Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
Lahko si jo tukaj potegneš:
http://www.operamini.com/download/pc/sonyericsson/sonyericsson_p1/

Deluje z vsemi povezavami in ni vam treba odstranjevati builtin browserja (sicer sploh ne vem kako bi ga odstranil
smile-1.gif
)

ilovemura

Zelenc'
19. jan 2008
12
0
1
Newem zakaj meni javi, da se ne more povezati? Ker mi dela stick in že naloženi browser! Treba kakšno geslo?

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
Ne razumem, kaj hočeš povedati...Iz zgornjega linka si na računalnik presnemi .jar in .jad datoteki, jih presnemi na mobilnik in zaženi .jad datoteko, ki ti bo namestila Opero Mini. Lahko si pa tudi direktno preneseš Opero Mini z vgrajenega brskalnika v P1i, če se navigiraš na naslov "operamini.com". Če ti pa ne dela povezava z Opero Mini na splet, boš pa najbrž moral uporabljati internetni račun brez nastavitev za proxy strežnik (nastavitve so iste kot za "internet" račun, vendar ne uporablja proxyja).

ilovemura

Zelenc'
19. jan 2008
12
0
1
Hotel sem povedati, da se z operomini ne morem poezati na splet, medtem ko z že naloženim gre in tudi msn gre!

medy

Zelenc'
17. jan 2008
14
0
1
oj,

mi lahko prosim kdo pove ka nej nardim:

naložu sem si LCG Jukebox, in vpisu serial kodo, zdj pa za vsako ko hočem zagnat aplikacijo se mi hoče povezat na net (Authentication check)
je kaka opcija da me neha to sprašvat oz. kakšen drug program za predvajanje muzike??

če si hočem pa kateri drug program naložit mi pa napiše da je namestitev opuščena in da nimam prave verzije software (sem pa nadgradil firmware)

hvala, lp

Nazadnje urejeno:

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
525
18
18
Jest mam pa nasledn problem...

Palčka mi je ostala u telefonu, zej jo pa vn ne dobim... A je kdo že mu podobn problem?
Pa kako zadevo rešt?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Naložil sem si opra mini, lepo mi odpre tudi Alter, vendar ko sem napisal sporočilo, mi je javil neko napako(ne vem točno kaj, podobno kot tukaj, naj izklopim požarni zid itd.).
Kako naj to zrihtam?

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Citat:
Uporabnik Anddrej pravi:
če misliš mp3, men ostanejo enak velki...če pa kej druzga pa ne vem, ker ga mam sam za musko podlušat...in normalno dela brez problemov.
Mislil sem video posnetke...

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
To se zna pojavit če si kak program nalagal ali pa imaš stari softver (vsaj pri meni je bilo tako). Restartaj telefon, pa bi se moral displej ugasnit.

ilovemura

Zelenc'
19. jan 2008
12
0
1
Še vedno nisem rešil svoje težave!!!
Z Operomini mi ne laufa nett medtem ko z že naloženim browserjem vse lepo gre tudi msn!

Javi mi napako:"Vzpostavljanje povezave z internetom ni uspelo. 100 java.lang.SecurityException:permission = javax.microedition.io.Connector.socket"

lp

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Imam podoben problem. Opera mini mi je delovala brez težav, sedaj pa tudi ne morem več na net. Napiše mi :
Vzpostavljanje povezave z internetom ni uspelo.
100
java.io.IOException: SymbianOS error
= -3012 : Neznana napaka.

Kakšna ideja?

Pa še nekaj. Je mogoče kako nastavit, da ne teži vedno z vprašanjem če dovoliš povezavo z netom?

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Perica pravi:
To se zna pojavit če si kak program nalagal ali pa imaš stari softver (vsaj pri meni je bilo tako). Restartaj telefon, pa bi se moral displej ugasnit.

Meni so na Svemi rekli, da je to normalno. In da brez skrbi.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.