Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Shit,izgubil sem tisti črni etui za mojega p1, zadeva mi je bila hudo praktična! Ali kdo ve, ali je to na sploh, kje naprodaj?
Lp

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Dex, na Svemi zagotovo..

Še nekaj me zanima in prosim, če kdo odgovori..
A tudi vam povratnico o prejetem MMS-u dostavi kot nov MMS? Ker meni tega pri prejšnjih SE ni delalo, ampak tako kot povratnica na navaden SMS (torej v okno, ki se s klikom nadaljuj umakne...).
Meni je to, da je povratnica MMSa v obliki MMSa ful moteče...

Je pri vas enako?

Rohann

Zelenc'
30. jan 2008
6
0
1
Presrje nad Branikom
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Dex, na Svemi zagotovo..

Še nekaj me zanima in prosim, če kdo odgovori..
A tudi vam povratnico o prejetem MMS-u dostavi kot nov MMS? Ker meni tega pri prejšnjih SE ni delalo, ampak tako kot povratnica na navaden SMS (torej v okno, ki se s klikom nadaljuj umakne...).

Meni je to, da je povratnica MMSa v obliki MMSa ful moteče...

Je pri vas enako?

Ja meni isto pride povratnica pa tudi mene zelo moti
13.gif

a ve kdo kako odpraviti to ?

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Tale mislim, da bo težka. Vsaj ko sem jaz iskal nadomestek etuija za mojega W950i vem, da ga tudi na Svemi niso imeli. Mogoče se je pa v tem času to že spremenilo. Splača se pozanimat.

armind

Zelenc'
11. feb 2008
28
0
1
Še jst mam 2 vprašanji
Sicer so bila mogoče že vprašana v tej temi, vendar odgovora nanje nisem zasledil.

1.Kako se povezati v omrežje EDUROAM?
Doma se prek wlana na domače omrežje povežem brez težav, a na faxu pa nimam pojma kako bi nastavu za EDUROAM. Pa ravno to mi je še najpomembneje!!

2.Na mobitel.si piše za ta mobitel da podpira največ 4GB, čeprav je na tržišču še 8GB kartica. Verjetno deluje tudi 8GB kartiaca brez problemov ane?

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik armind pravi:
Še jst mam 2 vprašanji
Sicer so bila mogoče že vprašana v tej temi, vendar odgovora nanje nisem zasledil.

1.Kako se povezati v omrežje EDUROAM?
Doma se prek wlana na domače omrežje povežem brez težav, a na faxu pa nimam pojma kako bi nastavu za EDUROAM. Pa ravno to mi je še najpomembneje!!

2.Na mobitel.si piše za ta mobitel da podpira največ 4GB, čeprav je na tržišču še 8GB kartica. Verjetno deluje tudi 8GB kartiaca brez problemov ane?

1. EDUROAM
nastavitve za p1
http://www.eduroam.si/si/osebni-dostop/navodila-za-povezavo/symbian-SEP1i
poleg tega pa potrebuješ še ustrezen certifikat (priloga)

ko to narediš pa poskušaj najprej na compu če deluje uporabniško ime in geslo, ker jst sm največ časa lih tu zgubu ker sem bil prepričan da delujejo nova gesla ki so na estudentu, potem pa ugotiviš da so še vedno stara v uporabi

pomoje 8 giga dela brez problema, mogoče prej ni delalo ko firmware še ni bil posodobljen, vsaj na youtube kaže da dela

p.s. sprobal sem tudi v CTK samo tam dela le surfanje

Priponke

• 236758-certifikati.rar
    11,6 KB · Ogledi: 208

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Kaj pa če svoje fakultete ne najdeš med certifikati, veš pa da Eduroam omogoča?
Uporabiš potem uni-lj certifikat ali Arnes?

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
vse si naklikaj (inštaliraj) in upaj da je med njimi, če ni potem pa se še malo igraš po netu:)

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Ja, Dore, hvala za usmeritev!

Mam še eno vprašanje... Kako sinhroniziraš koledar, imenik in ostalo? Z outlookom se to počne?
Kakšen pa je potek? Priklopiš na kabel in kje stisneš v outlooku za sinhonizacijo?

_barbara_

Zelenc'
20. jan 2008
13
0
1
Portorož
mene pa zanima, če obststaja kak programček,da bi se lahko gledalo filmčke na youtubu... pa ne mislim na un youtube namenjen mobitelom al karkoli že je tisto
smile-1.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Grube, hvala!
A mi lahko poveš, katero ikono tam moram točno kliknit?
In potem bo vse to pokazano kje? V outlooku?

Hvala!

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
In potem izberem MS Outlook?

Edit: Mi je že ratalo, samo jaz imam konstantne težave, da mi računalnik ne prepozna telefona v telefonskem načinu in potem moram vse resetirat... Potem šele (po navadi) dela...

Če imam v Outlooku maile, se mi ob sinhronizaciji te naredijo tudi na telefonu?

Nazadnje urejeno:

minmax700

Zelenc'
16. feb 2008
5
0
1
Ko zaženem Garmin XT se mi noče povezato z gps čeprav imam vklopljenjega! Prosim za pomoč!!!!

Hvala!

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.