Citat:
Uporabnik SEP1 pravi:
Žal ne, to so mi itak že odgovarjali, ni pa govora o izklopu GPRSa...to ma P1 res debilno narejeno.
Citat:
Uporabnik anze891 pravi:
kaj kdo ve kako z G-deskom spremenim tudi tiste ikone od baterije, signala itd...
Lp. anže
Citat:
Uporabnik telex pravi:
SEP1- če imaš nastavljeno prednostno skupino "internet" in v njej le povezave katere dostopajo preko Wlana (ne mini PP ali maksi PP ali mobitel MMs ne...) potem se ti telefon ne bo povezal v omrežje, če ni Wlana.
Lahko pa greš na račun mini PP- več-možnosti- in odklukaj "prikaži pogovorno okno povezave".
Če pa to ne pomaga, pa malo preveri naložene programe . Razni programi, kot npr. WorldMate dostopajo do interneta, da posodabljajo (če to izbereš) podatke tudi če tečejo v ozadju.
Citat:
Uporabnik telex pravi:
SEP1- Mobitel ponuja več možnih priklopov, odvisno od naročniškega razmerja. Mini PP je osnovni račun, maksi PP je, če imaš zakupljeno npr. 1GB... (če imaš drugega ponudnikal se to mogoče imenuje drugače).
Na mojem telefonu so povezave, katere sem dodal sam nezaklenjene (rumena ključavnica). V mapi Internet imam samo te nezaklenjene povezave in ni težav.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik anze891 pravi:
kaj kdo ve kako z G-deskom spremenim tudi tiste ikone od baterije, signala itd...
Lp. anže
ne rečem, da se ne da spreminjati teh ikon (imam tudi sama druge), ampak z gdeskom pa prav gotovo ne.
Tole temo si tu preberi. nekaj datotek bo treba prenesti, za kar pa moraš biti registriran:
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=166245&highlight=status+bar
Aha, hvala za razlago. Nekaj me namreč zafrkava tipkovnica in ko bom šel v Lj, ga nesem na servis, pa ne bi rad problemov. Samo to bo šele kje konec meseca, zato...Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
svema sploh ne bo vedela oz. je ne bo brigalo, ker je sama spreminjala cda-je mobitelovcem, zato da so dobili generično verzijo.