Vse o N95 8gb

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Hm.....tle so mi rekli da bom mogu na Teleray
confused-1.gif

Na prenosniku imam 4 USB priklučke in sem na vse 4 preklopu.
Vista pa je original s certifikatom, tako da to ne bi smel biti problem.

Se bom probal še mal igrat
redface-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
To, da je Vista original se nic ne pomeni... Ti mas lahko gor nasranega cel kup enega softvera, spyware ali cesa podobnega... Lahko ti probleme dela tudi kaksen Antivirusni program ali firewall...

Bilo je ze vprasanje, ce si vzel zadnjo verzijo PC Suite-a iz neta... ker na CDju sigurno ni zadnja verzija...

http://europe.nokia.com/pcsuite

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jaz upam, da ti bo zadnja verzija zadosti. Ker sem imel isti problem s legalno Visto... Mojga telefona ni zaznal pa ni zaznal, ko sem pa potegnu zadnjo verzijo, je pa s prve palilo....
wink-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Sem prepričan, da spyware ne otežuje povezave telefon-pc. Verjetno bo kar antivirusni. Če maš kakega Kaspersky je to skoraj ziher problem.
@Halo: Izklopi antivirusnega in sprobaj.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Potegnu najnovejšo različico dol, zbrisal en spy in dela ko urca
cheer.gif

Še eno vprašanje; se da naštelat, da je aktivni drsni pokrovček.
Sprejmem klic ko ga dvignem, oz prekinem ko zaprem?

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
Eno vprašanje, pred kratkim sem si naložil novi firmware 20.0.016 in ko sem hotel predvajati že naloženi film spiderman mi napiše ''ni vklopnega ključa''. Kaj naj bi to pomenilo?

anyone

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Potegnu najnovejšo različico dol, zbrisal en spy in dela ko urca
cheer.gif

Še eno vprašanje; se da naštelat, da je aktivni drsni pokrovček.
Sprejmem klic ko ga dvignem, oz prekinem ko zaprem?

flipsilent

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Ohišje ni problem. Slider se premika gor/dol tudi minimalno za kaki milimeter.Glih da je opazno, pa ni moteče. Problem so le tipke pod zaslonom. Majo polno čričkov in so slabo odzivne....

Ohišje ni problem. Slider se premika gor/dol tudi minimalno za kaki milimeter.Glih da je opazno, pa ni moteče. Problem so le tipke pod zaslonom. Majo polno čričkov in so slabo odzivne....

[/QUOTE]

Takole bom rekel, glede čričkov in premika sliderja. Danes sem bil v tuš centru, kjer sem se malo igral z raztavljenimi telefoni in sem opazil pri nokii N95 8GB, da ima ful manj lufta slider kot naprimer moj telefon, tako da mislim, da je tu predvsem važno kakšen telefon dobiš. Vse te nokie imajo luft v sliderju, vendar vsaka različno, prav tako je z črički pri tipkah, jaz osebno nimam teh problemov. Ne moremo točno rečt, da imajo vsi telefoni čričke in da imajo vsi veliko lufta, pač odvisno od posameznega teleofna.

Glede programa za avtomatsko končanje klica, me pa zanima če že dela, pol leta nazaj ko sem dobil telefon in si štimal razne aplikacije, ta aplikacija za končanje klica ni delala. Dobil sem 100 različnih odgovorov zakaj ne, tako da še sam čist točno ne vem, vem sam da je bilo potrebno podpisati certifikat vendar kljub temu ni delalo, me zanima če sedaj že kaj drugače?? Aplikacija je pa bila SLIDE HANG UP

Nazadnje urejeno:

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
črički se rečejo, če ti telefon ob močnejšem stisku škripa ali pa če ti tipke ko jih pritisneš oddajajo čudne škripajoče glasove

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
zadnji...............

Naložen mam garmin
cheer.gif

Zdaj ko sem stvar naložil imam v mapi slike/videi vse tiste ikonce od garmina....peščena ura, zastvice...skratka 25 slikc od garmina.
Ne vem zakaj je to vrglo v tisto mapo?
Lahko tisto stvarco pobrišem in bo vse ostalo lepo delalo. Ali bom mogu imet vse tiste smeti v tej mapi
confused-1.gif

Pa še eno vprašanje;
Če si hočem naložiti temo mi vedno javi, da je certifikat potekel?
Imam jaz kake slabe nastavitve na telefonu?

princip

Pripravnik
20. avg 2007
113
0
16
Lj
Te ikone tudi mene motijo. Če jih pobrišeš, garmin verjetno ne bo delal... Fajn bi bilo, če bi se jih dalo kako skriti.

Če ti pri nalaganju tem in ostalih aplikaci javlja, da je certifikat potekel, si premakni datum za par mescev nazaj oz. po potrebi.

ssavski

Pripravnik
27. jul 2007
105
0
16
Ko ste omenjal, da imate problem s povezavo telefona na Nokia PC Suite vam povem, da sem na PC-ju naložil service pack 3 na XP in mi od takrat Nokia pC Suite več noče povezat s telefonom. Odgovor iz teleraya - ni še narejen PC Suite za service pack 3. Dela pa normalno na service pack 2.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Je potem varianta, da naredim eno podmapco in dam vse tiste ikone noter?
Nočem tistih smetiiiiiiiiiiiiiiii met
d055.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Jaz bi na telefonu odprl kakšen Explorer (Raziskovalec) označil vse te ikonce kot skrite, pa jih telefon ne bo več kazal nikjer
smile-1.gif
Čeprav ne vem, zakaj pride do tega, meni jih nikjer ne kaže...

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Sem jih hotel skopirat v eno mapo, da bi bili ''skriti''
Ustvarim mapo Garmin, jih označim, skopiram v mapo.
In potem odprem je vse isto kot prej. Nobene mape mi ne kaže jaoooo
bonk.gif