Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jenej

Pripravnik
18. jul 2007
60
0
6
40
Mene pa zanima, kako si nastavim, da se mi ekran med polnjenjem ugasne. Pa vseeno ali ga imam na usb ali 220V.

Lp, Jenej

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik minmax700 pravi:
Ko zaženem Garmin XT se mi noče povezato z gps čeprav imam vklopljenjega! Prosim za pomoč!!!!

Hvala!

imaš gps dodan pod moje naprave v bluetooth? (sparjen)
imaš narejeni datoteki sw in gmapsupp v mapi garmin?
preglej, lp

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Verjetno je kaka caka v nadzorna plošča --> naprava --> osvetlitev zaslona

manjša poraba je omogočena, imaš tu spredi x?
grims-1.gif
ne, to ni to..

minmax700

Zelenc'
16. feb 2008
5
0
1
Citat:
Uporabnik dore pravi:
Citat:
Uporabnik armind pravi:
Še jst mam 2 vprašanji
Sicer so bila mogoče že vprašana v tej temi, vendar odgovora nanje nisem zasledil.

1.Kako se povezati v omrežje EDUROAM?
Doma se prek wlana na domače omrežje povežem brez težav, a na faxu pa nimam pojma kako bi nastavu za EDUROAM. Pa ravno to mi je še najpomembneje!!

2.Na mobitel.si piše za ta mobitel da podpira največ 4GB, čeprav je na tržišču še 8GB kartica. Verjetno deluje tudi 8GB kartiaca brez problemov ane?

1. EDUROAM
nastavitve za p1
http://www.eduroam.si/si/osebni-dostop/navodila-za-povezavo/symbian-SEP1i
poleg tega pa potrebuješ še ustrezen certifikat (priloga)

ko to narediš pa poskušaj najprej na compu če deluje uporabniško ime in geslo, ker jst sm največ časa lih tu zgubu ker sem bil prepričan da delujejo nova gesla ki so na estudentu, potem pa ugotiviš da so še vedno stara v uporabi

pomoje 8 giga dela brez problema, mogoče prej ni delalo ko firmware še ni bil posodobljen, vsaj na youtube kaže da dela

p.s. sprobal sem tudi v CTK samo tam dela le surfanje

Kje pa dobim ta cerfitikat?

Hvala za odgovor!

Nazadnje urejeno:

armind

Zelenc'
11. feb 2008
28
0
1
Ja certifikat dobiš na strani od svoje šole al pa kje drugje. Odvisno za kje rabiš
wink-1.gif

Nimamo vsi istega
smile-1.gif

jenej

Pripravnik
18. jul 2007
60
0
6
40
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Verjetno je kaka caka v nadzorna plošča --> naprava --> osvetlitev zaslona

manjša poraba je omogočena, imaš tu spredi x?
grims-1.gif
ne, to ni to..

Ja imam ja, pa vseeno ne deluje. Mal hecno je sicer ce polnim cez noc, pa mi sveti :D

Lp, Jenej

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik minmax700 pravi:
Citat:
Uporabnik dore pravi:
Citat:
Uporabnik armind pravi:
Še jst mam 2 vprašanji
Sicer so bila mogoče že vprašana v tej temi, vendar odgovora nanje nisem zasledil.

1.Kako se povezati v omrežje EDUROAM?
Doma se prek wlana na domače omrežje povežem brez težav, a na faxu pa nimam pojma kako bi nastavu za EDUROAM. Pa ravno to mi je še najpomembneje!!

2.Na mobitel.si piše za ta mobitel da podpira največ 4GB, čeprav je na tržišču še 8GB kartica. Verjetno deluje tudi 8GB kartiaca brez problemov ane?

1. EDUROAM
nastavitve za p1
http://www.eduroam.si/si/osebni-dostop/navodila-za-povezavo/symbian-SEP1i
poleg tega pa potrebuješ še ustrezen certifikat (priloga)

ko to narediš pa poskušaj najprej na compu če deluje uporabniško ime in geslo, ker jst sm največ časa lih tu zgubu ker sem bil prepričan da delujejo nova gesla ki so na estudentu, potem pa ugotiviš da so še vedno stara v uporabi

pomoje 8 giga dela brez problema, mogoče prej ni delalo ko firmware še ni bil posodobljen, vsaj na youtube kaže da dela

p.s. sprobal sem tudi v CTK samo tam dela le surfanje

Kje pa dobim ta cerfitikat?

Hvala za odgovor!

zdraven sem priložil, poglej na prejšnjo stran in najdi ikono diskete

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
hm. Kaj pa dlančnik - samodejno in nosilec aparata za avto - vključeno?

