Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
tap na screen --> change preferences --> manage maps --> switch map -->izberi mapo med navedenimi
priden.gif

SEP1

Zelenc'
13. dec 2007
18
0
1
Kako se da določiti način dostopa do interneta. Namreč na zadnji položnici sem dobil zaračun GPRS, čeprav ga zavedno nisem uporabljal. Vedno sem se connectal na net preko wi-fi. Samo očitno se je vseeno connectal (idiotsko btw) preko gprs. Kako se torej nastavi da vedno dostopaš do neta preko Wi-fi, oz da ti vsaj sporoči prek česa se je connectal? Če ne gre drugače (sigurno gre) bom pač zbrisal vse protokole oz cifre za dostop do neta prek GPRS - v skrajni sili pač. Nisem kupil wi-fi telefon zato, da bi surfal prek plačljivega in počasnega GPRSa.

zakajcek01

Zelenc'
8. feb 2008
10
0
1

Kako se GPRS izklopi ne bi vedel, lahko pa vidiš kdaj si povezan preko njega. In sicer je GPRS aktiven takrat, ko je nad indikatorjem jakosti signala obarvan moder trikotnik.

Imam pa še sam eno vprašanje glede tomtom kart. Na eastern Europe ki jo imam ni Avstrije. Pa me zanima na kateri karti bi bile vse sosednje države (pa če je možen kakšen link).

Hvala in LP!

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Da te ne bo kakšen avs3jec slišal in nalomil
10.gif

Nazadnje urejeno:

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
V internetnih računih (povezave-upravitelj-več-nastavitve...) si nastaviš prednostno skupino na internet. Vanjo daš le povezave, katere se lahko prednostno odprejo. Če hočeš dostopati preko drugih povezav enostavno spremeniš prednostno skupino

SEP1

Zelenc'
13. dec 2007
18
0
1
sorry samo tale pot mi ni jasna. Res je da imam v angleščini, ampak kot si napisal bi moralo iti nekako connections-internet accounts-more-options. Tam sicer je preferred mode: automatic, cs only, ps only. Kaj kej od tega pomen mi ni jasn. Če bi pisal WLAN, GPRS itd, bi bilo...

DJSharki

Zelenc'
8. feb 2008
4
0
1
Najlepsa hvala. Po vseh navedenih informacijah bo delovalo. Samo da nisem edini z takim problemom... LP

ant1

Zelenc'
31. jan 2008
27
0
1
kako pa odklenem sedaj GarminXT-ja??

Ker nimam napisanega unlock ESN........ sem šel v SETTINGS/ABOUT pa ga ni tam kjer bi moral biti..

Nazadnje urejeno:

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
SEP1: Prednostna skupina (druga pot):
-Izbereš: Glavni meni-nadzorna plošča-povezave-internetni računi.
-izbereš zavihek Skupine-Več-prednostna skupina-"izbereš npr.Internet"-Shrani
Dodajanje povezave:
-"potrdiš npr. internet"-izberi dodaj nov račun- "izbereš npr. Mobitel MMS"
Prioriteta povezave
-"potrdiš npr. internet"-izbe račun v skupini (npr. Mobitel MMS" in določiš prioriteto.

Telefon se poskuša najprej povezati s povezavo prioritete 1, nato 2... Če v prednostni mapi ne uspe izvesti povezave se povezava NE vzpostavi iz drugih map.

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Tukaj imaš lepo napisano kako in kaj, z slikicami. Najti moraš Card ID, (kartica ti predstavlja Garmin napravo) katerega potem vpišeš v key generator ter zgeneriraš (odkleneš) kodo za napravo in karte.
Sicer pa je že bilo nešteto krat opisan postopek. Malo si je potrebno vzet časa ter zadevo prebrat.
https://www.alter.si/tabla/show...true#Post121919

ant1

Zelenc'
31. jan 2008
27
0
1
City Navigator Europe NT V9 se nahaja tule:
www.linksafe.ws/files/dawh-32184-1/
geslo: vitücha

Zakaj mi pri extraktanju zahteva neko sranje?? napiše mi You need to have following volume to continue extraction...... Insert a disk with this volume and........

Bom sam napisal hvala za odgovor....

Nazadnje urejeno:

ant1

Zelenc'
31. jan 2008
27
0
1
aha pa še ko hočem MapSource instalirat na računalnik, mi napiše da prejšnje namestitve prog. opreme MapSource ni bilo mogoče najti. Namestitev se bo sedaj končala.

Zakaj ne more it vse gladko???

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Z uporabo Adriaroute 2.0 mape za Slo ne boš uporabljal. Ostalo pa se razlikuje... kot je včasih pel Djorje Balasevič: "Imao sam strašnog pjetla.....sve su ostalo nianse."

Drugače pa nam zaupaj povezavo, pri kateri bo možen "nakup" v doglednem času.

SEP1

Zelenc'
13. dec 2007
18
0
1
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Prioriteta povezave
-"potrdiš npr. internet"-izbe račun v skupini (npr. Mobitel MMS" in določiš prioriteto.

Telefon se poskuša najprej povezati s povezavo prioritete 1, nato 2... Če v prednostni mapi ne uspe izvesti povezave se povezava NE vzpostavi iz drugih map.

Tnx, tole deluje hehe. In deluje ful hitreje, pa še zastonj je. Prej sem si naklikal po oglasih, zaslužu recimo 10$ na mesec, skoraj pol od tega plačal za GPRS. Kar je valda brezveze.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.