Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SEP1

Zelenc'
13. dec 2007
18
0
1
Žal ne, to so mi itak že odgovarjali, ni pa govora o izklopu GPRSa...to ma P1 res debilno narejeno.

dremavec

Zelenc'
1. mar 2008
3
0
1
Citat:
Uporabnik SEP1 pravi:
Žal ne, to so mi itak že odgovarjali, ni pa govora o izklopu GPRSa...to ma P1 res debilno narejeno.

Wireless deluje tudi v Flight mode... uporabno seveda le če je zares huda panika.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
SEP1- če imaš nastavljeno prednostno skupino "internet" in v njej le povezave katere dostopajo preko Wlana (ne mini PP ali maksi PP ali mobitel MMs ne...) potem se ti telefon ne bo povezal v omrežje, če ni Wlana.
Lahko pa greš na račun mini PP- več-možnosti- in odklukaj "prikaži pogovorno okno povezave".

Če pa to ne pomaga, pa malo preveri naložene programe . Razni programi, kot npr. WorldMate dostopajo do interneta, da posodabljajo (če to izbereš) podatke tudi če tečejo v ozadju.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.973
6.589
113
Nazadnje urejeno:

SEP1

Zelenc'
13. dec 2007
18
0
1
Citat:
Uporabnik telex pravi:
SEP1- če imaš nastavljeno prednostno skupino "internet" in v njej le povezave katere dostopajo preko Wlana (ne mini PP ali maksi PP ali mobitel MMs ne...) potem se ti telefon ne bo povezal v omrežje, če ni Wlana.
Lahko pa greš na račun mini PP- več-možnosti- in odklukaj "prikaži pogovorno okno povezave".

Če pa to ne pomaga, pa malo preveri naložene programe . Razni programi, kot npr. WorldMate dostopajo do interneta, da posodabljajo (če to izbereš) podatke tudi če tečejo v ozadju.

Mini PP, maksi PP...Mal sem izgubljen...a mi lahko pot napišeš, pls?

Meni wlan ne dela v flight modeu.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
SEP1- Mobitel ponuja več možnih priklopov, odvisno od naročniškega razmerja. Mini PP je osnovni račun, maksi PP je, če imaš zakupljeno npr. 1GB... (če imaš drugega ponudnikal se to mogoče imenuje drugače).
Na mojem telefonu so povezave, katere sem dodal sam nezaklenjene (rumena ključavnica). V mapi Internet imam samo te nezaklenjene povezave in ni težav.

SEP1

Zelenc'
13. dec 2007
18
0
1
Citat:
Uporabnik telex pravi:
SEP1- Mobitel ponuja več možnih priklopov, odvisno od naročniškega razmerja. Mini PP je osnovni račun, maksi PP je, če imaš zakupljeno npr. 1GB... (če imaš drugega ponudnikal se to mogoče imenuje drugače).
Na mojem telefonu so povezave, katere sem dodal sam nezaklenjene (rumena ključavnica). V mapi Internet imam samo te nezaklenjene povezave in ni težav.

Aja, to. Ma ne, sem na debitelu in itak ne bi zakupil internetnih paketov če imam wi-fi (ali je to naročniški paket?). A ni rumena ključavnica zaklenjeno omrežje? Jst se connectam prek takega, ampak sem moral prvič vpisati geslo. In tudi neo wlan nima te ključavnice, kot tudi nima gesla.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Wlan dela v flight mode-u 100%, le da ga moraš ročno aktivirati, saj s tem ko daš telefon v Flight mode, se izklopijo vse povezave.

anze891

Zelenc'
9. jan 2008
11
0
1
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik anze891 pravi:
kaj kdo ve kako z G-deskom spremenim tudi tiste ikone od baterije, signala itd...

Lp. anže

ne rečem, da se ne da spreminjati teh ikon (imam tudi sama druge), ampak z gdeskom pa prav gotovo ne.

Tole temo si tu preberi. nekaj datotek bo treba prenesti, za kar pa moraš biti registriran:
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=166245&highlight=status+bar

kaj da bi pa svoje ikone dal gor prov po svojem okusu pa ne gre?

Lp. Anže

Nazadnje urejeno:

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
SE-P1- če si tako 100% ziher pa prosim opiši postopek kako npr. dostopim do strani www.youtube.com, odprem filmček "Slovenija", če je telefon v flight mode.

že v naprej hvala za pomoč

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Daš telefon v flight mode, potem pa klikneš na trikotnik zgoraj levo, povezave/brezžični LAN , izbereš spodaj desno Več, nato omogoči WLAN, te opozori da si v flight mode in če ga želiš omogočit, klikneš DA, izbereš omrežje in klikneš Poveži.

To je to. Sedaj pa deluje vse normalno kot kadar "normalno" uporabljaš telefon.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.973
6.589
113
svema sploh ne bo vedela oz. je ne bo brigalo, ker je sama spreminjala cda-je mobitelovcem, zato da so dobili generično verzijo.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
svema sploh ne bo vedela oz. je ne bo brigalo, ker je sama spreminjala cda-je mobitelovcem, zato da so dobili generično verzijo.
Aha, hvala za razlago. Nekaj me namreč zafrkava tipkovnica in ko bom šel v Lj, ga nesem na servis, pa ne bi rad problemov. Samo to bo šele kje konec meseca, zato...

Sem pa od zadnjega update na laptopu na novo naložil sistem. In moral ponovno namestil SEUS. Sedaj se mi pa samo tista animacija pojavlja, ko želim zagnati SEUS, sama aplikacija se pa niti v orodni vrstici ne pokaže, zaprem pa jo lahko samo s task managerjem (procesi). Na drugem računalniku se pa niti to ne pojavi, vendar v ozadju vseeno teče (vsaj pod procesi v task managerju je). Ima kdo kakšno idejo? A pri SE res ne morejo tega programja za PC porihtat da bi delal kot mora. Že od nekdaj so z njim sami problemi in tukaj pa res zavidam lastnikom Nokij.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.973
6.589
113
SEjev PC software je res en poden, nič mu ni všeč. Jaz vem, da sem imela enkrat velike probleme z SEUSom, ker mi je v ozadju tekel StyleXP in sem ga morala zapreti in nastaviti na original XPjevo namizje. Samo se niti več ne spomnim, kako napako mi je javil če sploh, le to, da je bila to rešitev. poleg tega zna biti izredno občutljiv na antivirus in firewall (sploh na ZoneAlarm, sem ga morala zamenjati s Keriotom). Kaj več ti pa že ne znam svetovati.

p.s. tisto o spremembi CDA je sicer veljalo za p990, ampak sem sigurna, da tudi pri p1 niso spremenili politike, ker imajo tako manj dela, ker folk ne hodi več k njim po najnovejše FW, na katere niso pripravljeni čakati več kot en mesec (vklučno z mano), kolikor je trajalo, da so naložili tiste teme, nastavitve ipd na mobitelov CDA.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.