Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
ksz...

Sem šel iz e60 na p1i (bila je težka odločitev),pa mi zaenkrat ni popolnoma nič žal.
Škoda je le to,da tako dober kos hardvera popolnoma izgubi svoj sijaj,ko ga poskusiš uporabljati z bednobednim pc suitom in njegovim smrdljivim m routerjem.Pa nisem sam s tem problemom,google je poln teh napak.
tongue-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
točno tako... pa saj sam pcsuite niti ni tako beden ko se ga navadiš, toda mrouter je pa eno ogromno sranje... res ne razumem zakaj ne morejo narediti tako enstavne in zanesljive povezljivosti kot jo ima nokia (edina stvar, ki mi je pri N res všeč
smile-1.gif
)

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
A, hvala!

A lahko še vprašam, koliko vam kaj zdrži baterija, če uporabljate navigacijo (Garmin, TomTom,..)?
Jo fajn "požre"?

Pa še to: Kje dobiš TomTom? (gledam na njihovi spletni strani, pa ni Slovenije med državami...)

Nazadnje urejeno:

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
E, sem našel na ipsmartu kar nekaj Tomtom datotek... Katero moram potegnit?
Hvala!

AljoshaStardust

Zelenc'
14. feb 2008
23
0
1
@djpiky - na iPmartu uporabi iskalnik.... napiši npr. UIQ.... tudi meni se zdi zadeva ibr nepregledna, kljub temu pa sem odkril zvrhano mero nekih iger in aplikacij in to v največ 30min

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Samo še to, če mi kdo pove... Katero datoteko TOČNO moram naložit na kartico poleg karte? In kje točno jo dobim?
Hvala!

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Ne, ne.... Ni datoteke voices... Kaj sedaj nardit?
A lahko zvoke iz prejšnje verzije kopiram v ta folder?

Hvala!

P.S. Napiše mi, če recimo kliknem glasove ali pa volume... You did not select a usable voice!

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Aja, kar probaj kompletno mapo voices prejšnje verzije naložiti na root kartice - ma da dela
zmaga.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Sem že poskušal.. Pa ne dela...

A mi lahko prosim kdo pošlje link od TomTom, ki ste ga inštalirali in ima Voices notr?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.