Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Fantje, meni je danes rekla, da ga rabim polnit samo 4 ure.
Kako je s tem?

A ni bilo včasih, da ga je treba polnit nekje 16ur (ali več)?
Hvala!

mb10

Zelenc'
6. feb 2008
2
0
1
Sem nov uporabnik na tem forumu.

Imam problem z P1i, pri uporabi TT-a.

A se da nastaviti, da se tipkovnica ne zaklene med uporabo tomtom-a. Nokia 6680 je to omogočala.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Ej, nekaj nujno rabim..

A je bila pri vas baterija za telefon v plastični vrečki (tako kot baterija za GPS)?
Ali ni bila v ničimer?

Hvala!

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Pri meni pa je v vrečki le tista za GPS.

Sem klical na M@ in so rekli, da je v njihovem paketu (odprl prodajalec in pogledal) isto brez vrečke.
Hvala ti za odgovor!

Grregor

Zelenc'
30. jan 2008
4
0
1
38
Preserje
Pozdrav!

Imam probelm: do danes je bil zaslon na P1i ko se je samodejno ugasnila osvetlitev popolnova temen, danes pa kar naenkrat malo sveti. V čem je problem, sem poizkusil osvetlitev zaslona, ampak še zmeraj nič

Help!

Hvala!

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Si predstavljam da bom z naslednjimi posti malo naporen za poznavalce P1i.. :)))

Mene zanima, kje lahko posodobim telefon na internetu?
Se mi splača? Res pohitri telefon? je kakšen nov bug?

hvala za pomoč

Nazadnje urejeno:

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Evo... Prebral sem celo temo in še zdaj ne najdem dveh odgovorov... Poznavalce bi zelo lepo prosil za pomoč!

1. WiFi... Nastavil sem drugače kot piše v tej temi (ker imam WPA zaščito) in se mi telefon poveže... A ko grem pod spletni brskljalnik ali pa hočem posodobit pošto, mi napiše, da oddaljenega mesta ni bilo mogoče najti... Kaj bi moral naredit?

2. Posodobitev... Se s posodobitvijo izgubi garancija?
Se mi splača posodobit?
Kako naredim backup in posodobitev?

Res prosim za pomoč, ker se na to ne spoznam... Kakršen koli nasvet bo več kot dobrodošel.
Pa hvala vsem!

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hvala ti!
Sem bil na pravi poti... Samo PC Suite se mi noče naložit... oz se mi, potem ga pa kar nikjer ni...
shocked-1.gif

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Jaz bi tudi imel par vprašanj in sicer glede vzdržljivosti baterije, namreč meni baterija ob konstantni povezavi na e-mail, chat, in pa surfanje po netu (vse prek wifi-ja) zdrži cca. 12 ur. To se mi ne zdi glih normalno al pač? Res pa, da ga polnim preko stojala, mogoče se tam kaj slabše nafila... in pa še nekaj... ko ga polnim preko stojala, nikakor nemorem doseči nivoja 100%, zmeraj pride tam do max 88%, potem pa zopet pade na 79 in jovo na novo... skratka čudno.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Evo, nov problem... Sem inštaliral oba programa, ampak ko grem v SE PC Suit in skušam povezat računalnik in telefon, mi ga sicer poveže preko kabla, ampak potem imam z oranžno (in samo te se lahko uporablja) označene samo spodnje ikone (ikone v 2. vrsti).
V prvi je pa ikona za ustvarjanje Backupa, ampak tega ne morm izbrat...

Kaj bi lahko bilo narobe?
Hvala!

Update: Da poenostavim... Če izberem v telefonu prenos datotek (prenos iz/v kartico), dela vse ok... Če pa uporabim telefonski način, ki je potreben za sinhronizacijo ali pa posodabljanje, pa mi telefona ne prepozna...
Kaj nardit?

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.