Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Uporabnika DORE bi prosil za pomoč...
Ker imam isto težavo s kontakti kot si imel ti. Ne prikazuje mi imen ob klicu ali sporočilu, če pa hočem odpret kontakte na SIM mi jih noče....
Kaj naj nardim, da bo delalo?
Hvala lepa!
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Dore, čisto vse sem že poskusil... Celo prosil sem kolega, če mi posodi telefon in sem - kopiral moja imena na telefon (njegov), zbrisal SIM in nato spet kopiral imena... Sedaj pa še vedno ne dela.
Problem je sledeč - ne prebere mi nobenega imena s sim (napiše branje iz kartice SIM, ampak potem nič ne najde), tudi sporočila in imena, mi označi samo s cifro, ne pa z imenom iz imenika. Tudi, če pobrišem imena iz imenika v telefonu, ni nič drugače.
VSE sem že pregledal pa ni in ni šlo...
Mi lahko kdo prosim svetuje?
Karkoli..
Hvala vnaprej!
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Dore, jaz sem svoje cifre dal na kolegov fon, zbrisal SIM in nato dal svoje cifre gor (cifre na SIM imam zelo pomembne in jih ne smem dokončno zbrisat).
Tako, da nisem šel s prazno SIM v fon...
Probal sem da bi prej skopiral cifre na telefon, ampak ne morem, če mi ne odpre SIM....
Kakšen predlog, kako bi izvedel, da bi imel cifre in šel še vedno s prazno SIM v P1?
Pa hvala ti za pomoč!
Citat:
Uporabnik Perza pravi:
@mAn: Domače strani strani se v vgrajenemu Opera browserju ne da nastaviti...Drugače pa priporočam Opera Mini, zame osebno veliko boljši brskalnik.