Vse o N95 8gb

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
A pa je sploh vreden tega denarja? Jaz osebno imam z N95 8gb dokaj slabe izkušnje, tako da ga za ta denar sigurno ne bi več kupil. Dajte rajš pogledat kakšne druge telefone za ta denar. Serijo E na primer.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kot kaze je, ce se prodajajo, kot sveze zemlje
smile-1.gif

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Po moje se prodajajo samo zato, ker je Nokia. Če bi katerikoli drug proizvajalec naredu tak telefon, bi ta sameval na prodajnih policah za pol nižjo ceno. N95 8gb pač ni vreden svoje cene.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ni res,ga se nisem polnil pod 4 dni povprecne uporabe. To je do 15 SMS/dan, povprecno 5-7 klicev na dan, obcasno GPS,racunalo,itd.

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
A pa je sploh vreden tega denarja? Jaz osebno imam z N95 8gb dokaj slabe izkušnje, tako da ga za ta denar sigurno ne bi več kupil. Dajte rajš pogledat kakšne druge telefone za ta denar. Serijo E na primer.

Ce mas ti slabe izkusnje,se ne pomnei,da jih moramo imeti vsi.Jaz imam dobre izkusnje.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Normalna uporaba 4-5 dni.
hysterical-1.gif
V stand-by-u ne vem ce zdrzi toliko. Jaz ga polnim skoraj vsak dan, recimo povprecje na 2 dni. Pol ure muzke, nekaj smsov in par ur klicev na dan. Ce se pa GPS vklopim je pa to druga pesem. V glavnem, baterije danes ne zdrzijo veliko na dobrih telefonih, to je dejstvo!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pol mi pa najdi boljsi aparat za 280€, kolikor sem dal za N95 8GB ..

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
To ni dejstvo, to je tvoja slaba izkusnja.
Moja slaba izkušnja? Poznam veliiiko ljudi, ki imajo zgleda isto "slabo izkušnjo"?! Pač nočem, da zavajaš človeka, ki kupuje nov telefon.

Koliko pa imaš dolgih tistih 5-7 klicev na dan? Ma ne bo me noben nat**u, da danes katerikoli tako zmogljiv telefon kot je n95/8gb(sploh pa ta), zdrži 5 dni ob POVPREČNI uporabi. Ali ga pustiš skoraj na miru, ali pa tukaj nekaj ne štima. Tudi na reviewih na internetu piše koliko zdrži in nikjer ne hvalijo baterije tako kot ti. Stara nokia 3310 je zdržala 5-7dni, z b&w zaslonom in funkcijami kliči,sms&snake!
LP

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
374
36
28
ja res je meni je n95 8gb zdržal največ 3dni pa še to če sem ga takrat zelo malo uporabljal.če pa recimo en dan velik musko poslušaš slikaš z fleshom pol greš pa še na internet se ti bo pa baterija sprazenla hitrej kot lahka rečeš keks.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Mare, nismo mi krivi, ce si nisi znal nastavit telefona in ti je kaksen nepotreben program delav v ozadju. Malo si preberi komentarje, tudi nekaterim zdrzi baterija tako dolgo. A ti je treba viset po 2 uri skupaj na telefonu in poslusat muziko po pol ure ? Normalno, da ti to pobira baterijo, zato se ne pritozuj, je pac pri tvoji uporabi zdrzala baterija tako dolgo in kaj zdaj. Clovek je vprasal, kako dolgo zdrzi baterija pri normalni uporabi. Ce si ti sms freak, nabijas 2 uri klicev vsak dan, ne znas uporabljat navigacije, poslusas muziko, kot da bi imel ipod, je pa tvoj problem.

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
374
36
28
lej to je normalna poraba, če ti sam 5min. kličeš na telefonu si kup rajš sagem čuka.Najbolj mi grejo na organ taki starci, ki si kupujejo take telefone pa pojma nimajo o njih.Aja pa ti si edini ki mu baterija zdrži 4-5 dni, misliš, da sem tak butatst, da neznam 1s držat menu tipke pol pa vse zaprert???(ti mende si)

Nazadnje urejeno:

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Najhitreje se mi je izpraznil v dveh dneh. S tem, da velja omeniti, da na telefonu ne poslušam glasbe in redno ne uporabljam vgrajenega gps. Največ kak wireless, fotoaparat, sms, klici, koledar, notes, kalkulator. Pozna se tudi, če je telefon nastavljen na GSM only, pri umts izven večjih mest prej porabi baterijo.

Če se uporabljajo samo klici in sms ter 1-2 fotki na dan prideš z lahkoto na 4 dni. Pri klicih seveda ni za pretiravati. Deklarirano ima sicer 6h talktima.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Mare, nismo mi krivi, ce si nisi znal nastavit telefona in ti je kaksen nepotreben program delav v ozadju. Malo si preberi komentarje, tudi nekaterim zdrzi baterija tako dolgo. A ti je treba viset po 2 uri skupaj na telefonu in poslusat muziko po pol ure ? Normalno, da ti to pobira baterijo, zato se ne pritozuj, je pac pri tvoji uporabi zdrzala baterija tako dolgo in kaj zdaj. Clovek je vprasal, kako dolgo zdrzi baterija pri normalni uporabi. Ce si ti sms freak, nabijas 2 uri klicev vsak dan, ne znas uporabljat navigacije, poslusas muziko, kot da bi imel ipod, je pa tvoj problem.
Verjemi da si znam nastavit task manager in redno zapiram procese. Kar nekaj kolegov ima enak telefon, pa sem vprašal koliko jim zdrži baterija(noben ni heavy user!) pa je bilo večinoma rečeno 2 dni. Spet je tu vprašanje kaj je normalna uporaba... Jaz mislim, da ob NORMALNI oz povprečni uporabi tako zmogljivega telefona, le ta ne zdrži 4-5dni. Sms freak nisem, koliko je pa klicev je čisto odvisno od dneva(pa še vedno sem nekje v povprečju primerjano z ljudmi, ki jih poznam), navigacijo znam uporabljati in sem celo izbrisal datoteke,ki naj bi kurila baterijo, muziko pa se mi zdi, da danes tudi veliko ljudi posluša na telefonu in ne na ipodu- kaj ti bo sicer odličen music player, 8Gb prostora, da ne omenjam tega da moraš potem oboje vlačit okrog(pa imam tudi sam iPod-a!)..? Plus to, da to poslušam zjutraj pol ure oz 20min, in če mi zaradi teh 20min glasbe inpa cca pol ure klicev na dan, 10smsov in redko kamere ali wi-fija ter gps-a pobere baterijo toliko hitreje kot tebi, potem res ne vem, kako "povprečen" uporabnik si. 6h pogovorov je napisanih ja, a zadeva zdrži še manj. No ja, ta tema je že brezvezna, saj nima pointa in negre nikamor.
Telefon je odličen, razen za en khm ohišja, fotke pri slabi svetlobi tudi niso biser, baterijo kuri tako kot sem omenil in pa priložene slušalke so crap. Na drugo, nimam kaj reči, lahko samo pohvalim-dober in velik zaslon, super fotoaparat, wifi,..