Vse o Sony Ericsson P1i - II.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Pa je šla moja doslej najuspešnejša tema "cu grund"
grin1.gif

Pa naj bo tu vsaj link:

Vse o Sony Ericsson P1i part I.

Nazadnje urejeno:

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Anddrej pravi:
Za xXx:

Ze obstaja cela verzija "Starcontact" programa ali pa Primetech Contacts - http://youtube.com/watch?v=H9lpEmbfP18 ? Če kdo ve, prosim če mi pove (lahko tudi na PM).

Hvala

Starcontact ne obstaja...je pa opcija, da si obedve datoteki (jar in jad) skopiraš na kartico in ko ti začne težit za registracijo samo še enkrat poinštaliraš zadevo s kartice in imaš spet 14 dni mir.

Hvala... se pa tudi jaz priporocam pod PM za en ali drug program oziroma če ga jaz najdem vaj javim. Jaz sme Starcontact samo en fajl instaliral (nisem ziher ali jar ali jad), ker mi je za drug file napisalo da ni kompatibilen. V čem je fora drugega fajla ?

Drugače pa dela vse, samo ne morem vnašat novih imen noter.. to je verjetno zato ker je demo ?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ma je bila ze zaspehana, pa gremo rajsi iz nule, da bo mal bolj pregledno
smile-1.gif

Purly

Pripravnik
11. sep 2007
55
0
6
MB
Lastim si P1i slab teden dni, in iščem kako sprobano aplikacijo za Messengera.
Prebral sem skoraj celo temo pa
frown-1.gif
ne nejdem nič pravega. Probal sem eMSN in Mobicue pa mi nič ne dela.
Ali ima kdo kaj preverjenega ? Lahko tudi na ZS ?
Pa še to me zanima če kako inštalacijo na novo inštaliraš ima JAR in JAD file, katerega je treba inštalirat oz kako???
Če so odgovori v temi že bili se opravičujem, ampak je cela kača in iskanje težko.

l.p.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Kot ti je napisal Addrej delajo Slick, pa tudi IM+ in Fring delajo odlicno.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Anddrej pravi:
lahko vneseš na novo imena oz. spremembe, samo moraš ponovno naložiti kontakte:
klik na rumeno ihonco zgoraj desno in nato Reload contact

Hvala
zmaga.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Kot ti je napisal Addrej delajo Slick, pa tudi IM+ in Fring delajo odlicno.

Ve kdo kje lahko spremenim mojo ime v katerem od teh Messengerjev ? Nikjer ne najdem opcijo za spremembo imena...

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
kako lahko zamenjam obstoječe ikone z drugimi? ve kdo za kak link kjer so dobre ikone? ali je možno kupiti original baterijo močnejšo kot je po defaultu noter? katere slušalke da bo zvok dober? Katere aplikacije najbolj uporabljate? Jaz uporabljam operamini, garmin xt, core player

zlati

Pripravnik
24. mar 2008
32
0
6
Pri vklopu P1 se mi vedno pojavi obvestilo o dostavi SMS-a na neko številko (040) in blokira cel telefon, dokler ne potrdim. Eneko se mi je pojavljalo na SE990i, pa sem najprej mislil, da je fora v aparatu, sedaj pa vse bolj sumum na SIM kartico, ker se na P1 dogaja isto.
Te nadlege nikakor ne znam odstranit. Kakšna ideja???