Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
Poskusi z restartom računalnika. Na čase tale SE software zeza. Za backup pa more biti telefon v "telefonskem načinu". Si ga potrdil iz aparata, ko se ti pokažeta obe opciji in potem eno potrdiš?

@SE P1i: WIFI kuri zelo veliko baterije. In preko stojala se fila počasneje. Kaj bi bil vzrok za nenatančen prikaz napolnjenosti pa ne vem...

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Tam na telefonu, kjer imaš prikazno ikono da je telefon povezan preko kabla klikni, in potem izberi telefonski način. Potemn bi moralo delati.

Je pa zanimivo pri tem Backupu sledeče, in sicer da ti naredi kopijo samo osnovnih stvari, to so pa sporočila, imenik,... ostali stvari, se pravi podprogrami npr. navigacija, antivirusni program, no tega pa ne naredi. Zanimivo...

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hvala ti za pomoč!

Tudi to ne dela... Sem poskusil na novo zagnat, tam izbral telefonski način pa nič...

Lej, če kliknem pa Prenos datotek, se mi pa takoj na računalniku naredi ikona, da je nova programska oprema, in vse dela... Ko pa kliknem Telefonski način, pa na računalniku nič ne prikaže - kot da ne bi ničesar priklopil.. Kaj bi lahko bilo narobe?
Groza!

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Zdej sem preveril še to...

Na telefonu mi ga pod povezavami v telefonskem načinu napiše in se pokaže kot aktivne povezave... potem pa napiše 00.00 časa, da je povezan in nato gre takoj pod neaktivne povezave..

In potem spet... pod aktivne in neaktivne... Kot bi se telefon hotu povezat, pa mu računalnik ne dovoli...
Ime povezave je pa mRouter USB...

Kaj bi lahko bilo narobe?
Please help:)

Nazadnje urejeno:

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Ok, ugotovil, da je napaka na računalniku...

Napiše mi zelo na hitro, potem zgine: da je nek priključek na USB MALFUNCTIONED al nekaj podobnega dalje...

Kaj lahko naredim?
(če grem pod upravitelj datotek v sistem, je vse ok...)

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ja mislim da je to čist normalno... takrat ko se ne prenašajo podatki pač piše da je neaktivno, tko da naj te to ne skrbi

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Evo, gre za SE P1 COmposite Device v upravitelju naprav...

Sem odstranil in še enkrat vključil aparat in mi napiše na koncu, da bo lahko zaradi nepravilnosti naprava narobe delovala.
Preveril sem že gonilnike in jih posodobil, pa mi jih noče...

Kaj sploh še lahko naredim?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Med samim inštaliranjem pa kaže v upravitelju naprav kar nekaj klicajev pri CDC in še nekaj zadevah... Potem "zginejo"...

jure_88

Zelenc'
7. feb 2008
6
0
1
Najprej en lep pozdrav! (novnaforumu.press
smile-1.gif
)

No zdej pa na moj problemčk... Inštalacija TT 6.020 uspela brez problema, potem pa se je zataknilo. Prišel sem vse do ID za EE mapo, ampak ko jo vnesem mi sporoči, da ni prava
13.gif
Se komu kaj sanja???

LP, Jure

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
mAn jaz ti svetujem, da odpreš svojo temo in tam notri zastavljaš vsa svoja vprašanja. bo veliko bolj pregledno vse skupaj
wink-1.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
hovi, brez zamere, ampak če nimaš namena pomagat ali pa napisat kakšno kontruktivno mišljenje, ne smeti teme.
wink-1.gif

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Sem imel enake težave z PC suitom. Po tretji instalaciji programa pa je začel delovat. Po brisnju PC suita restartaj comp.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Modri ljudje že od vekomaj govorijo: "Ko stvar ne deluje, poglej navodila".
Ne vem, kako si predstavljate, da vam bomo lahko pomagali, če za vsak klik na računalnik napišete nekaj, kar se zgodi v prvi minuti, kaj v drugi in kaj čez 10 minut (citat:"Med samim inštaliranjem pa kaže v upravitelju naprav kar nekaj klicajev pri CDC in še nekaj zadevah"). Ko zopet klikneš pa...spet od začetka.
Vzemite si trenutek časa, preberite navodila, forume (uporabite iskalnik!), poskusite še enkrat. Če ste stvar rešili, jo delite z nami, drugače vprašajte.
Verjemite, na konkretna vprašanja boste dobili hitro konkreten odgovor.

DJSharki

Zelenc'
8. feb 2008
4
0
1
Lep Pozdrav!

Sem nov na forumu in prav zato sem se obrnil na vas zaradi enega problema. Pri Update Service mi napiše opozorilno okno in v njem "Incompatible Macromedia version. Required verision available from http://www.macromedia.com. Application will terminate". Na računalniku sta samo 2 izdelka Macromedie in oba updatana na zadnje verzije. Lahko prosim kdo pomaga...

recaro

Pripravnik
13. dec 2007
31
0
6
Maribor
Lepo pozdravljeni.

Mene zanima če obstaja za UIQ kakšen malo boljši kalkulator da se gor naloži, kateri bi recimo tudi izrisaval grafe, imel možnost računanja matrik, itd..

Če ve kdo za kaj takega bi prosil če napiše.

zakajcek01

Zelenc'
8. feb 2008
10
0
1

Zanima me, kako v TOMTOM-u zamenjam mape?

Najprej sem si naložil Evropo in je blo vse ok. Nato sem naložil NY in me je program vprašal, katero mapo želim izbrati. Izbral sem NY. Zdaj pa več ne morem nazaj na evropsko mapo.

Kaka ideja?!?

Hvala in LP!

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Samo ugibam: izbriši Evropo iz kartice, ter jo ponovno naloži. Mogoče bo ponovno vprašal katero karto želiš uporabljat.

recaro: probaj na iPmart-tu.

Nazadnje urejeno:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.442
6.955
113
nastavi na osnovno namizje, če uporabljaš kaki stylexp ali pa windowsblinds.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.