Hehe, tole bo. Dlančnik - samodejno - ne sveti, vključeno - sveti. Ja?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Fantje, kako se pa kaj hitro prazni baterija telefona ob navigaciji (uporabi GPS-a)?
Hitro?

armind

Zelenc'
11. feb 2008
28
0
1
Mene pa zanima, če je opera 9.5 že zunaj in če jo kdo uporablja na p1i?
Pa še to me zanima, če vedno ko uporabljate SEUS, gre po istem postopku, da zbereš jezik, telefon... in potem ti piše, da mora biti polna baterija, da izklopite telefon, ven baterija, nazaj not pa zraven držat tipko c.
A je to vedno potrebno, ker jst sm mislu da je tko sam za update-at firmware, če pa je kakšna novost kot je recimo (če je) now browser opera 9.5 in je to vse potrebno delat za en mjhn update, je pa res neumno.
Torej mi lahko nekdo potrdi da je vedno treba tako delat, al jst kej narobe naredim. Hvala.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Benady... Ne, sem naredil tako, kot si napisal, pa ravno sedaj polnim in mi sveti ekran.
Je pa res, da se je telefon spraznil do 0% in ugasnil, pa se sedaj ugasnjen polne. Ekran pa še kaj gori.

Kaj lahko nardim ,da se ugasne?

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Meni je delal enako dokler nisem naložil novega softvera. Sedaj se ekran normalno ugasne pa nisem nobenih nastavitev spreminjal.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Perica, lahko prosim pogledaš nastavitve?

A je morda ekran vseeno "rahlo" pržgan... Ne ugasne se čist, kajne?

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Ohranjevalnik zaslona-brez, dlančnik-samodejno; nosilec aparata za v avto-vključen, manjša poraba omogočena; aktivno po 1 minuti. Ekran se popolnoma ugasne.

Nazadnje urejeno:

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Lp sem nov, razlog da sem se registriral pa je p1i. Sem ga kupil, telefon mi je všečen.

Imam nekaj vprašanj. Nekje vem da sem bral da se da kupiti za p1i zaščitno folijo, nekdo je celo dal link vendar se ne spovnem kje točno je že bilo. Če bi kdo vedel kaj več o tem...

Zanima me tudi ko gledam fake batrije za 20€ ki so 2000mah, ali se jih splača kupit, ali obstaja original močnejša baterija?

Je možno da bi nekdo naredil skupek programov oz. linkal kakšen pack ki vsebuje potrebne in zanimive programe, kajti tema je dolg čez 50 strani in resnično se mi ne ljub brat vsega.

Hvala za odgovre!

AljoshaStardust

Zelenc'
14. feb 2008
23
0
1
@djpiky - glede linkov do aplikacij, prijavi se na ipmart-forum, boš našel vse. Ti pa zelo toplo priporočam, da si vzameš čas in prebereš teh 50+ strani, boš izvedel marsikaj zanimivega glede tvojega novega telefona. Se splača.
Glede zaščitne folije, jaz sem jo ravno včeraj naročil, po temeljitem branju tega foruma
smile-1.gif
sem se odločil za nakup folije Martin Fields - če to vpišeš v googla boš našel njihovo stran - za naročilo potrebuješ Visa/Mastercard/Paypal - cena ene folije je 11.98€ z vključenim pošiljanjem (sicer je cena same folije 8.99€) - dobiš folijo za display in za kamero. Zagotovo pa se v sloveniji ne dobi nič pametnega glede teh zaščitnih folij

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
glede te folije sem našel link in jo bom vrjetno naročil, če ima kdo še namen to nabavit nas lahko več naenkrat nabavi da ne plačujemo prevoza. Drugače pa tisti ki ste jo naročil bi lahko malo pokomentirali kako se obnese če se splača. Če ima kdo omenjeno kartico s katero lahko plača pa da ima namen kupit bi prosil če se lahko zmnemo. Glede foruma pa sm ga pregledu (impart) ampak mi je tak nepregleden da ne najdem nič kaj velik. Edino kar sem našel so bile teme

armind

Zelenc'
11. feb 2008
28
0
1
@djpiky poglej za UIQ devices...

Citat:
Uporabnik armind pravi:
Mene pa zanima, če je opera 9.5 že zunaj in če jo kdo uporablja na p1i?
Pa še to me zanima, če vedno ko uporabljate SEUS, gre po istem postopku, da zbereš jezik, telefon... in potem ti piše, da mora biti polna baterija, da izklopite telefon, ven baterija, nazaj not pa zraven držat tipko c.
A je to vedno potrebno, ker jst sm mislu da je tko sam za update-at firmware, če pa je kakšna novost kot je recimo (če je) now browser opera 9.5 in je to vse potrebno delat za en mjhn update, je pa res neumno.
Torej mi lahko nekdo potrdi da je vedno treba tako delat, al jst kej narobe naredim. Hvala.

A glede tega pa noben nič ne ve?

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
armind: sprašuješ nekaj, kaj bi bilo, če bi bilo.
Opera 9.5 še ni izšla, prav tako ni izšla nadgradnja nobenega drugega programa, kateri je po defaultu na telefonu. Kako ti naj potem odgovorimo na nekaj, kar sploh ne obstaja?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.