Mene zanima par stvari o P1i (sicer je bilo mogoče že kje omenjeno, samo je že toliko strani teme, da res nisem šel vsega brati)...
Do sedaj sem imel QTEK S200 z WM5/6, ki so mi ga ukradli in iščem nadomestni GSM. Predvsem me zanimajo naslednje stvari:
1) contactsi - ali obstaja kakšna aplikacija, pri kateri lahko iščeš kontakte kot v WM (da ti poišče vse kontakte po določenih črkah, ali se da iskati samo po priimku/imenu)?
2) video - ali se da predvajati divxe (jasno ne 700 mb datoteke, ampak ustrezno manjše) in katera aplikacija je najboljša (v WM sem recimo uporabljal TCMP)? ali divxe predvaja tekoče?
3) poslušanje MP3-jev: katera aplikacija je najboljša? ali se da predvajati tudi recimo *.ogg datoteke (se lahko to reši samo s tem, da naložiš ustrezne codece kot v WM)?
4) igre: se da sploh kakšno igro normalno igrati glede na to, da ima te neobičajne tipke?
5) radio: kako je s temi BT slušalkami in radiem? predvidevam, da ne dela, ker ni antene?
6) sinhronizacija z Outlook-om: a to deluje preko ActiveSynca ali je posebna aplikacija od SE?
Hvala za odgovore!