Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
tudi meni je tako deloval cca. 3 mesece, potem sem naložil novi SW in se je ekran začel popolnoma ugašat.

mOnSt3r

Zelenc'
25. jan 2008
9
0
1
Nekaj me zanima...WLAN mi je nekaj časa delal brez problemov sedaj pa ko se povezujem telefon vedno znova in znova zablokira. Mogoče kdo ve kaj bi to lahko bilo?

lp

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
S tem sem se tudi jaz ubadal kr neki časa... verjetno si za "Midlet" odkljukal "ne, nikoli", tko da ti neprostane drugega kot da zbrišeš, in ponovno naložiš... Mau ga serje ta OperaMini

maskwoz

Pripravnik
2. feb 2008
77
0
6
KRŠKO
Problem se p1i!
Ob vklopu oz pritisku gumba za vklop fotoaparata mi telefon "zmrzne" nato ga ni moč drugače ugasniti ali resetirati kot s fizično odstranitvijo baterije.

Hvala za odgovore!

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
A obstaja tak program,da mi mesečno vodi koliko ur je bilo odhodnih klicev ???

Tega original je treba vedno resetirati ročno kar pa se zna zgodit da pozabis?
je to opcija???

Al pa se bolje,da me poo vsakem klicu opozori,koliko ur pogovora je ta mesec že mimo?

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Smack: glede osvetlitve zaslona- poskusi z glavni meni-nadzorna plošča-naprava-osvetlit.zaslona-(dlančnik=samodejno, nosilec aparata za avto=vključeno).
Mogoče bo pomagalo brez nadgradnje FW.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
ni ravno odgovor na tvoje vprašanje, ti bo pa morda koristilo, večina pa za to možnost ne ve.

Če telefon zmrzne, lahko resetiraš tako, da 10 sekund držiš tipko za vklop in telefon se bo izklopil. Ni potrebno odstranjevanje baterije.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Aja še neka. Očitno bo potrebno res izbrisat in ponovno naložit opero mini. Se da kako izvozit bookmarke ali bo treba spet jovo na novo?

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Smack: glede osvetlitve zaslona- poskusi z glavni meni-nadzorna plošča-naprava-osvetlit.zaslona-(dlančnik=samodejno, nosilec aparata za avto=vključeno).
Mogoče bo pomagalo brez nadgradnje FW.

Sem nagradil telefon in nastavljeno je tudi tako kot si ti napisal. Osvetlitev tipkovnice in ekrana se ne izklopi ampak samo zmanjša svetloba. Ko sem pa klical na Svemo so rekli, da je to normalno.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Pusti staro verzijo gor na telefonu, pa jo samo "povozi" z novo... če se prav spomnim, te bo vprašal, če želiš ohraniti nastavitve od stare verzije.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Brezvezen nosilec.

Kupi rajše pri BRODIT

posebej del za P1i (lahko z napajanjem ali brez) in posebej del prav za tvoje vozilo - super kombinacija!

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Mene zanima par stvari o P1i (sicer je bilo mogoče že kje omenjeno, samo je že toliko strani teme, da res nisem šel vsega brati)...

Do sedaj sem imel QTEK S200 z WM5/6, ki so mi ga ukradli in iščem nadomestni GSM. Predvsem me zanimajo naslednje stvari:

1) contactsi - ali obstaja kakšna aplikacija, pri kateri lahko iščeš kontakte kot v WM (da ti poišče vse kontakte po določenih črkah, ali se da iskati samo po priimku/imenu)?
2) video - ali se da predvajati divxe (jasno ne 700 mb datoteke, ampak ustrezno manjše) in katera aplikacija je najboljša (v WM sem recimo uporabljal TCMP)? ali divxe predvaja tekoče?
3) poslušanje MP3-jev: katera aplikacija je najboljša? ali se da predvajati tudi recimo *.ogg datoteke (se lahko to reši samo s tem, da naložiš ustrezne codece kot v WM)?
4) igre: se da sploh kakšno igro normalno igrati glede na to, da ima te neobičajne tipke?
5) radio: kako je s temi BT slušalkami in radiem? predvidevam, da ne dela, ker ni antene?
6) sinhronizacija z Outlook-om: a to deluje preko ActiveSynca ali je posebna aplikacija od SE?

Hvala za odgovore!

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
axi:
1) ne
2) da
3) da
4) da
5) pravilno
6) SE

Najbolše aplikacije so bolj kovaška stvar
smile-1.gif

miki331

Zelenc'
4. nov 2007
27
0
1
Znanima me sledeče:

Ob uporabi BT slusalke me vedno vpraša če hočem klic prevzeti na telefon (motteče) ob končanem pogovoru s klicateljem katerega številke nimam v imeniku me vpraša ali naj jo shrani (zelooo moteče)

Zelo bi bil vesel rešitve, aja pa zakaj hudiča ob navigiranju prek garmina ob klicu vrže aplikacijo v ozadje in pokaže klic? TT ima to zelo lepo uštimano, enaslušalkca se pokaže kar pomeni da se pogovarjaš.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Veš miki331, zato pa Garmin ni TT. Če se Nizozemcem, po domače ne bi j...lo za naše področje, potem bi verjetno le redki eksoti uporabljali Garmina.
Za shranjevanje številke poskusi: glavni meni-nadzorna plošča-klicne nastavitve-dodaj med stike- (izbriši kljukico)
Z BT pa nimam sreče. Sin mi je namreč eno BT slušalko izgubil, drugo pa olastninil.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.