Vse o N95 8gb

urosfri

Pripravnik
10. sep 2008
31
0
6
lep pozdrav vsem. Imam sledeče vprašanje: namestil sem Nokmote na telefon ampak mi programček ne dela. Je v aplikacijah ampak ko ga poženem se ne zgodi nič? je imel še kdo tak primer in kako ga rešim? A obstaja že kakšna nova varianta nokmota?

Uporabil sem postopek Drakkarious za nalaganje aplikacij brez certifikata..

Hvala in lep pozdrav

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Se jaz bi nekaj vprasal... haudafak nastavis, da je screen saver horizontalno in ne vertikalno?
confused-1.gif

Aja, pa vedno, ko jo restartam mi na zacetku hoce nekaj instalirat... Res je, da je voodoofonova z xsim mobitel kartico.. Hoce kaj iz sim kartice nalozit, kaksne settingse, karkol?

Nazadnje urejeno:

urosfri

Pripravnik
10. sep 2008
31
0
6
baje da je treba neke file f system folderju pobrisat,ker mene tudi to mori, oz.me ne več, ker sm si zrihtal da ne rabim podpisanih certifikatov, do takrat pa bo moteče verjetno, še mal pobrskej, piše nekje na forumu

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ja, sem nastudiral..
smile-1.gif

Se vedno mi pa ni jasen vertikalen screensaver..

Nazadnje urejeno:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
sam en screen saver obstaja, ki je navpičen...ga bo potrebno podpisat, če nimate hacka......

KLIK

iLukeBerry

Pripravnik
3. jul 2008
60
0
6
No men sevede na Teleray-u niso popravl sliderja, ki je mel luft ampak so rekli, da je to povsem normalno za ta telefon. Zato, če kdo nima lufta v sliderju ga neste na Teleray, da vam ga nardijo, ker očitno to ni normalno da nimate lufta!!! 2 tedn je bil telefon na servisu, da so ugotovili to!

Zato sem telefon popravil sam ni nimam več nobenga lufta slider solid as rock
smile-1.gif
popravil sem ga po teli metodi: http://www.n95users.com/forum/...ation-tips.html

Zadeva res deluje slider je sedaj odličen nobenega lufta!!! Če koga luft moti tako kot mene mu priporočam, da naredi tale fix.

P.S. Teleray sux!!!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj N96 pa nima lufta v sliderju. Je pac narejen na feder, tako kot pri E65 in posledicno bukav in lesen slider, brez kakrsne koli elegantnosti odpiranja, pac skace gor in dol. Nima pa lufta
grims-1.gif

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Meni pa men klicanjem večkrat začne piskati. Občutek je tak kot bi med klicanjem pritiskal številčne tipke. Je že kdo imel tako težavo?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Meni pa men klicanjem večkrat začne piskati. Občutek je tak kot bi med klicanjem pritiskal številčne tipke. Je že kdo imel tako težavo?

Pa jih mogoce res pritiskas? Ali pa je to cakajoci klic... ali pa kaksen prejet SMS, alarm, opomnik ... ali kaj podobnega...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kdo ve, obstaja mogoce aplikacija za S9.2, ki ti omogoci predvajanje glasbe cakajocemu na drugi strani?

Torej nekaj v smislu, ko klices doloceno firmo.. in te dajo on-hold, vmes pa poslusas glasbo, dokler se na drugi strani nekdo ne javi na tvoj klic?

fantom20

Pripravnik
8. jun 2008
102
0
16
Na GSMARENI berem naslednje:

"if you want to make use of the built-in receiver you have to rely on Nokia maps. In case you want to go for another software solution you will have to purchase an external Bluetooth GPS receiver."

Je to res ali so samo malo smotani (stran in test te nokie je narejen na visokem nivoju sicer)?
Torej kupim N95 8GB, instaliram gor garmin XT + adriaroute/city navigator in brezplacno uporabljam navigacijo tako kot z garmin napravami?
DA ali NE?
Kako deluje googlemaps (ortofoto) v povezavi z GPS na N95? Torej nalozim sliko prek GPRS na telefon, GPS pa mi na njej doloci pozocijo?

Ali WiFi v praksi deluje tako kot pri laptopu (torej, ce je signal kolikor toliko na neki brezplacni dostopni tocki, sam zazenem browser na telefonu in surfam) ali so komplikacije?

Telefon kupujem namrec samo zaradi GPS in WiFi moznosti, ker dosti potujem in prenosnik ni vedno z menoj, garmina je tudi neprekticno imeti stalno v zepu, ko si v vecjem mestu, itd...

Skype je mozen ali ne?

Hvala in LP

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Na gsmareni je star review, ko se ni bilo narjenih raznih garminov, tomtomov ipd.. Zdaj imas lahko skoraj kar ti srce pozeli.

Tako, kot si napisal, vse je free.

Googlemaps ne uporabljam, ti zal ne znam pomagat.

Tako, zazenes browser, te vprasa po dostopni tocki, izberes ISCI WLAN [nekaj takega] in ti najde wlan tocke, potrdis in off you go.

Skype je tudi mozen, seveda.

fantom20

Pripravnik
8. jun 2008
102
0
16
Super, to sem rabil! V ponedeljek, ko mi potece aneks na mobitelu, sibam na simobil. Zal sem ravno prej slisal, da se tole N95 trenutno tezko dobi
frown-1.gif

lp