Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Ohišje ni problem. Slider se premika gor/dol tudi minimalno za kaki milimeter.Glih da je opazno, pa ni moteče. Problem so le tipke pod zaslonom. Majo polno čričkov in so slabo odzivne....
Ohišje ni problem. Slider se premika gor/dol tudi minimalno za kaki milimeter.Glih da je opazno, pa ni moteče. Problem so le tipke pod zaslonom. Majo polno čričkov in so slabo odzivne....
[/QUOTE]
Takole bom rekel, glede čričkov in premika sliderja. Danes sem bil v tuš centru, kjer sem se malo igral z raztavljenimi telefoni in sem opazil pri nokii N95 8GB, da ima ful manj lufta slider kot naprimer moj telefon, tako da mislim, da je tu predvsem važno kakšen telefon dobiš. Vse te nokie imajo luft v sliderju, vendar vsaka različno, prav tako je z črički pri tipkah, jaz osebno nimam teh problemov. Ne moremo točno rečt, da imajo vsi telefoni čričke in da imajo vsi veliko lufta, pač odvisno od posameznega teleofna.
Glede programa za avtomatsko končanje klica, me pa zanima če že dela, pol leta nazaj ko sem dobil telefon in si štimal razne aplikacije, ta aplikacija za končanje klica ni delala. Dobil sem 100 različnih odgovorov zakaj ne, tako da še sam čist točno ne vem, vem sam da je bilo potrebno podpisati certifikat vendar kljub temu ni delalo, me zanima če sedaj že kaj drugače?? Aplikacija je pa bila SLIDE HANG UP