Vse o N95 8gb

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
A je kaksen pameten program za ogled slik namesto obstoječe Galerije?

Da recimo lahko hodis po mapah etc...,ker galerija je bolj sranje ce imas vec slik...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Kaj imate za zaščito ekrana, kako torbico itd?

Kje se dobi kaka poceni avtoinstalacija ali vsaj držalo za GSM, da bom imel GARMINA itd?

BorutMaja

Pripravnik
23. jul 2008
97
0
6
45
Citat:
Uporabnik princip pravi:
Za zaklep sporocil, galerije in katerekoli druge mape je Advanced phone lock.

Ja ampak ta je demo ... Jas bi mel enega Free, ki je tudi tako dober.
Drugače je pa dober program, zaklenil mi je celo mapo Sporočila, celo mapo Galerija in par osebnih programov, kot je npr Messinger.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Kaj imate za zaščito ekrana, kako torbico itd?

Kje se dobi kaka poceni avtoinstalacija ali vsaj držalo za GSM, da bom imel GARMINA itd?

brezprask.com za folijo čez ekran.
stojalo pa kak bigbang in podobni, še v kakem šparu al pa tušu bi se znal kej najdet.

BorutMaja

Pripravnik
23. jul 2008
97
0
6
45
Vidim da zelo veliko vest in ste mi že pomagali vsepovsod. Imam še dve vprašanji, eno me jezi in eno v zvezi WLANa ... si hočem kakšno aplikacijo naložit na tel, pa pri nekaterih napiše "Certifikat je potekl", večina pri .sis in. sisx ... Zakaj? Se da kako upravljati s certifikati? ... Na vsezadnje pa niti ne vem, kaj so certifikati.

In potem WLAN ... Doma imam WLAN router. Kabel z modema sem priklopil na WLAN, v vhodno enoto WAN. En kabel pa mam nato povezan z rutera (Vhod 1) v računalnik. Na telefonu mi najde ime rutera, kar pomeni, da je potem našlo WLAN. Potm pa ko se povežem z WLANom, pa mi javi, da ni mogoče vzpostaviti povezave. Na računalniku je isto tako. Vse dela samo internet ne. Najde od brata računalnik, ampak internet ne dela, ki bi mogel. Tako da ne na računalniku in ne na tel ne dela povezava.
Klical sem enega dobrega računalničarja, in je povedal, da si morem v ruterju nastaviti nekšn opcije DHCP. Ker mi piše v nastavitvahv nemščini nič ne razumem. Isto sem potem gledal v modemu, ampak tam ni nič kakšnih posebnih nastavitev, zgleda da moj ruter odklanja povezavo. Če bo kdo kaj vedel bi bil vesel odgovora, če pa kdo zna mu lahko še pokažem slike kako zgledajo nastavitve v ruterju.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
morda imaš zakljen WLAN, morda imaš kako geslo?

nastavitev ruterja daj v ENG.

BorutMaja

Pripravnik
23. jul 2008
97
0
6
45
Ja, je zaklenjen. Ko v brskalniku napišem IP, zahteva za vstop v nastavitve Up.:user ime in geslo:1234. Tam notri pa ne vem, da bi bila možna kakšna gesla. Nastavitve ruterja se ne da nastaviti v ENG, ker nikjer nise našel nastavitev za jezik. Bom probal objaviti nekaj majhnih slikic.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Pa ni nevarnosti, da bi ravno ta plastika poškodovala ohišje?

Kako izgleda?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Če ti napiše "certifikat je potekel" se da to zaobit..... daj datum na telefonu malo nazaj, par mesecev, lahko tudi leto ali več, pa potem naloži aplikacijo, bo ziher šlo.

iLukeBerry

Pripravnik
3. jul 2008
60
0
6
No men se je po dveh tednih uporabe slider na N95 8GB res do dobra zmajal, ko prtiskam po tipkah se prav čuti največ lufta.. Res je dobil veliko lufta po Y osi medtem ko pri X osi je tistih 0.5mm kar je normalno, ker je slider na obe strani. Včeraj sem ga nesel na Teleray in so mi ga sprejeli pod garancijo. Bom poročal če bodo kaj popravli
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: