Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Mare, nismo mi krivi, ce si nisi znal nastavit telefona in ti je kaksen nepotreben program delav v ozadju. Malo si preberi komentarje, tudi nekaterim zdrzi baterija tako dolgo. A ti je treba viset po 2 uri skupaj na telefonu in poslusat muziko po pol ure ? Normalno, da ti to pobira baterijo, zato se ne pritozuj, je pac pri tvoji uporabi zdrzala baterija tako dolgo in kaj zdaj. Clovek je vprasal, kako dolgo zdrzi baterija pri normalni uporabi. Ce si ti sms freak, nabijas 2 uri klicev vsak dan, ne znas uporabljat navigacije, poslusas muziko, kot da bi imel ipod, je pa tvoj problem.
Verjemi da si znam nastavit task manager in redno zapiram procese. Kar nekaj kolegov ima enak telefon, pa sem vprašal koliko jim zdrži baterija(noben ni heavy user!) pa je bilo večinoma rečeno 2 dni. Spet je tu vprašanje kaj je normalna uporaba... Jaz mislim, da ob NORMALNI oz povprečni uporabi tako zmogljivega telefona, le ta ne zdrži 4-5dni. Sms freak nisem, koliko je pa klicev je čisto odvisno od dneva(pa še vedno sem nekje v povprečju primerjano z ljudmi, ki jih poznam), navigacijo znam uporabljati in sem celo izbrisal datoteke,ki naj bi kurila baterijo, muziko pa se mi zdi, da danes tudi veliko ljudi posluša na telefonu in ne na ipodu- kaj ti bo sicer odličen music player, 8Gb prostora, da ne omenjam tega da moraš potem oboje vlačit okrog(pa imam tudi sam iPod-a!)..? Plus to, da to poslušam zjutraj pol ure oz 20min, in če mi zaradi teh 20min glasbe inpa cca pol ure klicev na dan, 10smsov in redko kamere ali wi-fija ter gps-a pobere baterijo toliko hitreje kot tebi, potem res ne vem, kako "povprečen" uporabnik si. 6h pogovorov je napisanih ja, a zadeva zdrži še manj. No ja, ta tema je že brezvezna, saj nima pointa in negre nikamor.
Telefon je odličen, razen za en khm ohišja, fotke pri slabi svetlobi tudi niso biser, baterijo kuri tako kot sem omenil in pa priložene slušalke so crap. Na drugo, nimam kaj reči, lahko samo pohvalim-dober in velik zaslon, super fotoaparat, wifi,..