Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.407
6.932
113
samo jar. na telefon kamorkoli ali pa sploh ne in inštaliraš preko pc suita. ker inštalirati je treba, tako kot .sis datoteko.

ilovemura

Zelenc'
19. jan 2008
12
0
1
Citat:
Uporabnik dore pravi:
Citat:
Uporabnik armind pravi:
Še jst mam 2 vprašanji
Sicer so bila mogoče že vprašana v tej temi, vendar odgovora nanje nisem zasledil.

KATERI UPOR. IME IN GESLO PA NAJ UPORABIM?

Poskušal sem z elektronskin naslovom+indeks, indeks+geslo za dostop do aipsa,......pa nič ne sprejme!

lp

1.Kako se povezati v omrežje EDUROAM?
Doma se prek wlana na domače omrežje povežem brez težav, a na faxu pa nimam pojma kako bi nastavu za EDUROAM. Pa ravno to mi je še najpomembneje!!

2.Na mobitel.si piše za ta mobitel da podpira največ 4GB, čeprav je na tržišču še 8GB kartica. Verjetno deluje tudi 8GB kartiaca brez problemov ane?

1. EDUROAM
nastavitve za p1
http://www.eduroam.si/si/osebni-dostop/navodila-za-povezavo/symbian-SEP1i
poleg tega pa potrebuješ še ustrezen certifikat (priloga)

ko to narediš pa poskušaj najprej na compu če deluje uporabniško ime in geslo, ker jst sm največ časa lih tu zgubu ker sem bil prepričan da delujejo nova gesla ki so na estudentu, potem pa ugotiviš da so še vedno stara v uporabi

pomoje 8 giga dela brez problema, mogoče prej ni delalo ko firmware še ni bil posodobljen, vsaj na youtube kaže da dela

p.s. sprobal sem tudi v CTK samo tam dela le surfanje

anze891

Zelenc'
9. jan 2008
11
0
1
Nazadnje urejeno:

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
G-desk je smo program kateri deluje neodvisno od vsega ostalega. Če ga izključiš, ostane vse kot do sedaj. Nekaj strani nazaj imaš zadevo opisano.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.407
6.932
113
Res. prebral si pa verjetno v tej temi, kjer je bilo to najmanj 3x napisano
smirk-1.gif

Ko je telefon ugasnjen, je ugasnjen in ne dela nič. namesto tega ima telefon funkcijo flightmode.

medy

Zelenc'
17. jan 2008
14
0
1
oj

a mogoče kdo ve zakaj mi noče PC Suite narediti varnostne kopije

napiše mi: Med pripravljanjem na varnosto kopiranje je prišlo do napake. (Postopek v mobilnem telefonu ni uspel.)

hvala
lp

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Res. prebral si pa verjetno v tej temi, kjer je bilo to najmanj 3x napisano
smirk-1.gif

Ko je telefon ugasnjen, je ugasnjen in ne dela nič. namesto tega ima telefon funkcijo flightmode.

Presneto, pa spet ena velika malenkost, ki me odvrača od nakupa. Ponoči telefon ugašam, ponavadi se z njim budim in evo.
rolleyes-1.gif

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Sej ga ni potrebno vgašati, daš ga samo na "flight mode" in problem je rešen... več baterije požre, če ga ugasneš pa prižgeš, kot pa da ti je celo noč na fligt mode-u

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Če sem prav razumel, dobiš poleg gps sprejemnik, ki ga s telefonom povežeš preko BT. Lahko imaš hkrati povezan sprejemnik in slušalko preko BT?

rupa

Pripravnik
28. feb 2008
137
1
18
Zanima me če ve kd kakšno stran z uporabnimi programi, temami... za P1, verjetno je blo že večkrat objavljeno, vendar se mi ne da gledat vse strani (sem obupal nekej pr 12.), se opravičujem

in hvala za odgovor v naprej

anze891

Zelenc'
9. jan 2008
11
0
1
lp.

mogoče kdo ve zakaj ko imam G-desk aktiviran in potem ko me nekdo kliče mi ponovno
vrže na stari meni..?

hvala. Anže

SEP1

Zelenc'
13. dec 2007
18
0
1
Meni se občasno samodejno vklaplja GPRS (indikator nad jakostjo signala). Kako bi se dalo to izklopit, sam namreč ne najdem te opcije. Mori mi ker potem ne vem če se mi na net priklaplja prek gprs ali wi-fija (kjer je pač pokritost WLAN). Sicer imam naštimano preferirano povezavo prek dostopne točne WLAN v enemu lokalu, ampak dejansko ne veš prek česa dostopa na net, ker ti to ne napiše kot pri Nokiah.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.