Vprašanje za vezane: zvestoba

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.558
1.150
113
Nima te kej grabit in bojžat že cel večer, če tega nočeš sam
grin1.gif

Stvar se obrne, kaj pa če tvojo "sopotnico" nekdo šlata, ona mu pa iz dolgčasa dovoli in gresta potem še smučat
hysterical-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Glje, ona boža, ona grabi. Vse je avtomatika. Odpelje me v apartma, sleče me, zadovolji me, lahko tudi stušira pa še enkrat avtomatično obdela.

Jaz nisem nič kriv, tudi junior je avtomatično sam vstal, jaz ga nisem vzel v roke.

Ah, čakamo na dopust.
grin1.gif

transporter

Zelenc'
26. jan 2011
11
0
1
MS
Če ti je z njo dolgčas in ti ne ponuja nič zanimivega pol pa zgleda da te ona nima zadosti rada... Če maš ti nekoga res rad je neboš prevaro, ne glede na to kaj nekdo pred tabo oz. s tabo dela... Se boš potrudo in svoji rekel da ti je dolgčas in bi rad nekaj delal...
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kaj pa če varaš iz dolgčasa, svojo spotnico imaš pa vseeno rad? Kaj pa, če pride neizmerna želja, da zadovoljiš brhko mladenko v oprijetih kavbojkah, ki te že cel večer grabi in boiža?
confused-1.gif

karaš i ideš dalje. valjda se ne boš sikiral zarad brhke mladenke...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ja, to je tako preko foruma.

Mi je pa zanimivo kako skoraj vsi, da je zvestoba nekaj samoumevnega in nekaj povsem preprostega. Če jo imaš rad, potem pa ne boš prevaral. Zunaj je nešteto deklic, ki ti poženejo krvni obtok v hitrejše dimenzije. Če je pa populacija Alterja tako jebeno poštena, potem pa ne vem zakaj se okoli mene dogaja toliko kurbarije pa rajacanja, še posebej po kakšnih večjih podjetjih, ki jih redno obiskujem, o kakšnih skupnih jadranjih ter ostalih sindikalnih poteh ne bom pisal.

OK, dobiš ženo, Jedino, stalno partnerko. Kaj se potem zgodi? Si zgubil svoje redno življenje, jaz zase vem, da imam na dnevnem nivoju veliko stika z različnimi ženskami, z mlajšimi, starejšimi, super hude, manj hude, tudi neprivlačne (jebiga, nisamo lepo v življenju). In to imajo trike takšne, da se včasih ne zavedaš, da v bistvu hoče tvojo avtomatiko, ven iz hlač, hitro. Da ne govorim o službenih poteh, kjer se dogaja največ kurbarije. Ko sem bil še samski in sem se potikal po Skandinaviji, mislim, da ga ni junaka, ki bi obdržal korenjaka v hlačah.

Za zvestobo moraš biti, zelo samozavesten, zelo grd, brez socialnega življenja in ostalih družbenih priložnosti v življenju itd. Ali imaš ti nekoga rad oz jo ljubiš (vstavi svoj priljubljeni spol), nima tukaj nikakršne povezave, da boš zvest. Ker ko me kakšna mala rajca, ne pomeni, da si želim preživeti preostanek življenja z njo, to je v tistem trenutku potreba in nagon. Jo streseš, potem pa ničesar več ne čustiš, samo oljašanje in sprostitev, misliš pa na nekoga drugega. Simpl as that.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
467716-post_slo.gif

Zvestoba je dejanje razuma. Že če pogledaš za eno super hudo babiko se že vklopi nagon, razum kasneje odloči kaj je prav in kaj ne. Če se razum zamegli, npr. takrat, ko imaš s partmerko probleme, ko si daleč od nje, ko si nažgan, ko nagon prevlada, potem imaš pizdarijo. Zvestoba v večini deluje samo na papirju.... za moje pojme, če že maš pomisleke kak bi kero drugo požgal, nisi zvest, lažeš sam sebi.

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik transporter pravi:
Če ti je z njo dolgčas in ti ne ponuja nič zanimivega pol pa zgleda da te ona nima zadosti rada... Če maš ti nekoga res rad je neboš prevaro, ne glede na to kaj nekdo pred tabo oz. s tabo dela... Se boš potrudo in svoji rekel da ti je dolgčas in bi rad nekaj delal...
smile-1.gif

Ne štekaš, ne. Tukaj imeti nekoga rad, nima nikakršne povezave. To je samo besedna zveza, nič drugega. Zadaj so občutki, ki ti govorijo kaj pa kako.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Sem zvesta, ker predno sva šla z mojim v resno zvezo, sva se zmenila, da to ne bo zveza ''odprtega tipa'' se pravi, pof00kaj se s komerkoli ti paše

hysterical-1.gif

daj maxi25....pa saj nisi glupa,
wink-1.gif
dobro veš kaj sem mislila...

nekaj takega:

Citat:
Uporabnik softi pravi:

halo. veza je neformalni dogovor o spostovanju zelja, nacel, prinscipov, ki sta jih oba soprejela. pika.

JA ja, sem zastopla. Sam si me pa do solz nasmejala.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ljudje se meddrugim ločimo od žvali tudi zato,ker imamo zavest.

Če partnerja varaš, ga varaš zavestno.

Zavest sprejemanja odločitev je spet ena lastnost, ki nas loči ljudi od živali.

Torej, kot sem rekel že enkrat. .... Veza s partnerjem je zavestna odločitev, lahko rečemo temu igra, ki ima svoja pravila. Varanje v tej igri ni dovoljeno. Torej kdor vara, ta goljufa.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Seveda se da zmenti vse v kakšno zvezo češ iti ... Poznam kar nekaj primerov, ko je baba dedu rekla ... jaz bom delala to pa ono, pa če ti paše ali ne ... isto on njej ...
Poznam pa dva, ki je reševalec, njegova pa je doktorca, oz tam v bolnici nekaj dela ... in oneja greta vsak vikend v svojo stran ... vsak v svoj disko .. če se vidita, se baje niti ne poznata, taka sta ...

Da mam jaz babo, da mi jo drugi natepavajo ... sem rajši celo življenje sam ... pa še, dokler sem mlad, še vedno lahko najdem kakšno za kratkočasenje ...

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ljudje se meddrugim ločimo od žvali tudi zato,ker imamo zavest.

Če partnerja varaš, ga varaš zavestno.

Zavest sprejemanja odločitev je spet ena lastnost, ki nas loči ljudi od živali.

Torej, kot sem rekel že enkrat. .... Veza s partnerjem je zavestna odločitev, lahko rečemo temu igra, ki ima svoja pravila. Varanje v tej igri ni dovoljeno. Torej kdor vara, ta goljufa.

467716-post_slo.gif

Evo, to je to, odlicno napisano.

Tako kot se kadilec mora sam odlociti da bo pustil cigarete, taisto voljo mora pokazati partner pri zvestobi. Imeti nekoga rad ni dovolj. Jaz po vseh letih se vedno ljubim svojo soprogo in jo imam nadvse rad..... kar pa ne pomeni da me ne zascemi med nogami ko vidim hudo rit v city parku in si predstavljam kako bi jo masiral
smile-1.gif
Zame to ni varanje, tako pac funkcioniramo. In ce noces varati je pac to predvsem odlocitev in volja.
Je pa res, da bi marsikdo prevaral ko bi mu bili dani pravi pogoji....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.