Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Zanima me,kako se zadeva povezuje z exchange strežniki? Ima že vgrajen odjemalec ali so potrebne kakšne 3rd party aplikacije?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Kdo ve, kako se določeno stran nastavi kot Domačo stran v brskljalniku?
Vse sem poskusil, pa mi vedno vrže kot Domačo stran Planet... Se sploh da spremenit?

Hvala!

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Uporabnika DORE bi prosil za pomoč...

Ker imam isto težavo s kontakti kot si imel ti. Ne prikazuje mi imen ob klicu ali sporočilu, če pa hočem odpret kontakte na SIM mi jih noče....
Kaj naj nardim, da bo delalo?

Hvala lepa!

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Uporabnika DORE bi prosil za pomoč...

Ker imam isto težavo s kontakti kot si imel ti. Ne prikazuje mi imen ob klicu ali sporočilu, če pa hočem odpret kontakte na SIM mi jih noče....
Kaj naj nardim, da bo delalo?

Hvala lepa!

daj sim kartico v drugi telefon, zbriši vse kontakte iz sim kartice, vstaviš nazaj sim v p1 in dela (pa še zdraven malo sim obriši)

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Točno to sem mislil nardit, ampak nimam nobenega drugega telefona...
Lahko še kako drugače kontakte na SIM pobrišem?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Perza, hvala ti!
Še eno vprašanje ne znam rešit že dolgo časa...

Na telefon sem dal par melodij za SMS, sedaj pa ko grem v predvajalnik, mi jih predvaja poleg ostalih Mp3 (pa niso v isti mapi).
Se da kaj naredit, da jih ne bi tam predvajalo?

Hvala za pomoč.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Dore, čisto vse sem že poskusil... Celo prosil sem kolega, če mi posodi telefon in sem - kopiral moja imena na telefon (njegov), zbrisal SIM in nato spet kopiral imena... Sedaj pa še vedno ne dela.

Problem je sledeč - ne prebere mi nobenega imena s sim (napiše branje iz kartice SIM, ampak potem nič ne najde), tudi sporočila in imena, mi označi samo s cifro, ne pa z imenom iz imenika. Tudi, če pobrišem imena iz imenika v telefonu, ni nič drugače.

VSE sem že pregledal pa ni in ni šlo...

Mi lahko kdo prosim svetuje?
Karkoli..
Hvala vnaprej!

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Dore, čisto vse sem že poskusil... Celo prosil sem kolega, če mi posodi telefon in sem - kopiral moja imena na telefon (njegov), zbrisal SIM in nato spet kopiral imena... Sedaj pa še vedno ne dela.

Problem je sledeč - ne prebere mi nobenega imena s sim (napiše branje iz kartice SIM, ampak potem nič ne najde), tudi sporočila in imena, mi označi samo s cifro, ne pa z imenom iz imenika. Tudi, če pobrišem imena iz imenika v telefonu, ni nič drugače.

VSE sem že pregledal pa ni in ni šlo...

Mi lahko kdo prosim svetuje?
Karkoli..
Hvala vnaprej!

pa si probal s prazno sim it v p1?
drugače pa ne vem, probej še sim z alkoholom očistit, če še vedno ne dela, ga še enkrat posodobi, čene pa na servis

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Dore, jaz sem svoje cifre dal na kolegov fon, zbrisal SIM in nato dal svoje cifre gor (cifre na SIM imam zelo pomembne in jih ne smem dokončno zbrisat).
Tako, da nisem šel s prazno SIM v fon...

Probal sem da bi prej skopiral cifre na telefon, ampak ne morem, če mi ne odpre SIM....

Kakšen predlog, kako bi izvedel, da bi imel cifre in šel še vedno s prazno SIM v P1?
Pa hvala ti za pomoč!

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
@Perza: Veš kaj me zanima a si ti kaj naredil backup z XS++? Se pravi za popolni bakeup firmwara je dovolj če naredim backup pod GDFS? Muči me le to da če bi kdaj potrebno nest na servis da bi brez problema prepisal nazaj in nebi bilo frke:)

tnx za vsakršna objasnila

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Dore, jaz sem svoje cifre dal na kolegov fon, zbrisal SIM in nato dal svoje cifre gor (cifre na SIM imam zelo pomembne in jih ne smem dokončno zbrisat).
Tako, da nisem šel s prazno SIM v fon...

Probal sem da bi prej skopiral cifre na telefon, ampak ne morem, če mi ne odpre SIM....

Kakšen predlog, kako bi izvedel, da bi imel cifre in šel še vedno s prazno SIM v P1?
Pa hvala ti za pomoč!

lahko z blootothom kot je kolega predlagal, čene pa mislim da če greš enkrat s prazno sim v p1, in skozi imenik odpreš kontakte na sim (bo sicer prazno ampak bo vsaj odprl, ker očitno se mu nekej sfuzla ko ne mora odprt), pol pa ko odpre (sej vidiš da več ne piše brenje iz sim) pol pa daš spet v tisti telefon od frenda in prokopiraj številke nazaj, pol pa bi moglo laufat. Pa zakaj si ne daš številke na telefon? kako da nimaš še rezervne kopije v *.cvs, če so številke že tako pomembne?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Dore in Monako - hvala obema!
Številke sem prekopiral preko BT in sedaj dela normalno (ampak za tiste klice in sporočila, ki so bili takrat, ko ni delovalo, sedaj pač ne prikaže, ampak ni panike)...
Ja, nimam nobene kopije, ker ne znam naredit.
d055.gif
Kako se jo sicer to s .csv?

Pa če se kdo še spomni, kako se poštima tisto vprašanje, ki sem ga postavil zgoraj (glede predvajalnika in zvokov), bom zelo hvaležen.
Vama pa obema 5*!

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
mAn: Sicer nisem podrobno bral celotne korespodence, pa vendar- zakaj ne sinhroniziraš telefona z outlookom. Imaš rezervno kopijo številk, enostavno urejaš stike in nobenih problemov?
Gled skladb: P1i lahko išče vse skladbe v telefonu, določene skladbe, skladbe v določeni mapi... Naredi si play listo pa izberi skladbe ali posamezno ali iz določene mape ali vse skladbe in tiste, katere ne rabiš pač izbriši iz liste.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hvala ti za pomoč!

Glede outlooka - veš, nisem ravno računalniški "človek", in se na to ne spoznam najbolje.. Outlooka pa sploh ne uproabljam, ampak kar navaden gmail...

Glede filtriranja - vse, kar sem sedaj lahko nastavil, je da mi ne najde skladb, manjših od 1mb... Tko, da zvonjenja ni našlo... Si to mislil?

Tudi tebi 5*.

miki331

Zelenc'
4. nov 2007
27
0
1
Citat:
Uporabnik Perza pravi:
@mAn: Domače strani strani se v vgrajenemu Opera browserju ne da nastaviti...Drugače pa priporočam Opera Mini, zame osebno veliko boljši brskalnik.

No da se pa recimo ustvarit direktno bljižnico na namizje, je pa Opera mini osebno tudi bolj pri srcu.
Službeno stran imam pa kot bljižnico na namizju.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.