Vse o N95 8gb

princip

Pripravnik
20. avg 2007
113
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Hvala za tak odgovor.
Sem prebral med vrsticami...krava oz bik še nisem zaenkrat.
hysterical-1.gif

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
kako pa je kaj z uporabo garmina na tej nokii? a deluje kljub temu, da nima spominske kartice?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Seveda dela. Namesto spominske pač ima vgrajen disk.Sam garmin pa je precej počasn, predvsem pri nalaganju kart in izračunu poti.

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
a tako da ni problemov tako kot naprimer na n95, kjer mora biti karta obvezno na rootu kartice in ne na spominu telefona

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Zadnji;

Jaz mam pa en problem in sicer, ne morem povezat Nokie in PCja.
Niti prek blutootha niti preko kabla.
Inštaliral sem PC suite ki sem ga dobil poleg. Povežem s kablom, PC zazna najdeno strojno opremo.
Če grem gledat v ''moj računalnik'' ni nobenega dodatnega diska.
PC suite ko ga zaženem pa telefona sploh ne prepozna.
rolleyes-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Najverjetneje imaš zanič usb vhod. Sprobaj na kakem drugem USB. Sem že mel 2 taka primera. doma mi več ne dela spredaj eden usb. Pa kolega se je enkrat nekaj zajbaval s flešanjem pdaja prek kabla, pa ga je našlo, javljalo pa je napako v povezavi. ko je vtaknil kabel v drug usb, pa je začelo delat. Upam, da je to to.
smile-1.gif

edit: Naloži si najnovejši pc suit z nokijine strani. Lahko, pa da maš tudi kako napako na windowsih, glede na to da se tudi prek Bluetootha noče povezat.
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
N95 8gb bi ti moglo najdt kot dodatni disk na PCju.Ko priklopiš telefon pa PC-kaj izbereš od možnosti? PC suit al uno t drugo? Ta t drug bi mogu ustvart dodatni disk na pcju. Sem imel jaz isti problem s E51i. Pa sem naložil najnovejši PC suit, pol je pa vse delalo s prve...
wink-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Na prenosniku ima 4 USBje. Na enem mi dela Simobilov net.
Tudi če ga preklopim bo delal drugje.
Ko pa vklopim nokio ni nič.

Naložil sem si itak najnovejši PC suite iz CDja ki ga posodobi, tako da je najnovejša različica.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ko vklopim usb me telefon vpraša ali PC Suite ali prenos podatkov.
Če dam opciji PC suite je kot da ni priklopljeno.
Probal sam prenos podatkov in mi v ''mojem računalniku'' pokaže ''removable disc''
Tako, da ga je zaznalo.
Zazna ga tudi ko pogledam USB vhode oz priključke ko dam ''varno odstranjevanje strojne opreme''
Ampak to le ko dam prenos podatkov.

Sem zbrisal komplet vse dol kar sem naložil.
Bom porbal najti kje novejšo različico, da vidim kaj je na stvari.

Ni mi jasno zakaj se noče niti preko bluetootha povezat.
bonk.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
BT imaš vgrajen ali imas BT palčko? Najprej morš sparit računalnik ter Nokio (desni klik na BT ikono pri uri;dodaj BT napravo). Potlej greš pa še v PC suit in zgori levo izbereš `kliknite tukaj, da povežete telefon. Zbereš povezava preko BT povezave. Ti BT poišče telefon, ga izbereš in potrdiš.

Sem ravno stestiral s E51, pa je ratalo s prve
smile-1.gif
..

Lp
smile-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
BT mam vgrajen.
Imam BT toshiba center, jer se to nastavlja.
Miška, prejšnji GSM SE sem nastavil brez problema.
Ko pa tega hočem nastaviti se mi vse lepo inštalira, potem pa se noče povezati
bonk.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Rabim malce pomoci pri mp3 playerju

Recimo da imam na telefonu 5 map , v njih so ločene zvrsti glasbe ( ANG, YU, SLO, Dance, ... ) .
Kako dopovedat playerju da naj predvaja le določeno mapo? Namreč delati playliste na telefonu je dobesedno muktrpno, sploh ker ti da na voljo VSE audio komade...skratka zeeeelo nadlezno.

Ideje?
Naceloma bi bil zadovoljen ce bi lahko kliknil na folder, izbral select all in add to playlist.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
lost1: LCG Jukebox player ima načeloma isto playlisto kot Winamp, kjer lahko daš predvajat tudi samo po folderjih...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Pismu, dve verzije sem ze snel, vedno napise ......sis not supported.

Imas kaksno delujočo? Al pa link.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
SI mogoce opazu da je kvaliteta zvoka slabsa? Namreč če predvajam preko tega programa, je slabsa kvaliteta in jakost,kot pa če preko originalnega.

Drugače je program spica...samo to me pa kar moti.

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Eno vprašanje, pred kratkim sem si naložil novi firmware 20.0.016 in ko sem hotel predvajati že naloženi film spiderman mi napiše ''ni vklopnega ključa''. Kaj naj bi to pomenilo?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
lost1, po pravici povedano, nisem opazil tega. Si se poigral kaj z equalizerjem?