No imam pa še eno precej resno vprašanje. Velikokrat me jezi, da nekdo bere smsje od moje punce ali od kakšne nepridiprave in da mimo grede skoči v galerijo ali v videje. Marsikdo mi je rekel, da ima svoje SMSje, galerije in videe zaklenjene! Zanima me, če se to tudi da, ali ima Nokia to možnost in ali pa obstaja kakšen program za to? Našel sem enega FileLock ampak preveč je bil zakompliciran ... Moj prijatelj, ne vem katero znamko ima, je rekel, da je to našel pod ... "Nastavitve/Splošno/Varnost/Varnostni modul/" ... To vse imam in najdem, ampak tam ma on še nekšne opcije, tu notri pa mam prazno ... če grem pod "možnosti" imam na razpolago samo "Pomoč in izhod" ... Zakaj? Potem imam tudi vprašanje ki sem ga že izsledil, ampak vsak mesec se najde kaj novega ... se da slike skriti, jih kopirati drugam ipd?
Kar se pa tiče drsnika, tipk in baterije. Rekli ste da vam jebe. Ampak meni po mesecu dnevu še dela vse kot treba. Drsnik je zelo natančen, brez odstopanja, tipke se lepo prilagajajo in baterija pa mi drži nekje 2 dni mogoče dan dlje ... odvisno od uporabe.
Kar se pa tiče menija, mislim da je katastrofa. Prejšnji telefon ki sem ga mel Nokia 6280 je bil 10x boljši kar se tiče menija. Vsaj enostaven za uporabo je bil. Ta pa komplicira pri vsakem naslednjem okencu.