgo let po propadu nacizma. V Veliki Britaniji recimo.
Če bi poznal kak par, kjer sta obadva umsko omejena in imata otroke, bi mogoče celo razumel zakaj.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
... , ta zaljivka je neprimerna celo za tebe, ki nimas nivoja.
Jaz verjamem, da si ti naceloma iz zivalskega vrta
A to pa je žalitev z nivojem
Citat:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Citat:
lp
Duševno bolne so omejevali pri razmnoževanju še dooolgo let po propadu nacizma. V Veliki Britaniji recimo.
Če bi poznal kak par, kjer sta obadva umsko omejena in imata otroke, bi mogoče celo razumel zakaj.
Nisem pisal o tem.
Ampak o tem, da sem par postov visje spoznal enega, ki homoseksualnost enaci z dusevno boleznijo...
lp