Vse o N95 8gb

sasosa

Pripravnik
1. sep 2007
224
0
16
Rudolfovo
To me je zanimalo, kupim ga lahko prek firme, drugače pa sem pri Simobilu. V bistvu pa bo telefon za sina, za rojstni dan.
Hvala, Lp

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Vredu fotr si
wink-1.gif

dennis18

Pripravnik
6. maj 2008
70
0
6
Iscem programcek za sprejemanje E-poste.

Obstaja kaj podobnega kot kaksnen outlook ? Saj imam zdaj ze nastavljeno da mi sprejema posto vendar si ne znam nastavit vec kot 1 postni predal...je sploh mozno vec ? Rabil bi vsaj 3.

LP
Denis

iLukeBerry

Pripravnik
3. jul 2008
60
0
6
Jaz uporabljam gmail program.. ampaj je fora če ga namestim na spomin od telefona dela normlano hitro.. če je pa nameščen ma mass memory pa program dela dela počasi/šteka. Garmina pa imam na mass memoryju shranjenega pa dela normalno hitro? huh

dennis18 najbolje da si nabavš BlackBerry tam boš mel lahko do 10 poštnih predalov
smile-1.gif

dennis18

Pripravnik
6. maj 2008
70
0
6
Zdaj nebi rad menjaval telefona ce sem ze tega nabavil....saj verjetno obstaja kaksen programcek.

Ce kdo ve naj mi prosim javi.

LP

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Saj lahko brez kakršnegakoli dodatnega programa nastaviš več poštnih predalov. Nimam pa zdaj telefona pri roki da bi ti napisal kako točno. Ampak zagotovo piše v navodilih.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

BorutMaja

Pripravnik
23. jul 2008
97
0
6
45
Najboljši msn preko telefona je zagotovo UltraIM in UltraIM Pro. Imam obe verziji kupljeni. Pro verzija je veliko boljša, saj je v povezavi velika možnosti (Npr.: Standard/ block/unblock, Spreminjanje stanje (online, busy,...) Spreminjanje svojega imena, Spreminjanje svoje prikazne slike, shranjevanje pogovorov, itd.). Še več informacih lahko najdeš na njihovi spletni strani ali da si program potegneš z njihove uradne spletne strani - UltraIM . Potem je še tu tudi drug program, ki je malo manj dober od UltraIM Pro, QuickIM. Ima podobne funkcije kot UltraIM, le da imaš tu možnos spreminjati še svojo misel, se pravi tisto kaj pri vsakem radi beremo kaj ma še sraven napisano. Za ostalo pa glih ne bi vedel. Windows Live Messinger.sisx mi ne dela. Napiše certifikat je potekel. Ampak dobro.

No, pri UltraIM in UltraIM Pro je ena slabost, seveda v licenci, ki imaš na voljo samo 10x spremeniti email naslov. Tisti ki je na voljo zadnji, imaš potem do konca tistega. Seveda sem pisal o tem takj na njihovo spletno stran in so rekli ... kupi novo licenco ... Ne hvala.

BorutMaja

Pripravnik
23. jul 2008
97
0
6
45
No imam pa še eno precej resno vprašanje. Velikokrat me jezi, da nekdo bere smsje od moje punce ali od kakšne nepridiprave in da mimo grede skoči v galerijo ali v videje. Marsikdo mi je rekel, da ima svoje SMSje, galerije in videe zaklenjene! Zanima me, če se to tudi da, ali ima Nokia to možnost in ali pa obstaja kakšen program za to? Našel sem enega FileLock ampak preveč je bil zakompliciran ... Moj prijatelj, ne vem katero znamko ima, je rekel, da je to našel pod ... "Nastavitve/Splošno/Varnost/Varnostni modul/" ... To vse imam in najdem, ampak tam ma on še nekšne opcije, tu notri pa mam prazno ... če grem pod "možnosti" imam na razpolago samo "Pomoč in izhod" ... Zakaj? Potem imam tudi vprašanje ki sem ga že izsledil, ampak vsak mesec se najde kaj novega ... se da slike skriti, jih kopirati drugam ipd?
Kar se pa tiče drsnika, tipk in baterije. Rekli ste da vam jebe. Ampak meni po mesecu dnevu še dela vse kot treba. Drsnik je zelo natančen, brez odstopanja, tipke se lepo prilagajajo in baterija pa mi drži nekje 2 dni mogoče dan dlje ... odvisno od uporabe.

Kar se pa tiče menija, mislim da je katastrofa. Prejšnji telefon ki sem ga mel Nokia 6280 je bil 10x boljši kar se tiče menija. Vsaj enostaven za uporabo je bil. Ta pa komplicira pri vsakem naslednjem okencu.

BorutMaja

Pripravnik
23. jul 2008
97
0
6
45
Nisem še naštimal, da ne znam, ampak rad bi, da bi to tudi mel. Ker tak smsji kot slike niso za v javnost.
smile-1.gif