Citat:
Uporabnik minmax700 pravi:
Ko zaženem Garmin XT se mi noče povezato z gps čeprav imam vklopljenjega! Prosim za pomoč!!!!
Hvala!
Citat:
Uporabnik dore pravi:
Citat:
Uporabnik armind pravi:
Še jst mam 2 vprašanji
Sicer so bila mogoče že vprašana v tej temi, vendar odgovora nanje nisem zasledil.
1.Kako se povezati v omrežje EDUROAM?
Doma se prek wlana na domače omrežje povežem brez težav, a na faxu pa nimam pojma kako bi nastavu za EDUROAM. Pa ravno to mi je še najpomembneje!!
2.Na mobitel.si piše za ta mobitel da podpira največ 4GB, čeprav je na tržišču še 8GB kartica. Verjetno deluje tudi 8GB kartiaca brez problemov ane?
1. EDUROAM
nastavitve za p1
http://www.eduroam.si/si/osebni-dostop/navodila-za-povezavo/symbian-SEP1i
poleg tega pa potrebuješ še ustrezen certifikat (priloga)
ko to narediš pa poskušaj najprej na compu če deluje uporabniško ime in geslo, ker jst sm največ časa lih tu zgubu ker sem bil prepričan da delujejo nova gesla ki so na estudentu, potem pa ugotiviš da so še vedno stara v uporabi
pomoje 8 giga dela brez problema, mogoče prej ni delalo ko firmware še ni bil posodobljen, vsaj na youtube kaže da dela
p.s. sprobal sem tudi v CTK samo tam dela le surfanje
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Verjetno je kaka caka v nadzorna plošča --> naprava --> osvetlitev zaslona
manjša poraba je omogočena, imaš tu spredi x?ne, to ni to..
Citat:
Uporabnik minmax700 pravi:
Citat:
Uporabnik dore pravi:
Citat:
Uporabnik armind pravi:
Še jst mam 2 vprašanji
Sicer so bila mogoče že vprašana v tej temi, vendar odgovora nanje nisem zasledil.
1.Kako se povezati v omrežje EDUROAM?
Doma se prek wlana na domače omrežje povežem brez težav, a na faxu pa nimam pojma kako bi nastavu za EDUROAM. Pa ravno to mi je še najpomembneje!!
2.Na mobitel.si piše za ta mobitel da podpira največ 4GB, čeprav je na tržišču še 8GB kartica. Verjetno deluje tudi 8GB kartiaca brez problemov ane?
1. EDUROAM
nastavitve za p1
http://www.eduroam.si/si/osebni-dostop/navodila-za-povezavo/symbian-SEP1i
poleg tega pa potrebuješ še ustrezen certifikat (priloga)
ko to narediš pa poskušaj najprej na compu če deluje uporabniško ime in geslo, ker jst sm največ časa lih tu zgubu ker sem bil prepričan da delujejo nova gesla ki so na estudentu, potem pa ugotiviš da so še vedno stara v uporabi
pomoje 8 giga dela brez problema, mogoče prej ni delalo ko firmware še ni bil posodobljen, vsaj na youtube kaže da dela
p.s. sprobal sem tudi v CTK samo tam dela le surfanje
Kje pa dobim ta cerfitikat?
Hvala za odgovor!
Citat:
Uporabnik armind pravi:
Mene pa zanima, če je opera 9.5 že zunaj in če jo kdo uporablja na p1i?
Pa še to me zanima, če vedno ko uporabljate SEUS, gre po istem postopku, da zbereš jezik, telefon... in potem ti piše, da mora biti polna baterija, da izklopite telefon, ven baterija, nazaj not pa zraven držat tipko c.
A je to vedno potrebno, ker jst sm mislu da je tko sam za update-at firmware, če pa je kakšna novost kot je recimo (če je) now browser opera 9.5 in je to vse potrebno delat za en mjhn update, je pa res neumno.
Torej mi lahko nekdo potrdi da je vedno treba tako delat, al jst kej narobe naredim. Hvala.