Vse o N95 8gb

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Sem spremenil v programu na Flat ( default je blo Bass in Treble) in se je jakost povečala na enako originalnemu playerju.
Spotoma sem se update naredil ( fukncija v programu ) in je tudi dosti popravkov oz. dosti napak je odpravljenih ( nepravilna postavitev nekaterih gumbov med drugim).

Imas se kej pametnega?
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Baterija po pričakovanjih, 1 dan, mogoče še manj, drsni mehanizem, pa, kot je že nekdo pisal, hitro dobi "luft", sicer nič strašnega, ampak za telefon v tem rangu, bi pričakoval boljše.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
A to še kdo sploh dela?

Sicer pa, cca 2 dni mi zdrži, tako da sem zadovoljen. Namreč od telefona pričakujem vsaj 1 dan, ta zdrzi 2, tako da sem zadovoljen. To govorim brez Wifi, gps... klici, sms,..sem ter tja kakešn BT za cca pol urce in to je to.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kak poseben razlog, da bi ga?
lubic in maščevalnih bivših pa nimam, tko da me ni strah, da bi me budile sred noči:)

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
zadnji.....

Če hočem prenesti filmček na nokio, mi ga vrže v mapco moji glasba-videi
In ko odprem je samo avdio file.
Če grem v RP in ga poiščem mi ga potem odpre.

Je kaka varianta, da ga ko ga odprem direktno real predvaja?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Se da kako nastavit nekam bližnjico, da bi z določeno tipko poslal SMS na vnaprej določeno osebo. P1i je imel to super narejeno.

Tako da mi ni potrebno vedno izbirati z imenika komu bi poslal sms, tako bi si pač rad svojo drago nastavil na bližnjico.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Zgleda, da ima ta nokia 1001 ''haklc''
evil.gif

Obstaja kak programček kot je za SE ''My Phoneexplorer'' tudi za Nokio N95.
Na visti mi PC Suite ne dela, oziroma mi telefona ne prepozna.
Inštaliral na kolegov PC z XPji je telefon prepoznalo BP
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Kaj pa naj nastavljam.
Prepozna mi ga ko mi da opcijo prenos podatkov, printanje in še neki.
Programček PC suite je pa mrtev, Ikonca telefona za povezavo je siva.

Ko se hočem povezat s PC suit om in notri kaj naštlat (ikonca ključek) mi javi napako '' this aplication has failed start because CannAPI.DLL was not foun. Re instaling the aplication my fix this problem.

Deinštaliral in ponovno inštaliral sem ga že vsak 3x
bonk.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Jap!
Če zberem prenos podatkov, mi zazna dodaten disk.

Na teleray!?
Pol bom spet 1 mesec brez aparata?!

Ni mi ravno jasno da se aparat videl preko drugega pc ja z operacijskim sistemom XP.
Nič mi ni ravno jasno več!

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
----------------
Ni mi ravno jasno da se aparat videl preko drugega pc ja z operacijskim sistemom XP.
Nič mi ni ravno jasno več!
--------------------------

Tega nisem zastopil
grin1.gif

Am, nalaganje SW-ja je cca. 30 min. Jih lahko kar v qurac pošleš, če ti rečejo, da pridi nasledni dan ponj... Ti povej, da greš na kofe vmes, oni serviser naj pa preneha gledat pr00n na kompu (al pa če naprej gleda, nima veze), pa nej priklopi telefon na box pa porihta...

V najslabšem primeru si 1 dan brez telefona... Zjutri ga nes, pa bo zihr isti dan pošlihtan...
wink-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ni mi jasno da je na XP jih delalo, pri meni na visti pa ne dela.
bonk.gif

Kar se servisa tiče pa ne vem če se bom fural iz primorske v lj.
Nimam časa delam
evil.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pa zakaj bi hodil na servis, čel ahko doma nadgradiš softver!? Je pa toj problem zelo čudn. Si probal na kakem drugem usb priklučku? Ali pa je z visto kaj narobe? Maš kako predelano verzijo?