Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SEP1

Zelenc'
13. dec 2007
18
0
1
A kdo ve kateri so še kakšni dobri brskalniki, ki se dajo naložit. Da imam še alternativo operi, ki mi ni ravno najbolj uporabna.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.973
6.589
113
Gmail odjemalec je lahko že built-in aplikacija.

najboljši brskalnik = Opera mini

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.973
6.589
113
Sem mislila da misliš Opero, ki je že built-in ne Opero Mini. Opera Mini je na vseh telefonih enaka, tako da prijatelj ima mogoče to, ker integrirani Opera na Nokiah se ne more primerjati s to na SEjih (vsaj po mojem mnenju, veliko praktičnosti seveda doda touchscreen)

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.973
6.589
113
probaj pa boš videl
wink-1.gif

Kaj pa vem, meni se na splošno zdi, da je udobneje brskati z Opero Mini, poleg tega mi odpre tudi kako stran, ki jo integrirani brskalnik noče.

Jakap80

Zelenc'
3. mar 2008
4
0
1
No pa se moje vprasanje, tale garmin mobile xt zadeva, meni nekako ne kaze prave lokacije, priblizno zadane, ampak to pomeni, da se zmoti za 100 m ? Any idea ?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Rešitev je nekje v tej temi pa tudi v TEJ

oblika decimalnega zapisa je bistvena, se mi zdi. Malo poišči.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Nekaj sem šaril po telefonu in zdaj mi ves čas ohranjevalnik malo sveti. Kako se ugasne, prej je delal nekaj sekund, potem pa je ekran postal črn.Če si prenesem Opero mini ali moram zbrisati stari brskalnik? Aha,še nekaj, se lahko kako drugače javim na klic, kot da pritisnem na ekran?

Exelero

Zelenc'
8. jan 2008
9
0
1
Eno vprašanje mam! Do včeraj mi je moj P1i delal brez problema v najlepšem redu! Potem pa je nastal problem! Kljub temu, da imam osebe shranjene v imeniku večina vizitk sploh ne pokaže ko me le te kličejo in mi prikaže kot neznano številko!! Kaj bi lahko naredil?

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik Exelero pravi:
Eno vprašanje mam! Do včeraj mi je moj P1i delal brez problema v najlepšem redu! Potem pa je nastal problem! Kljub temu, da imam osebe shranjene v imeniku večina vizitk sploh ne pokaže ko me le te kličejo in mi prikaže kot neznano številko!! Kaj bi lahko naredil?

daj sim v drugi telefon, pobriši vse kontakte iz sima in daj sim nazaj v p1

oconnor

Zelenc'
6. mar 2008
8
0
1
lp

hm ja men pa ne gre tale navigacija .. telefon mam ksn mesc pa sm se zj odlocu, da navigacijo probam ... tale wayfinder ni vredn prou velik, zato bi prosu da mi nekdo razlozi kako dati na telefon tom tom navigacijo ... namrec imam en kup teh tom tom rarou na racunalniku, pa pojma nimam kako ga naloziti na telefon ...

sj vrjamem da se je o tem ze pisalo sam nc kej prevec nism najdu kar bi mi pomagal...

hvala

LP

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.