Vse o N95 8gb

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Bos prestopil od mobitela k simobilu? Zakaj cakati na iztek anexa, ce lahko cifro ze prej prenes, potem pa vrzes mobitelovo sim v predal, dokler se aneks ne iztece?
smile-1.gif

Kakor mi je znano je nekaj kosov prislo.. se moras kar zagrebst
smile-1.gif

bobrock

Pripravnik
15. sep 2008
124
0
16
Citat:
Uporabnik fantom20 pravi:
Super, to sem rabil! V ponedeljek, ko mi potece aneks na mobitelu, sibam na simobil. Zal sem ravno prej slisal, da se tole N95 trenutno tezko dobi
frown-1.gif

lp

Jaz sem jo naročil pri S!mobilu že pred dobrimi tremi tedni, pa ni od njih ne duha ne sluha - ne telefona!
confused-1.gif

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Lahko mogoce kdo prilepi link do kaksne ugodne ponudbe X-sim kartice, imam namrec Simobilovo N95 8gb...

PS. Ce se telefon debrand-a (sepravi odstrani Vodaphonev software), je mogoc tudi rebrand? V primeru garancije...

LP, Luka

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Ali je možno na n95 (8GB) nastaviti različno glasnost zvonenja za glasovni klic in sporočilo (SMS).

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Do zdaj mi podpisovanje certifikatov aplikacij in nameščanje le teh ni delalo težav, sedaj pa ko hočem neko novo aplikacijo podpisati in namestiti, mi vse naredi tako kot mora, vendar ko hočem aplikacijo odpreti se mi pokaže beli zaslon za par sekund in potem se nič ne zgodi, mi lahko kdo pomaga?

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
KSZ

Kje so smajliji za v sporočila in kje se nastavi opozarjanje na nek nov dogodek(klic,msg)?
confused-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Smajlijev ni v Nokiah z operacijskim sistemom Symbian. Drugi del te nisem zastopil, kaj bi rad, naštimal zvonjenje za klic oziroma SMS?

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Hvala za odgovor...glede smajlijev mi ni jasno zakaj jih ni, bi pač bili na vklop/izklop, če že mora bolj "posloven" telefon bit.
bonk.gif
Drugi del je pa bil isto mišljen kot pri vprašanju za N85, sem pa rešil s permanentnim ohranjevalnikom in pa kombinacijo PowerBoot-SmsBlink.

urosfri

Pripravnik
10. sep 2008
31
0
6
lep pozdrav vsem. Pred kakšnimi dvemi meseci sem zasledil na forumu en res konkreten in uporaben link za dostop do večine aplikacij za symbian telefone (ne vem če je bil ravno pod temo n95 8gb), ampak tudi nevem na kateri strani je bil: Zadeva je zgledala takole, ko se je odprla prva stran so bili spodaj opisani programčki, zraven vsakega programa tudi slika, navodila in datoteka za download, teh programov je bilo zelooo veliko strani na nekem forumu pa preko 70 takrat. Trudim se že nekaj dni in nikakor ne najdem te strani ponovno, lahko kdo kako pomaga? Se pravi link do strani z apliakcijami za s60 v3, z opisi programov, mogoče se kdo kaj spomne..lp

urosfri

Pripravnik
10. sep 2008
31
0
6
ja možno da je blo tam ,ampak res ni šans da najdem točno tisti link, so bile zlistane prav vse aplikacije ki sem jih rabil za n95 8gb, in se ubadam s tem že res nekaj časa

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Ko hočem zbrisati par aplikacij na telefomu se nič ne zgodi. Ali obstaja kakšen program ki bi mi pomagal zbrisati določene aplikacije?